Losers!

Jaha... då var den säsongen över!!!!! Fy va ledsamt!!!! :(
Tyckte Färjestad spelade bättre men har man en toppmålvakt så löser sig väl allt.. (LITE dålig förlorare!)
Nog om detta!

Idag fortsatte jobbet med uppsatsen, gjorde klart matrisen och började fixa i ordning inledningen och ska sen fortsätta med metoden. Så vi bara kan koncentera oss på resultatdelen sen. Vi måste fixa intro och metod på ett par dagar nu för nästa vecka måste vi ha börjat funderat på hur resultatet ska redovisas eftersom vi ska ha analys-seminarium. Men det känns som vi har läget under kontroll.. Intressant för er som inte har en aning om vad jag pratar om va?! Haha..

I lördags gjorde jag min första natt sen i somras på jobbet oxå.. det gick fint, vi umgicks och kollade på film fram tills småtimmarna så det var inte så länge kvar av arbetspassen plus att vi fick dra fram en timme oxå.. perfekt.. Nästa gång jag jobbar blir i mitten av april.. gött med cash!!

Har börjat ta upp träningen igen oxå, var ju sjuk hela förra veckan så jag orkade inte iväg, började lite lätt med ett gym pass igår.. fortsätter med ett skivstångspass till lunch imorrn :) Måste försöka hålla i även om de tar emot ibland.. får peppa varandra!


http://1.bp.blogspot.com/_HXEjdW4EHew/SdzlE7PL6NI/AAAAAAAAAGI/zUgyiLXqj0k/s400/p%C3%83%C2%A5sk.jpg

Till helgen är det Påsk!
Herregud vad fort det går.. men det är väl lika bra de - då kommer våren och sommaren fortare! Ska till Mamma & Bertil på påskmiddag.. trerätters :) Det gillar vi!
Får försöka ta lite långledigt kanske? OM man har tid.. Tenta! Tenta! :(

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll trots förlust!

Vinna eller försvinna!!

http://lifeofmaya.bloggproffs.se/files/3223443_40.jpg VS. http://blogg.passagen.se/stellbrell/resource/Internet%20Explorer%20Wallpaper.bmp

IKVÄLL TAR VI DOM MINA VÄNNER!

Nersläpp om 45 minuter!!

Spänningen är oooooooooolidlig!!


Lycka!!

http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3376501/2/istockphoto_3376501-celebration-toast-with-champagne.jpg

JAG KLARADE TENTAN!!! Underbart! √

Nu har jag en kvar den 9/4 sen är jag back on track igen.. ♥

 

 


 

 

 

Veckan som gått har varit väldigt seg.. har blivit förkyld så jag har inte kunnat träna, och jag har varit väldigt trött p.g.a. av förkylningen och känt mig väldigt oproduktiv men hur som helst har vi arbetat med uppsatsen och jag har pluggat till tentan så mycket jag har orkat.

Men till veckan nu så hoppas jag att det ska bli som vanligt igen.. slutspurten på tentan, två veckor kvar!

Har även varit inne o arbetat en kväll och imorgon (eller senare idag) ska jag arbeta natt.. därför jag fortfarande är vaken när kl är 02.. haha :) Så jag kan soova ut länge imorgon och kunna vara vaken hela natten sen på söndag när jag slutat drar vi till Stockholm igen och hämtar Mamma & Bertil.. Sen ska jag till Sandra B och träffa lite klassisar och äta god mat och umgås lite ;-) Trevligt!

 

Träffade pappa idag när han var nere i stan, fick en påsk blomma, påskliljor i en kruka som såg ut som ett ägg.. jättefin :) Trevligt när man får blommor! :)

 

Nu får ni ha en fortsatt trevlig helg!

Snö?!?

Ja jag vet inte ifall vädergudarna fick en stroke i natt eller vad som hände.. hela veckan har det varit vårväder och så plötsligt, men det är ju alltid så.. de kommer lite snö innan våren kommer på allvar. Men man blir alltid lika chockad och frustrerad..

Igår var det dags för räkfrossa hos oss.. vi hade varit på olika ställen och umgåtts i fredags, jag var bla ute med ett par klasskompisar.. gick ut vid 20 efter att jag varit hos Mamma & Bertil och fått mig lite räkor och bubbel :) Och det slutade med att jag var hemma 03 och hade spenderat 148 kr och var i lagom form.. de är studentpris de!! Haha :)



http://www.ragazze.se/images/helena/rakor.jpg

Så igår blev det färska räkor, brie ost, kex, baguetter .... Mmmmmumma!!

