Är vi i Turkiet eller?

Det känns så kan jag lova.. sitter ute på balkongen nu och för mig är temperaturen helt underbar! Känns som jag sitter utomlands..! ;-) Kan ju bara säga att jag aldrig har orkat med värmen värst mycket, men samtidigt älskar jag sommaren.. bara jag får plaska någonstans under dagen eller sitta i skuggan mår ja bra.. haha..

får nog besök imorgon oxå.. sen på fredag åker vi på semester.. gött mos på klôbba! ;-)

Imorgon ska jag bada men först ska jag dra till IKEA. Jag o vännen är lite sugen på att ta oss en tur med båten oxå.. bara bli med o åka runt och titta lite.. är ju så fint nu under sommaren..

Nej.. nu ska jag njuta lite till innan ja hoppar in i vårt varma sovrum.

Puss. Susanne

Lugn helg..

Ja.. igår var jag med Bertil till Stockholm fram och tillbaka och hämtade mamma på flygplatsen..;-) Vi hade med oss katten till och med.. haha.. Mamma blev välsigt överraskad när ja var med ;-) De hade hon inte en aning om..
Så vi åt goa räksmörgåsar där och drack kaffe.. sen åkte vi tillbaka.. var hemma runt 22.30 igen.. typ samtidigt som Daniel, var o höll på med en bil under tiden..

Idag gick vi upp rätt tidigt och drog ut på stan för att "jaga" en kostym eller kavaj åt daniel.. de var inte de lättaste.. om man inte har en fet plånbok så förstås!! Fanns bara på Hugo´s i stan så jag beställde en i Ekshärad i stället och tjänade en tusenlapp.. haha.. åker dit under veckan.. ;-)
Sen fortsatte vi till mamma.. har ju inte träffat henne på en heeeeeeel vecka!! HAHA.. var där i några timmar och åt lunch och tog de lugnt.. kollade på lite inköp och presenter o grejer..

Usch.. i morgon är de dags för att tvätta oxå..;-(.. Sällan de är roligt.. men men.. Tänkte dra hit mamma på besök.. ska försöka göra i ordning en stek i morgon men har ju ingen temperaturpinne..

Grillade idag oxå.. gud va gött de är! Hoppas att sommaren aldrig tar slut!!
Nej, nu ska jag fortsätta lata mig.. =)

Puss. Susanne

Mycke som har hänt..!

Ja det är ju det.. både positivt och negativt.
För det fösta har jag fått mig sommararbete, som personlig assistent utanför stan, och jag har varit där och kikat lite och gått bredvid en dag och det kändes bra.. så jag fortsätter.. haha ;-) Nej men jag fick fyra veckor så det känns rätt lagom faktiskt. Eftersom det är egentligen bara sommaren som ja är ledig på annars, och pluggandet är ju på heltid och då menar jag heltid!..

Det var det positiva det, det negativa är att vi har haft ett dödsfall i familjen, jag tänker inte gå in på detaljer här men ni som känner mig vet vem jag menar och det har varit väldigt jobbigt och det kommer bli väldigt jobbigt framöver när det blir begravning och boupptäckning.. det är ju inte bara att knäppa i fingrarna och sen är det över och det värsta är att man hinner inte att sörja heller för det är hundra grejer som ska ordnas och så vidare.. men men.. det har gått relativt bra ändå tycker ja.. men man kanske är i chock än ja vet inte.. jag har svårt att förstå än jag..
Smällen brukar komma på begravningen, så har det varit de senate gångerna..

För att försöka tänka på något annat och lindra det med att vara med med resterande familj och vänner åkte vi upp till Höljes när vi ändå var i krokarna och umgicks lite med min pappa och våra vänner vi inte sett på väldigt länge.. och för att se tävlingen.. jag tycker ju att det är såååååå roligt. Kanske inte lika roligt i år pga allt men men..
jag har lagt in bilderna på facebook om det finns intresserade ;-)


 
Nu vill jag att min mamma ska komma hem,
hon är i Spanien och glassar hon.. kommer hem på fredag kväll..

Pöss. Susanne

I väg på besök..

Jajamen.. hos brukaren jag ska vara vid under sommaren.. sen får vi se om hon tycker om mig.. haha.. i så fall ska jag tillbaka på torsdag och gå brevid en heldag.. sen drar det iväg till Sysslebäck..och sen till Höljes!
Men idag ska hämta upp Sandra när jag slutat så hon får färga mig, sen måste jag sätta mig med delegeringspapperna och läga igenom, kanske smygbörja med några frågor.. haha ;-)
Sen vid 18 åker jag till Hanna..

Så ser min dag ut!

Nej nu ska jag göra mig i ordning..

Pöss. Susanne

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0