Singer.

Nu har det blivit en ny inredningspryl här hemma igen :)
Denna gång en gammal Singer symaskin.. jag tycker dessa är så fina och så småning om kommer den att prydas med en hängblomma av något slag..

 

Det är ett konstverk!

 

 


 

Men hör och häpna!! Uppsatsen är inlämnad till examinator! Woohhhooo!! √

Vi behövde inte ändra nåt mer, så nu - två veckor ledigt! (med lite jobb)

Underbart!

 

Ikväll är planen att jag och Sandra ska ut på Tempel.. jag jobbar söndag kväll så de blir ingen utgång på lördag för mig.. planen är att möta upp Hanna och hennes gäng där.. vi hoppas på succé! :)

Detta är vi värda utan att överdriva!

 

 

http://trolda.blogg.se/images/2009/valborg_37005852.jpg

Det ska vi ha!

 

Arbetande tider!

Det har inte varit vilans tider nu på slutet iaf.. ifrån uppsatsen möjligtvis men jag har jobbar så mycket jag har kunnat och orkat.. Allt för att de ska bli så mycket pengar som möjligt + att de är roligt oxå :) Att få göra annat än att plugga..

Hur som helst: idag fick vi tillbaka uppsatsen, de var inte så mycket.. vilket var sköööönt! Lite grammatikfel och så ville de att vi skulle utveckla resultat- och metoddiskussionen.. och de kan vi väl leva med.. :)
Vi började lite smått idag och fortsätter att skriva imorgon.. Det blev en avstickare till IKEA idag, för att rensa ut lite tankar och försöka få ny energi.. jag har tittat på nya skåp knoppar och såhär blev det:


Före och efter, lite skillnad va? :) Roligt med förändring!




Har fått ett par nya bilder på Silla oxå.. Så sööööt att det gör ont i ögonen! :)




Sötnos!


Ha en trevlig fortsatt dag!

Feel´s like heaven!

Ja, jag måste få uttrycka mig så för herregud... vilken period det har varit nu.. därför jag har varit helt borta härifrån!! Vi har skrivit C-uppsatsen, jag och Sandra B.. och igår kl 22:00 gjorde vi den sista bilagan och var därmed färdiga..

och jag överdriver inte om jag säger att vi har suttit mellan 10-14 timmar i snart en veckas tid och bearbetat texten. Lagt till, tagit bort.. ändrat meningar.. ojoj.. Så var Helén här i tisdags.. och hjälte oss genom att läsa igenom texten.. hon är väldigt bra på grammatik och vi satt i 1.5 timme och ändrade text och gjorde den ibland mer förstålig för det är ju så att vi som har medicinsk kunskap, kan skriva vissa begrepp och anta att alla förstår men så är de ju inte alltid..

Men nu är det bara att vänta tills på tisdag - njuta av att vara lite ledigt.. samtidigt som jag ska jobba lite.. För då har vi personlig handledning och de går igenom uppsatsen med oss och talar om ifall de tycker att den är nog färdigt för att gå upp med, sen förhoppningsvis ändrar vi på det de vill och sen skickas den till en våran examinator den 29:e april..



JAG KLARADE TENTAN!!

Och är från och med nu i kapp med de jag hade efter mig och är med andra ord back on track!
It´s a hallellullia moment! Haha..

Ikväll ska jag arbeta natt.. kommer att vara trött som ett as men vad gör man inte för pengar?! :) Sen måndag och tisdag kväll.. Ledig helg iaf... gött det ska bli!


Vi tog oss tid för att gå på Hot Spot på KAU i torsdag.. när en massa företag samlas och man kan gå runt och höra med förhoppningsvis sina framtida arbetsgivare :) Och plocka en massa gratis saker - reklam..


Allt ifrån kapsylöppnar till pennor, plåster, kondomer...
Gratis är gött! :)

Och så hade Paolo Roberto och Laila Bagge Whalgren föreläsningar... Vi gick på Paolo som hade en väldigt inspirerande föreläsning där han berättade om sitt liv: budskapet var att alla kan lyckas oavsett bakgrund och han ville trycka på vissa viktiga saker i livet..

Var till Hanni under förmiddagen och fikade lite o mös i solen.. skönt att kunna få vara lite social nu efter alla timmar framför datorn! ♥

Ni får ha en fortsatt trevlig dag..

Ny familjemedlem!

Vi åkte uppöver i Fredags efter tentan.. jag måste säga att jag är rätt så nöjd.. det kändes ok när jag gick därifrån och jag gick igenom den flera gånger och la till något nytt varje gång.. Så nu håller vi tummarna gott folk! Så kanske jag är "back on track" igen :) Vore en fiiiiiin sommarlovs-present de ;-)

Vi åkte upp till Nisse och firade hans 7å års dag.. gav honom en ny kaffebryggare med termos i ett :) Han blev jätteglad så det var bara roligt.. Vi åkte vidare till några Daniel känner och sen slutade vi hos pappa.. Där var det firande nr 1 av Birgitta, som vi kom mitt i egentligen för vi ska upp på Lördag men det var god mat och dryck och trevligt sällskap :)
På Lördag förmiddag åkte vi vidare till Östmark och träffade Therese och Kristoffer - och de råkande ju vara hos Kristoffer´s familj och bytte däck.. och Therere visade mig deras smååååå länghåriga kissongar och jag blev ju heeeelt frälst... ojojoj så fina och jag har velat ha en till ett tag nu så efter lite blinkningar åt Daniel så blev de bestämt!

Här är vår lilla Silla



Sååå söt!
Kommer till oss i juni..