Tillsammans med kvällens hockey då såklart! Och det var en riktig upplevelse. Det var det bästa matchen de spelat på länge!! Och Kåberg på de. Ojoj..! Underbart! Behövde en vinst på bortaplan - nu tar vi dom!







Under veckan har vi grejat med uppsatsen.. har nog valt ut de 10 artiklar som behövs. Nu är det dags att börja bearbeta dem imorgon..
Var även iväg och gjorde naglar i Torsdags, hos en tjej som höll på o lärde sig göra naglar. På Beauty Center. Jag blev nöjd - får njuta tills ja börjar arbeta på tisdag sen lär de nog åka av.. tyvärr...





Annars försöker jag plugga.. 9/4 har jag tenta som måste klaras!! :) De svider lite att sitta under helger men jag får njuta av de sen när den är färdig.

Ha en skön Söndag.

Snabbt!



Han är så sööööt..

Uppdaterar imorgon under dagen.. kom tillbaka då :)



Ett hälsosammare liv.

Igår skrev jag ju att det skulle bli ändring och att förbränningen skulle börja!!
Så... innan middagen (efter träningspasset) gjorde jag i ordning en "förbrännardrink" ;) Om ni har sett Anna Skippers program "Du är vad du äter" så förstår ni vad jag menar..

http://1.bp.blogspot.com/_EqEDXIRXp2U/S0eap4nUeFI/AAAAAAAAANU/zYppmVDR8Fo/s320/vitamin+drink.jpg

I tsk malen ingefära

I tsk gurkmeja

2 tsk pressad citron

En knivsudd cayenpeppar

2 tsk vatten eller mer efter smak

1 msk honung

 

Den smakade inte jordgubbar direkt men det framkallade inga spyreflexer iaf hos mig.. Denna drink ska tas före lunch/middag och det ska öka förbränningen och göra det svårade för fett att binda sig. Dä ni! ;)


 

Idag var jag till min förra brukare och träffade henne, ska arbeta där i sommar.. det fina är att det kommer bli mest nattjobb.. och jag har gångavstånd! :) Jag bokade in ett par dagar - en kväll och en natt. Sen får jag börja arbeta redan 19 april på en nattrad om jag vill men jag kan ju inte göra det på heltid men jag sa att jag kommer att kunna göra 2-3 nätter i veckan beroende på hur jag har det!! :) :) Fiiiiiint!

Nu ska jag plugga lite om njuren innan jag intar soffan och kollar på Håkan hur han har det i Thailand med sin nya bar! :)

Åt thai mat idag oxå.. hemmalagat och det var sviiiingott. Tigerräkor, biff med nudlar, soya, ingefära, salladslök och vitlök! Mmmmmumma!

 

 

 

Golden Star.

Det var ju fruktansvärt synd att matchen var sååååå dålig!! Men maten och sällskapet var på topp!! ;)
Det var grekisk/medelhavsbuffé.. och det var jättegott. Speciellt med vitt vin till ;) ;)





Sen pausade vi hemma hos Sandra & Rikard och skrattade gott åt deras löpande lilla katt Stina.. jisses säger jag bara! Har nog aldrig sett nåt liknande.. och deras hankatt kunde inte bry sig mindre!! Haha!!

Sen gick vi in till Tempel, så tidigt har jag nog aldrig varit där, så det blev lite drinkar vid baren innanjag & Sandra intog dansgolvet.. men jag kom inte riktigt igång.. men det var sköj ändå! ;)



Vem är fullast?! ;)




Men jag ställde mig på vågen i går morse!!! *Inga kommentarer* Men jag måste verkligen ta tag i mitt liv nu (för hundrade gången!!) Jag tränar ju 3-4 ggr i veckan.. lägger jag om kosten borde jag rasa i vikt!
Så nu är det dags för Operation Beach 2010!!! Som börjar imorgon!!
Så är det någon som ser mig köpa en Cola eller äta godis och fikabröd ge mig en smäll och skrik: OPERATION BEACH 2010!!! Så jag vaknar till liv!! :) It´s a deal!!

