Rosé med jordgubbar!

Men visst klingar det sommar? :) Och det var gött o sitta på en balkong i solskenet igår kväll och dricka lite rosé med jordgubbar och några chokladtoppade jordgubbar på det :)
Ja.. det var en roligt kväll med många skratt till otippade bilder :) Sånt gillar vi! ♥

Nu inväntas Lovet & Kristoffer som kommer hit med vår älskade Silla :) Det ska bli så spännande och se hur Smulan reagerar..:)
Vi ska grilla och må gött.. ut en sväng ikväll och spela lite biljard hade vi tänkt! :)
Återkommer med bilder.
Puss & Kram och Trevlig helg.

Blommor!

Ja.. det är ju dags nu och köpa blommor till uteplatser och balkonger och allt vad man nu har :) Här har vi ju båda delar och det blir ju mycket mysigare med lite blommor :)
Så idag åkte jag och mamma till Blomsterlandet och köpte lite blommor, sen blev hon med mig hem och vi planterade.. fixade lite på framsidan och gjorde i ordning på balkongen.. Så nu går det att sitta där också :-)
I år hade vi en nytänkade stil med en härlig blandning av olika blommor :)



Framsidan detta med, denna kommer bli så fin när den växer till sig!



Bästa av allt, som kommer att pryda uteplatsen.



Två sådana på balkongen :)
(Ni ska inte tro att jag vet vad blommorna heter.. haha)




Så detta har vi fixat med idag.. nu blir det middag!
Ha en fortsatt trevlig tisdag..

Liten en på besök.

Måste bara visa lite amatörbilder (?) på en liten besökare vi fick förra veckan.. precis när vi gjort i ordning på uteplatsen kom han trippandes..
Bilderna är tagna i grannens HÖGA gräs..



Daniel var in och hämtade vatten åt honom, han var jättetörstig!
Så söt ♥



Nu är det över!


På många sätt..
Härligt att Hockey VM förmodligen slutade vid semifinal för en otroligt dum timeout! Jaja! Shit happends! 
Opponering och Respondering är färdigt för Uppsatsen! 
Jag har därmed (nästan) sommarlov.. Ska gå på två opponeringar på måndag morgon; 08:30-09:30 och 10:30-11:30. Det ingår att vi måste närvara vid fyra olika, förutom våra egna. Sen är det några tillägg och ändringar på Uppsatsen! Sen är det klart :)

Solen tittade fram idag en sväng.. men de känns ändå inte som sommar än.. vi får se hur det fortsätter.. de är en salig blandning mellan regn och sol.. som vanligt! Men de känns ändå som värmen finns där!


Igår firade vi Mamma & Daniels födelsedagar! ♥
Mamma har ju varit borta i Spanien i nästan 1½ månad.. kom hem i torsdags natt så det var väldigt roligt att träffas igen.. Hon har köpt lite saker till mig oxå :) Lägger upp de senare på bloggen!
Men mamma fick en assistent av Bertil, en väldigt fin och tung, som var laserröd.. väldigt fin! Typ en sådan som Laila använder när hon bakar :-)
Och en väldigt stor lampa ifrån oss, från IKEA.. vi höll på väldigt länge för att få ihop och upp den..
IKEA PS MASKROS Taklampa
Den blev väldigt fin i deras vardagsrum.

Daniel fick fina kläder, lite rak-tillbehör och en plånbok/kontokorts hållare eller vad man säger :)
Han kommer få en sak till lite senare.. en överraskning till :)
Har blivit lite inne på fransk manikyr på senare tiden.. har alltid tyckt att det varit väldigt snyggt.. så en dag för ett tag sen köpte jag mig ett nytt set :)
De är snyggt!!

Om ni har mig på Facebook så har ni säkert läs om den härliga han katten som var in här i torsdags och markerade revir i heeeela lägenheten. Hittar nya ställen hela tiden känns de som.. men nu hoppas jag att de är skurat, tvättat och sanerat där han varit!
Är dock lite orolig för ena soffkudden som inte verkar bli helt återställt.. Vi får försöka ringa till kemtvätt o höra om de kan ta sig an den.. Suck! Blir så trött på människor som ska ha djur, och bor i lägenhetsområden och inte kan kastrera sina han katter! De borde egentligen få göra ren vår lägenhet!!!

Vi får se hur det utvecklar sig!

Shopping är alltid uppskattat!

Ja men visst är de så! :) Satt här en kväll på nätet o kikade lite på Nelly.com och de finns ju mycket fina saker där :-) Har velat ha ett par sandaletter länge.. har inte hittat några som ja velat ha men när jag väl sett några som varit fina har de inte passat. Så nu hittade jag ett par svarta häromdagen!
Day
Snygga va? :)

Och så blev det ett par leggings:

Party Shine Leggings

Detta blir nog kanon! :)



Var ute på stan med pappa i Fredags.. blev lite inhandlat då med:
Tunica från Gina, mycket snyggare i verkligheten!


Leggins från Gina.



