Måndag.

Men det känns som söndag för mig!
Fick ta ut en flex dag... Känns samtidigt lite värdelöst för jag har inte gjort ett dugg idag! Eller... Jag har skurar golven och storhandlat... Det har hänt idag!

Skulle ta mig en tur på eftermiddagen men då hade Daniel tagit med sig nycklarna till båda bilarna...?!? Så de var bara vänta och gå och sätta sig i soffan igen!

Imorgon ska jag vara på avd 15 och jobba.. Där har jag aldrig varit förut, och på onsdag ska jag vara på avd 6... Set blir en intressant vecka detta.. Två kvällar, sen har jag administrativ dag på torsdag för vi ska fixa med sommarfesten... Och sen gör ja korthelg, sen ledig drygt en vecka - åker förhoppningsvis till Norge då och tjänar lite cash! ;-)

Ha en fin vecka!
/S

Sommar!

Vilket underbart väder!!
Jag och ♥ har suttit ute sen kl 10... ätit frukost ute för första gången detta året.. Skönt!
.
.
Så här fräsh och god var min frukost och lunch idag..  Så de fick bli detta samt kaffe och vatten.. Gottit!
.
Har jag tur arbetar jag bara tre dagar denna vecka, gör egentligen fyra men ska försöka ta ut en flex-dag på torsdag.. då blir jag fyra-ledig!! :) Skönt i det fina vädret. Ska nog grilla under veckan oxå.. måste ju passa på när det är så fint ute... Smulan njuter när hon får vara med ute..
.
Ska iväg och kolla på hus under vecka, ett som ligger i Ulsvby.. renoveringsobjekt.. inte sunkigt så men det behövs nytt kök och nya badrum... sånt som man vill ha i ordning..
Men så skulle jag kunna ta ett annat som är helt i ordning i Ö. Fågelvik... ojoj det huset har allt... nyrenoverat, öppen spis, fint tomt.. you name it! :)
.
Nej nu nalkas de TYVÄRR kvällsjobb! När man helst skulle vilja lägga sig på en filt i gräset och lyssna på musik och bara njuta..
.
.
PUSSHEJ!
/S ♥

Avvänjning!

Snusbegär!

Det är dags att dra sig ur detta beroende nu... efter 10 år!! Men fatta.. vad långt tid det är.. jag blev lite chockad när jag började räkna på det... Det är långt tid.. det är ju faktiskt cancerframkallande, även om det är med accepterat än rökning.. o lite mildare men ändå!
.
Jag tänkte faktiskt köpa onico och testa om det hjälper.. för ska jag vara ärlig kommer jag nog sakna att ha nåt under läppen mest.. för nu har det gått en halv dag och jag känner mig inte irriterad eller något sånt.. Vi får väl se vad jag säger om en vecka... ;-)
.
Nej, nu måste jag försöka spinna igång dagen... det är ju helstorm ute men här orkar jag inte sitta ändå!!
.
Pusshej!

*Slår mig själv på fingrarna*

Jag kan ju inte kalla mig någon bloggerska direkt när det är månader mellan inläggen!!
Men jag fick ett sådant sug nu igen.. och jag vet att det kommer hända en del i mitt liv framöver som jag bara måste få dokumentera... Jag vet att detta kommer att verka tråkigt och uttjatat men de kanske är ett måste?! När man väl hamnar där.. NOG om detta! Tiden får utvisa vad jag menar... just nu är detta "in progress" :)

Det är 10 veckor kvar till min 4 veckors, nästan 5 veckors semester... uuuhhhh vad härligt!!
Samtidigt som vi bokat en resa till Turkiet!!
.
.
Men fatta!! Vi ska bo ca 25 m från havet och vi flyger från Karlstad... a little bit of heaven! ♥
Den 10 Augusti drar planet med oss i... Och de blir inte älsklingen och jag.. nej nej.. Han ska ju INTE ha nån semester (!!!!!!) Utan jag tar med mig Sandra & Rikard så blir mamma min date... :)

Vi har tre födelsedagsbarn i Maj...

Mamma 20 Maj som fyller 57 år
Älskling 23 Maj som fyller 30 år!
Och
Smulan som fyller 7 år :)
Det blir en mamma tårtätande och paketöppnande under maj månad.. och trevligt är väl det..
Nu ska Susen snart dra till jobbet för två pass.. korthelg... Honey är i Karskoga på biltävling... hade hellre varit med dem dit men that´s life! Tjänar cash i stället.. :)
.
Ha en fin helg!
.
.
XOXO Susanne

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0