Det slutade med att jag blev chaufför men det gjorde inget, skratta alltid lika gött när vi är där uppe.. ojoj.. Det är kul att träffa folk man inte ser så ofta och höra hur de har det o.s.v..

Jag saknar Er jättemycket!
Är det inte dags att flytta ner snart?! ;)


Vi skriver på uppsatsen som vanligt men det går i rask fart nu, heeeeelt underbart! I måndags filade vi lite på de kommentarer vi hade fått och la till lite grejer och så.. och idag har vi gjort i ordning resultatet med kategorier och underrubriker.. Och imorrn ska vi starta på diskussionen.. Ska vi bli klara denna vecka tro?! Det känns så nu iaf!! :)

Vilket underbart väder vi har! Trots detta var jag & Sandra och tränade förut, och sen efter middagen och lite latande vid TVn begav jag mig ut och krattade på baksidan här.. på uteplatsen.. det blev så grönt och fint så :) Snart dags för utemöblerna att komma fram nu.... GÖTT MOS!

Ni får ha en trevlig kväll ♥

Hjärtstopp?

Vill ni känna att ni lever? Känner Er lite halvslöa och vill komma igång? : välkomna till Friskis & Svettis Ki Box i 90 minuter.. HERREGUD! Sist höll hjärtat på att stanna och om ca 10 minuter ska jag iväg igen! Självmordsbenägen? Förmodligen.. haha.. Det KAN bero på min dåliga kondis oxå men det försöker vi glömma!http://tigertankar.files.wordpress.com/2009/08/boxercise.jpg



Nu drar jag iväg!

Livet fortsätter med Uppsatsen, skickade in den idag för inför Torsdagens Analysseminarium.

Underbara känslor!

Det är helt underbart med vårkänslor.. man känner sig pirrig i hela kroppen, pigg.. känns som man orkar med vad som helst! Och det är precis vad som behövs.. imorgon kör vi igång med resultatet för uppsatsen och jag kör slutspurten inför tentan.. kommer att bli några timmar per dag.. sen smäller det på Fredag.

Imorrn åker mamma till Spanien oxå.. ledsamt.. men hon blir bara borta en månad som tur är..

Jag fick som sagt lite sug för att fixa ute idag, så jag var och hämtade krattan i förrådet och gjorde i ordning på framsidan.. Är det lika fint imorgon så blir det baksidan.. så det gröna kan komma upp :) Underbart! ♥

http://www.fotosidan.se/cldocpart/4421.jpg


Såhär ser det ut på gräsmattan nu..



Utgången igår blev lyckad.. dansade och hade roligt :) Det var jättemycke folk ute på Tempel.. Tog taxi hem vid 02.. lyxade till de för en gångs skull :)

Ha en fortsatt trevlig Söndagskväll.

Vårväder, god mat och utgång!

Då var man mätta och belåtna.. :) Underbart god mat och sällskap :)



Lax, oxfilé med potatis i ugn, janssons frestelse och ägghalvor :)






Ikväll blir det utgång med flickorna från klassen :) Ska de bli till Tempel tro?! Haha..
Blir kvar hos moder tills det är dags att gå in i dimman!

Ha en fortsatt trevlig Påsk!




Grillpremiär = 2 April!

Jag blev så otroligt sugen på att grilla igår.. skulle äta fläskfilé och potatis till middag.. Daniel tycker jag bara är knäpp som går ut och grillar när det inte är varmt ute medans jag kunde ha stått hela vinter ute på balkongen och grillat :) Men jag slängde ner den skurna filén i grillolja och gick upp och sopade balkongen ifrån alla löv och gjorde i ordningen grillen..

Det luktar så underbart av grillat kött ..

 

Slutresultatet:

Grillad fläskfilé, råstekt potatisk med vitlök, sallad med tsatsiki och grillad lök :)

 

 


 

Var till Hanna i klassen igår oxå, ett spontanbesök.. bjöds på lite rödvin och popcorn och intressanta diskussioner :) Sånt gillar vi..

 

Idag är det Påskafton, och det ska som sagt firas hos Mamma & Bertil.. åker bort om ett par timmar!

 

Glad Påsk!

Glad Påsk!

För mig, förutom när man var liten och gick påskkärring då, har påsken aldrig varit ett speciellt firad högtid.. Men egentligen är det lagom runt omkring påsk.. man köper lite godis och fyller några påskägg.. man lagar god mat och umgås med vänner och familj.. i ett par dagar.. sen är det klart.. :)

Våran skärtorsdag och långfredag bestod och kommer bestå i att göra klart metoden! Det är såååååååååå tråkigt att räkna dessa dubletter på sökningarna så jag står inte ut.. Men vi MÅSTE bli färdig med det idag nu så vi kan hoppa in på resultatet på måndag.. (Även om det är röd dag - härligt och läsa på universitet va?)
Ska alldeles strax åka iväg till Sandra..

Hade Sandra H & Hanna V här igår oxå.. bjöd på fika: nybakade kanelbullar och kaffe.. Det är så långt emellan man träffas nu när man skriver på olika håll så man får se till att ta sig tid till de ibland och prata av sig lite.. höra hur det går för varann och så :)

Imorgon när vi vaknat åker vi till Mamma & Bertil på påskmiddag.. var och storhandlade på ICA Kvantum igår.. var ju tvungen när jag fått en rabattkopong på 10 % på hela köpet :) Påskhandlade :) Och köpte en present till dem när vi ska och äta middag där imorrn..
Ska nog till Svärfar nån dag under påsk oxå..

Så här ser det ur hemma hos oss nu:



Det är all pynt som kommer fram till påsken..

Ni får ha en GLAD PÅSK alla läsare och en trevlig vistelse på Elmia ni som ska dit!

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0