Mini Weekend.

Det var väldigt roligt att få åka iväg på en mini-semester! Ullared och Liseberg.. Perfekt!! ;)
Vå åkte iväg på Lördagen vid 07.. Ullareds öppetider på Lördagar var 07-17 så det var lika bra att komma iväg kände vi.. och vi var framme ca 11.00. Det var mycket folk men vi slapp köer ialla fall... 
 
Fynden.
Av en nätt summa av drygt 3000 kr ... 
 
Sen när vi var färdiga med shoppingen drog vi vidare till vårt Hotell, som skulle ligga ca 8 km från varuhuset. Så vi följde vägbeskrivning och det visade sig vara väldigt lätt att hitta dit.. Det tog inte många minuter förrän vi svängde av vid Lia Hof.
 
 
 
 
 
 
Väldigt fint med slottslig miljö precis som de hade lovat ;) Fanns även restaurang och bar där inne som man kunde sitta och låna sällskapsspel! Så efter vi ätit en senare middag satte vi oss och spelade kort och spel medan de som kunde drack lite alkoholhaltiga drycker.. Blev en tidig kväll..
Och för mig en tidig morgon, vaknade kl 05 och var upp på toaletten sen var det kört.. slumrade till kl 06.30, då var jag och duschade och sen gick vi upp och åt frukost.. Drog vidare mot Götet vid 9-tiden... Var in till Avenyn en timme innan Liseberg öppnade.. 
 
Tog en kaffe på Expresso house.
 
 
Kl 12 öppnade Liseberg.. så då var vi på plats och köpte oss biljetthäften och började strosa.. Lunchade och åkte karuseller.. Spelade ju även på choklad hjul... Och Honey lyckades vinna 2 kg choklad!! Hiihhiiiiii ! 
 
Supernöjd!
 

Det har varit en väldigt fin helg där vi hunnit mycket på kort tid.. Var att lite trött igår så då blev de bara Wii spelade med nya spelet från Ullared.. Ska försöka plocka in alla sakerna lite senare.. Men vi tar de lugnt - det är ju semester... ;)
Det bästa av allt är att mitt illamående börjar släppa - det är nästan helt borta! Jag är överlycklig!!! :) 
 
Puss & Kram
/Susanne


Kommentarer
Loca

Är det Daniel?

2012-09-10 @ 16:31:28
Sveriges nätverk av Sjuksköterskor

Hejsan

Gillar din blogg!

Förutom våra egna bloggar utanför och inne i nätverket tänker jag göra ett utrymme för externa bloggar där vi länkar till bloggare och senaste blogginlägg. Detta kan vi såklart göra utan att fråga dig först men väljer ändå att avvakta ditt godkännande för detta. Förhoppningsvis ger det dig fler följare och läsare.

Ser fram emot att höra från dig!

2012-09-26 @ 13:51:40
URL: http://sskwebben.se
FERHAT - Sjuksköterska

Kul att se att det finns fler sjuksköterske/sjuksköterskestudent bloggar :)

Tänkte bara informera att jag har en tävling på blogg där DU kan vinna vårdprodukter d.v.s vårdklockan, pennor i sprutform m.m. Är du sugen på att delta är det bara att gå direkt till detta inlägg: http://ferhat.blogg.se/2012/september/tavling-vinn-studentpaket.html

Lycka till! :)

2012-09-29 @ 11:41:14
URL: http://Ferhat.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0