  • Morgondrink (av Anna Skipper) som ökar förbränningen.
  • Ökat intag av vatten.
  • Träning 3-4 ggr/vecka minst.
  • Inget socker eller godis under veckorna, MÖJLIGTVIS på Lördag.
  • Viktnedgång: 1-2 kg/vecka.
Detta skriver vi under på.
Hoppas ni haft en trevlig helg!

Fredag.

Hej alla kära läsare!

Igår var vi iväg o styrketränade.. och idag var vi iväg på skivstång.. Puuhh.. kroppen är helt slut! Inväntar ännu värre träningsvärk imorgon!

Pappa var här på besök idag, så vi lunchade ihop.. Blev ett besök i Forshaga oxå eftersom Daniels bror fyllde 20 år.. Och sen en tripp till Mamma & Bertil. Hade Sandra på besök här idag, försökte ta oss igenom frågorna men de går ju upp och ner.. Jisses! Kommer aldrig att lära sig dessa.. Zzzz..

Jag är så trött att jag somnar sittandes snart!

Men imorgon ska jag & vännen, Sandra & Rikard till Löfbergs Lila Arena och Golden Star, sen fortsatt utgång på Tempel.. Väldigt kul ska det bli!! ;)

http://static.hockeyligan.se/upload/image/arena/2007-2008/440px/Loefbergs_Lila_Arena-828.jpg

Återkommer med bilder.

Puss & Kram
Ha en fortsatt trevlig Fredag ♥

Vår? ♥

Det är så att man känner av lukten och värmen av våren.. Är det slut på snön? kylan?
Vi håller alla fingrar och tår att det är så.. Våren är ju helt underbar! ♥

Idag känner jag mig bara pösig och trött.. Hanna undrade om jag vile med ut på Harry´s ikväll men jag har ingen lust.. vill bara krypa upp i soffan och titta på Grey´s ikväll.. Har varit hos Sandra idag och försökt läst på de där 70 (!!!) frågorna som vi har till Seminariet nästa vecka.. pust.. och stön.. Hur ska de gå att lära sig alla de otroligt ointressanta frågorna?!

Var hos tandläkaren idag oxå.. jag går heller och opererar mig än att sätta mig i tandläkarstolen och lagar (Så pratar en äkta sjuksköterska.. eller?!). Men det gick väl.. TACK vare en underbar tandskötrerska som la bedövningen.. fick ta två stycken xylocain sprutor innan de hjälpte.. Var bedövad i fyra timmar!!
Men nu är det gjort! Jipppppppppi! ;)


http://blogg.passagen.se/himmelojord/resource/Dentist.jpg


Imorrn ska jag på möte om sommararbete, där jag var i fjol.. hoppas på nattarbete.. det är ju skönt när det är sommar och sol :) Hoppas hoppas! Men jag var den första de frågade så det ska väl kunna gå.. ;)

Nu ska jag vila lite.. sen blir det pannkakor, ev promenad i det härliga vädret?! Och lite plugg om njuren..

Puss & Kram

Sjuksköterskeklocka!

I morse åkte jag, Hanna & Jenny till skolan för att lämna in våra arbeten.. Lite drygt, hade glömt detta och fick gå upp tidigare än jag behövt! Men imorrn pluggar vi hemma hos mig så får ta igen sömnen då (fast att de egentligen inte går men.. haha)

Sen åkte jag vidare till Sandra, det blev inte mycke gjort idag.. både var trötta så det slutade med att vi knallade ut på en promenad i det fina vädret och gick till mamma.. som hade köpt en present till oss ;) ;)
Och det var en varsin sköterskeklocka *lycka* Jag har önskat mig detta men aldrig fått för mig att köpt en..

http://preview.tradera.com/518/94282518_1.jpg

Den såg ut såhär, men en var lila och en var röd.. så det är bara att byta efter humör! ;) Superkul!

Det börjar närma sig nu.. Snart examinerad sjuksköterska ;)


Ska snart iväg på yoga nu.. det blev ju inget sist så nu ska det bli avslappning men samtidigt ny energi. Detta gillar vi!

 

Åh jag längtar till helgen: Löfbergs lila arena: Golden Star !! ♥

Veckan:

Måndag: Plugga, träning och fått en sköterskeklocka!

Tisdag: Plugga hemma hos mig & Styrketräning. Hockey på TVn.

Onsdag: Tandläkaren (som jag INTE ser fram emot) & Plugga.

