Då var det dag igen då...

..för att dra igång med utbildningen! Imorgon börjar jag skolan igen.. kl 13.15 men ska vara där till 12 och möta upp en tjej jag ska låna böcker av..
Det känns lite spännande.. men ja kan inte fatta att det har gått tre månader sen sist!! Då var man helt slut när man lämnade tentasalen efter man gjort sista tentan! ;-)

I helgen har de varit lugna puckar.. i fredags var jag hos mamma under kvällen och höll henne sällskap medan Daniel hjälpte en kompis med en bil.. och igår hade jag och vännen♥  myskväll och tog de lugnt med film o snask ;-) o kräftor!!

Fick en glad överraskning igår oxå.. en gammal kompis till mig ifrån Stöllet, som går lärareutbilningen här fick sig en lägenhet igår, som hon ska hyra i andra hand, i närheten av oss.. hihi.. ska träffa henne imorgon och äta middag med henne.. ;-) efter skolan..

På tisdag drar vi uppöver och ska gratulera Sofia till sin dotter..;-) Har med massa presenter, hembakat och lunchen vi ska äta.. hehe.. så vi bara kan umgås! Var så länge sen.. Det är ja o moder som drar upp!

Nej nu ska jag njuta av denna lugna söndag ;-)

Pöss Susanne.♥

trevligt besök..

...har vi haft! ;-) ja men visst.. Helén var ju hit och hälsade på... det var väldigt sköj tycker ja!!!
Tänkte ju först att åka iväg till Stockholm men blev inte så sugna när vädret var så där så vi bestämde oss för att gå ut här i stan o kika lite i stället.. och de gjorde vi.. var ute hela tisdagen och kollade på allt möjligt.. blev shopping lite överallt.. Helén lastade Clion full med möbler för de första.. haha! Och sen som en avslutning på dagen drog vi på bilbingo och trodde ju förstås som alltid att vi skulle bli rika, men icke! hehe.. Egentligen får ju hon vara nöjd iaf när hon redan har vunnit 25 000 kr i sommar!!!! Ja, och det var på bingo!! Nu är de ju inga sådana vinster här men åker man upp över så...
Så mina vänner uppöver.. kom ner ni oxå.. !

Efter att hon åkte hem idag drog ja vidare till mamma och bakade kanelbullar... åhhhhh va gött de var då! ;-) Finns de något godare än nybakade bullar och kaffe??! blev 97 bullar.. får väl se hur länge de räcker.. haha!

Imorgon är de fullt ös igen! Ska bl.a. ut på stan.. de är konstig att man har så mycket att göra när man är "ledig" ;-) . och sen ska jag träffa Hanna.. ;-)
Måste försöka få ihop allt som ja behöver till skolstarten oxå.. hmm.. jaja.. får kolla på de oxå imorgon tror ja!!

Nej nu ska jag försöka få ordning på lite papper..

Pöss. Susen

De var ett tag sen sist..

Ja.. de var ett tag sen jag bloggade.. ska försöka sammanställa lite..

  Sist jag skrev var det ju tropisk värme och de känns ju faktiskt som det var väldigt länge sen nu.. ;-(.. men men.. man får väl vara nöjd med det man fick iaf!
Det är ju slut på mitt sommarvikarieat nu.. för en vecka sen men var inne en dag till.. så har varit ledig ett tag nu igen och det är gött.. få ladda batterierna nu innan terminen börjar.. T2.. de är lite spännande ;-)

Har ju självklart haft de mysigt med vännen min oxå.. myspys med bad o levande ljus är aldrig fel ;-) 
Kräftor är ju oxå en gemensam favorit så de har vi oxå gottat oss med ;-) 

  I helgen som var, va vi upp till min fader och sov där en natt.. medan vännen var på boupptäckning var jag med pappa och fixade lite med min bil..
åkte upp sen på morgonen till Sysslebäck, till huset och plockade ur det.. vi var sex stycken.. och det tog sånt tid.. men jag var beredd på det men de var jobbigt på många sätt kan ja lova..

   Igår var Sandra här och vi hade en filmkväll tillsammans med chips och tatziki och popcorn m.m... ;-) Och sen sov hon över.. Så det var allt så mysigt så ;-) Haha.. var bara flickor här då (Smulan var ju med förstås) för daniel jobbade natt så vi passade på.. hehe ;-)

   Idag kommer Helén ner till stora staden.. och kommer hit och hälsar på ;-) tänkte dra till Stockholm imorgon på shopping över dagen OM vädret håller.. är ju sjukt billigt att åka dit.. har ju studentrabatt oxå ;-)  Annars får de bli shopping här och bingo!! haha.. Så hon blir här ett par nätter.. så nu ska jag göra mig i ordning lite.. kanske byta gardiner?

Vi hörs. Pöss Susanne

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0