SATC 2.

 

Ja nu äntligen har jag sett filmen! Och den var väldigt bra.. Nu ska jag bara vänta tills den släpps på DVD så ska jag köpa både ettan och tvåan så har jag Sex and the City samlingen komplett! ;-)


Måste bara säga att jag köpt mig en Samsung Galaxy S (med lite hjälp :).. Tack så mycket B) som jag är jättenöjd med.. hihi.. ska försöka ta lite fina bilder o lägga upp!

 

Jag är lite seg efter nattarbete men ni får alla ha en trevlig midsommar vad ni än ska göra :)

Puss & Kram.

Sommar = stress!

Det var lääääääänge sen jag skrev här.. men jag/vi har haft fullt upp!
Det är så typiskt.. när skolan börjar avta, då betyder det att man börjar få lite ledigt.. och man kommer plötsligt på hur mycket man har att göra - eller allt roligt man vill hitta på.. eller har jag fel? ;-)



Det sista som var aktuellt var ju att Therese & Kristoffer skulle komma till stan och de gjorde de.. med Silla :)
Nu sitter jag vid fel dator så jag kan inte lägga upp några bilder på kissongen MEN detta kan jag visa :)
Hemma hos oss innan vi gick ut..

Mina bilder försvann med min mobiltelefon (kommer till det).
Men vi hade väldigt kul, vi var hemma hos oss först på fredag när de kom och grillade och sen gick vi ut på stan och bowlade på Table och sen vidare till Tempel :) Dagen efter blev det lite shopping!

Annars:

Vi har haft vår kattunge Silla i ett par veckor och Smulan börjar vänja sig, de har varit inne ihop i en vecka nu så jag släppte ut smulan en sväng idag 
Jag har arbetat väldigt mycket, men jag går på mitt sommarschema idag - startar med två nätter! :) 

Har umgåtts med nära och kära, shoppat lite på stan o haft det gött.. 

Jag och vännen har upptäckt att mariebergsskogen är väldigt mysig och varit där o kikat lite, ska bli lite minigolf o mys framöver 
Johanna har tagit studenten och vi har firat henne på alla vis :) Grattis piga! Säger som pappa: nu börjar allvaret, innan dess har du haft det väldigt bra.. haha :) 

Träffat flickorna från klassen och firat att vår termin är över och att uppsatsen äntligen är gjord

Min mobiltelefon blev stulen i Fredags på Glada Ankan, så nu går tankarna på en telefon som jag kan använda på ett helt annat sätt än jag gjort förut. Surfa på "heltid" med msn och spotify i mobilen.. Samsung Wave kanske? Har bestämt mig för att tänka positivt men det känns gött att telefonlåset var på! Satans tjuvar!!


Det var en sammanfattning!

Nu ska jag dra mig iväg till jobbet!

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0