Torsdag: Möte om sommarjobb & Träning.

Fredag: Möjligtvis träning & Funderar på bio?!

Lördag: LLA och Golden Star med Sandra & Rikard. Möjligtvis utgång.

Söndag: Vila och möjligtvis bakfull?! Haha..

 

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Tempel.

Det blev ett spontanbesök till Tempel igår med Hanna & Sandra H från klassen ;) Mycket trevlig och otroligt bra musik längst ner på det lilla dansgolvet ;) Dansade så jag har träningsvärk!

Jag satt hemma igår.. Jag & vännen hade varit på middag hos Mamma & Bertil.. sen vid halv 19 kom vi hem och Daniel åkte iväg och skulle skjutsa nån kompis.. så jag sitter hemma och kollar på reprisen av matchen.. Då pratar jag samtidigt med Hanna från klassen på Facebook.. de skulle ut.. och jag kände: Äh jag blir med! Så jag slängde mig i duschen och la vinaren på kylning och gjorde mig i ordning på 45 minuter.. Lyssnade på musik..
Sen blev jag hämtad..


Jag innan jag åkte iväg..................................... Jag  & Sandra Hvitt.


Hanna, Sandra & jag.................................................. Hanna & Sandra

Stötte på lite intressant folk på Tempel oxå.. några Färjestadspelare.. Micke & Marcus Johansson och Sterner bl.a. var där.. Dansade lite och sen vad jag ju tvungen att fråga, det blev Micke om hur matchen gick och de vann ju.. helt otroligt! Förlorar mot Modo med vinner mot Linköping?! Haha.. Gött mos!



Idag ska vi till Hanna & Fredrik och gratulera Fredrik som fyller år ;) Åker dit vid 15 och fikar lite.. Skojsigt!

Imorrn fortsätter allvaret och jag känner mig inte särskilt utvilad! Fick ju inte plats på sista bussen hem igår vid 02:20 för det var fullt.. väntade på 3:an som skulle komma vid 03.. men sen upptäckte jag att det var fel 3:a så jag fick gå ifrån Lorsensberg i svvvinkalla minusgrader med strumpbyxor tillsammans med en Indisk student .. Ja mycket ska man vara med om innan man dör!! Kan skratta ihjäl sig för mindre oxå..

Ha en trevlig Söndag!

Present till Smulan.

Först och främst.. Tentan.. på en Lördag.. var där vid 8:00.. Men vad händer då?! Jo tentan var kl 09:00 fast att de står 08:00 på min sida!! Aaahhhh.. väntan en HEL timme extra!! Men som tur var, var det värt att vänta för, för det gick väldigt bra.. skrev på alla och det kändes som jag kommer att klara den *GÖTT* One to go!

Så.. till rubriken! Har varit sugen på att köpa en ny kattställning till Smulan, hon har helt enkelt slitit ut den hon har.. och så var tanken att köpa en större.. Och så hade de rea på Växnäs, en av djuraffärerna där.. Denna var sänkt ifrån 1100 kr till 635 kr.. vilket är ett kap, eller hur?! Speciellt om man inte behöver köpa den själv.. hihi ;)

Smulan undersöker..



Det är roligt med nya grejer..



Mammas goding ♥



Åkte till moder och Bertil efter tentan.. satt i 40 minuter och skrev - det var bara 6 frågor.. Köpte med mig gigantiska kanelbullar ifrån Pressbyrån under tiden jag väntade på bussen.. Kaffe och kanelbullar.. Mmmm vad gött ;)

Vad gör ni denna soliga Lördag då?
Ikväll ska vi se hur FBK klarar sig mot Linköping borta. ska bli väldigt intressant!!


Vårkänslor!

Det är helt otroligt att man får de med så mycket snö på backen men det måste vara solen som tittar fram som gör de! Snälla, låt de fortsätta såhär nu tills snön smälter!


Sådan härlig lila färg ;)

Idag forsätter livet som student med tenta plugg.. Sandra H kommer hit och vi ska inspirera varandra att sitta fram till i eftermiddag med mycket kaffe ;) Det känns lite surt att behöva infinna sig i en tenta sal 08:15 på en Lördag men fixar man de (som vi kommer att göra) är det ju värt de! Vi firar lite sen med middag hos Mamma & Bertil :)

I afton ska de bli en ny tränings aktivitet med HannaFriskis: Dans! Det ska bli roligt att prova på.. hoppas bara att man hänger med.. haha.