Nu har vi börjat med opponeringen för uppsatsen oxå. Där vi går igenom en annan uppsats och lämnar synpunkter, en variant av rättning - ställer lite frågor och så. Det var faktiskt mycket roligare än jag trodde det skulle vara. Men jag var rätt så trött idag.. Men vi lär fortsätta imorgon efter mitt arbetspass..
Gött att jag slutar 14:30.
Till veckan kommer mamma hem oxå! :)
Blir att fira Daniel & Mamma samtidigt, på Fredag. :)


Ha en fortsatt trevlig helg. ♥
Nu ska jag natta så jag orkar upp imorgon!

Sommar?!

Solen skiner men det är ändå kallt för det blåser så fruktansvärt kallt.. och när jag kom ut ifrån jobbat idag kl 14:30 låg det några och solade i bikini.. Brrrrrrr!!! Fy vad kallt.. jag undrar vart sommaren har tagit vägen?!
Trots detta blev det grillat när jag kom hem, grillade spareribs med sallad, potatissallad och grillad lök! ♥
Sen kom Sandra H & Hanna V på besök.. skvallrade lite om uppsatserna.. ska blir sköööönt när detta är över och det börjar lida mot sitt slut för nu är våran färdig för uppgång och seminarium/opponentskap! Som förmodligen kommer att bli 19-20 maj..

Har fått mitt sommarschema oxå!! Blev många nätter som jag ville ha, och några kvällar och en A tur.. slipper ju inte undan 12 timmarspassen under någon helg men de får man väl leva med. Plus att jag har bytt lite turer och så, så jag kommer ha semester v. 26 (28 juni - 4 juli) GÖTT! √

Har bara ett arbetspass kvar denna vecka som jag vet om och det är en A tur på Söndag.. På lördag är det meningen att vi ska ha en klassfest, träffas och grilla lite och prata om allt som varit o så.. mer blir det inte för mig eftersom jag jobbar söndan men resterande går säkert ut.
Ikväll är det hockey match för Sverige oxå, mot Frankrike! De lär vi väl slå när vi slog Norge?! :)
Det återstår att se!
Så Ugly Betty och Desperate Housewives får bli inspelade idag :)
Ha en trevlig kväll!

Cruising.

Hej hej alla pigga och glada :)
I helgen blev det att dra sig uppöver till Torsby.. åkte relativt tidigt på fredagen och passade på att umgås med personer som man inte ser så ofta annars.. Sen i kvällningen åkte vi mot Östmark och sov hos Therese & Kristoffer. Passade förstås på att se Silla oxå :) Uhhh vad söta de är kattungarna .. ojoj.. men våran är ju sötast ♥ Kan knappt vänta innan hon flyttar hem till oss!
På lördagen var det ju dags för cruising och det var hur mycket folk som helst.. trevligt att få umgås och träffa människor som har flyttat ifrån Torsby som bara kommer upp vid såna speciella tillfällen.. Det var många goa människor så det var jättekul! :) Finns några bildbevis på Facebook.

Var hemme kl 03 på natten, så det var inte så farligt.. men upp kl 09 för att korrigera lite på uppsatsen med Sandra . Jag var inte så pigg, men efter några kaffekoppar började jag känna mig relativt med igen :) Vi satt till kl 16 och det blir nog ett par timmar imorgon oxå.. körde fast lite och de är ingen idé att sitta och tvinga fram någonting, plus att vi måste få tag på examinatorn för att fråga några saker..
Sen blir det träning och lite pyssel här hemma.. måste rensa ur lite köksskåp och fixa lite.. får passa på medans jag är ledig.. :) Blir så rastlös annars oxå ;-)
Väntar med spänning på mitt sommarschema oxå.. det kommer i brevlådan denna vecka!
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!

Sola i Karlstad!

a men visst är de underbart?? Solen har hittat till Karlstad igen och det händer naturligtvis när jag ska arbeta.. det är väl typiskt!! Men jag får njuta på förmiddagarna!

Har gjort två arbetskvällar √
Två kvar: tisdag och onsdag!

Annars rullar de på rätt fint.. fixar o dolar, passar Fillan på förmiddagarna och arbetar på kvällarna denna vecka som sagt.. Det är skönt att få tjäna lite pengar, är lite "ledig" ifrån uppsatsen.. väntar på examinatorns utlåtande..
Var ute på ett värdelöst Tempel i fredags, jag och sandra skulle ut och de var stängda dansgolv o fyyyy.. slutade med en hamburgare och hemgång!
Söndagen spenderade jag med Hanna med pizza och bilbingo ♥

Till helgen blir det Torsby och cruising.. åker upp på fredag.
Ska nog till far o hälsa på oxå..
Just nu sitter jag och dricker lite te och äter skorpor :)
Har bäddat rent i sängarna efter en dags vädring inne på sovrummet... Skööööönt!

Imorgon vankas de grillning om vädret håller i sig!
Ha en trevlig kväll/tisdag!

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0