Gårdagens match är inte ens värd att kommentera, säger bara såhär: är GLAD för att jag inte var där!! :-P

Nu ska kaffebryggaren sättas igång!
Ha en trevlig dag!
Susanne ♥

R.I.P.

Saknar dig något enormt Lola.
Idag skulle du ha fyllt 58 år..

Älskad & Saknad.

Synd att hon blundar men annars är det ett fint kort.

Kaffe - livets dryck!

Jo det är nog det! Klarar mig inte utan det.. morgonkaffe är ju de bästa! Nog om det..
Idag är en speciell dag - för vi är klara med Litteraturstudien... GÖTT! Blev det i morse så jag läste på tentan resten av dagen, vilket är bra.. behöver jag inte lägga så många timmar på de här hemma ;)

Igår var jag & Sandra till Friskis och fick ett träningsprogram ihopsatt åt oss av en mycket trevlig tjej! Det ska bli spännande att testa detta, kanske får börja med en till två gånger i veckan och sen resten pass.. Vi testade ut vikter på de olika maskinerna o så.. väldigt bra! ;)

Dagens klipp: En universitetströja som blivit nersatt tre hundra! Det gillas! ;-)

http://naturvetarbloggen.se/naturvetare/wp-content/uploads/2009/09/karlstadsuniversitet300.gif



Ikväll står det hockey på tv-tablån..
En fågel viskade i mitt öra i Söndags att vi möjligtvis kommer att få vara i privata loge på LLA (tror de stavas så) eftersom vi känner nån som ska skicka in konstnadsförslag på en sån för att ha varje match.. *håller tummarna*

Vet inte om jag orkar läsa mer idag..... Åhhh va trött jag är!! Vi får se ;) Imorrn blir det heldag iaf..

Ha en fortsatt trevlig dag i det soliga vädret!
Susanne ♥

Soliga onsdag ! ♥

http://2.bp.blogspot.com/_aKW_bMyB9QY/SELXEpqbyOI/AAAAAAAAAAk/zpF7vH1BshI/S220/sola_i_karlstad_1147180365_1162820313.jpg

Åh vad underbart det är när solen lyser och värmer nu när vi bara inte kan bärja oss förrän de blir vår.. ;) De gillar vi! Speciellt när det är två dagar i rad!

Annars rullar de på som vanligt.. Tentan är på Lördag morgon och jag försöker varva med den och Litteraturstudien .. Och lite Super Mario Bros ;) ;)

Igår var det premiär för Desperate Housewives och ikväll är det dags för Grey´s anotomi ♥ ♥ ♥

Nu ska jag bege mit till Sandra för att plugga..

Ha en trevlig dag!
Susanne

Buddy Holly The Musical.

Hela Fredagen gick åt till att fixa PM:et på KaU.. Vi hade ett rätt långt möte på Torsdagen där handledarna och vi tillsammans gick igenom allas PM och gav respons och talade om vad som skulle ändras och läggas till.. Det verkade vara rätt ok men det tog som sagt en heldag att göra i ordning, sen åkte vi och storhandlade och sen när vi kommit hem kom Sandra & Rikard över och vi åt Räklåda och det blev några glas vin ;) Sen avslutade vi det hela med att titta på Björnbröder! Den är ju så bra.. ;-)

På Lördagen var det dags för musikal: Buddy Holly The Musical på LLA.. det var jättebra.. det är så fin musik ;) ;)
Sen var det bara hem och göra sig i ordning för att dra till Hanna på lite drinkar och ut till Tempel! Det var jag och Hanna, senare kom en arbetskamrat till henne men det var väldigt kul ;) Bättre musik än sist oxå..





Jag var såååååååååå dålig på Söndagen att jag bara låg framför TVn och kollade på film på filmkanalerna heeeeela dagen.. URK! Mamma & Bertil kom en sväng oxå... mådde pyton! Men nu är det bättre.. haha !





Idag har vi varit på KaU och försökt att fortsätta att Litteraturstudien, det gick så där idag.. tog en tidig dag. Jag måste ändå fortsätta att plugga på tentan som jag har på Lördag.. blev ju inget under helgen ;-(
Träningen får hoppas över idag.. tar nya tag imorrn i stället..

Ha en fortsatt trevlig Måndag!
Puss & Kram
Susanne.

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0