Sugen på hus!

Ja.. det vore ju helt underbart att ha ett hus att pyssla med och få göra i ordning och veta att såhär ska vi bo.. och vi lägger pengarna på oss själva.. tror det skulle kännas mycket roligare då.. Är så trött på våra badrum.. de slitna golven och ytorna.. som man städar o städar och det vara dammar till så är de lika skitigt igen!!

Jag är inne och spanar på hemnet.se ibland och kollar.. finns så mycket fint!

Men det får man väl vänta med.. måste försöka spara ihop lite pengar först och de kommer inte att kunna ske på allvar förrän jag oxå får ett riktigt arbete!


MEN man får glädjas över det  man har, och just nu är det att bli legitimerad sjuksköteska och åka till Thailand efter examen.. ska visa lite bilder på hotellet som nu är bokat! Den 28:e januari åker vi.. :-)

The Acces Pool Resort & Spa






















Visst ser det helt underbart ut?! Längtar som satan...



Idag på förmiddan var jag iväg och klippte, färgade mig och slingade.. det blev jättebra! :) Är skitnöjd!
Det blev lugg oxå.. skönt att få en frisyr som ramade in ansiktet.. kanske ska försöka ha den kvar nu då?

Imorgon blir det skolan mellan 10:00-16:00 sen ska jag och hämta ut hockeybiljetter till mig och Hanna inför kvällens match och sen blir jag med Sandra hem en sväng..
Det var dagen imorgon de!

Puss & Kram

Arbetssökande.

Ja men det känns helt otroligt detta !! Att snart står man ute på arbetsmarknaden.. slipper springa på alla föreläsningar, göra grupparbeten, tentor.. det är bara att köra på med arbetet.. Jag blir mer och mer sugen på att få komma ut på praktik.. ♦


Planen idag är att börja med CV, ringa runt till f.d. arbetsgivare och be dem maila eller skicka ut bevis på att jag arbetat där och gärna ett par snälla ord om vem jag är och så :) Sen tänkte jag försöka komma iväg till CSK och gå runt till avdelningar där jag skulle kunna tänka mig att arbeta och presentera mig o.s.v. ;-)
Funderar på att byta blogg oxå?! Denna är ju så otroligt tråkig!!
blogspot.com kanske?!?
Vi får la se!
En annan sak som jag skulle vilja ta tag i igen är träningen, men nu är det det där knät som stoppar mig!!
Jag har haft problem med det nu i en vecka och det känns som en månad!
Har ju lite lediga dagar nu ibland så det vore perfekt att åka till gymmet..
Hoppas att det ger med sig snart!

Nu har jag hade Sandra H här på förmiddagskaffe och snart kommer Hanna V på kaffe.. :)
Tårtkalas!


Imorgon ska jag klippa och färga mig.. slingor.. spännande!!!
Ha en fortsatt trevlig dag!

25 års firande !!

Ja.... då var man 25 år då.. (men egentligen är de ca 4 timmar och tio minuter kvar)
Sitter och väntar in pappa och co som är påväg..
Ska få besök i stort sett hela dagen.. men ikväll bär det ut på Pitcher´s med Daniel, Mamma & Bertil och Hanna & Fredrik.. ska äta middag och titta på matchen mellan FBK - AIK. Som de SKA vinna!!
Det bästa med att man fyller år, trots att jag fyller 25 år är ju presenterna ;-P
Spännande spännande!

Hörs lite senare!







Kvällen blev en riktig överraskning!

Hanna & Fredrik kom och hämta oss runt 17 tiden, vi hade ju bokat bord på Pitchers till 17:30 - trodde jag!
Men när vi satte oss i bilen fick jag plötsligt en ögonbindel på mig!? Jaha?!
Så började färden.. vi åkte ett tag så jag hade ju tappat bort vart vi var.. som de för visso var meningen.. Men sen när vi äntligen kom ut.. blev jag ledd till en ingång någonstans.. och där började de visitera mig?!

- Jaha.. är jag på flygplatsen eller?!
- Välkommen ombord! säger hon då.. haha

Men när vi kom in kände jag lukten av popcorn och så hörde jag hur biljetterna registrerades!
Så då tänkte jag: Löfbergs Lila Arena!!
Så vi gick vidare och det var ju till logen vi var påväg och där inne väntade Mamma & Bertil, Sandra & Rikard och Hanna & Fredrik och Daniel.. Så det bev en trevlig överraskning!

Där inne blev det presentöppning och smörgåstårta och en massa öl :)
Det blev en mycket trevlig kväll med vinst för Färjestad 3-0.
Och sen fortsättning på Tempel.. med en massa dans och härj!! Skitkul födelsedag, det var kul att det kändes speciellt - när jag nu fyllde 25 år !!

♥ Tack alla vänner och familj ♥


Inflammation i knä?

Ja.. det känns helt underbart att tenta läsningen för denna gång är avklarad! Wiiiiiihhhhiiiiii säger jag bara! PLUS att tentorna kändes väldigt bra, och det är ju ett väldigt stort plus!!
Nu ska det vilas kanske en vecka sen ska vi sakta men säkert uppfriska vårt minne med det vi har läst genom hela utbildning.. :-S Nej men uppdatera det viktigaste för den 19 Nov kommer vår nationella tenta, som kan innehålla i stort sett vad som helst.. Det är den SISTA tentan ever för denna utbildningen!!
OCH DEN SKA VI KLARA!
Sen är det den praktiska examinationen ute på praktiken, då jag kommer att ha en "kontrollant" gående efter mig i ca tre timmar och bedömma mig.. Härligt va?
I mitten av veckan här, mellan tentorna har jag väl lyckats fått tillbaka lite av mitt liv.. ;-) I måndags var jag och Daniel och vaccinerade oss inför Thailand resan i januari.. men sen i tisdags kväll hände något märkligt - mitt högra knä svällde upp! Och jag började undersöka mig själv.. hehe.. ingen vätska, ingen rodnad, ingen smärta och ingen feber: ingen infektion tänkte jag.. men jag var ju svullen och det var varmt - inflammation. Så jag började äta diklofenak, antiinflammatoriskt läkemedel men än har det inte gått ner.. men jag har inte varit helt i vila heller men jag ska försöka sitta still imorgon men knät i högläge. Uhhhh vad töligt!!!

Men trots detta var jag ute på stan med Hanna igår och ikväll ska vi iväg på premiärmatchen hemma i LLA ikväll, mellan Färjestad-Frölunda! Ska bli spännande! :)
Kl. 19:00 ikväll smäller de!!

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och ligga med de där förbannade knät i högläge!

Ladies Night! <3

Det är fint att mansfolket äntligen har förstått att vi kvinnor behöver minst en kväll per år där vi får frossa oss i god mat och dricka, trevlig sällskap av varandra och underhållning endast menade för oss :)
Mycket bra där :)




Annars har jag inte skrivit på länge här för under de senaste veckorna har jag inte haft mycket till liv om jag ska vara ärlig, har pluggat inför två tentor.. resterande tid har jag bara känt mig stressad för att jag inte har läst till dem.. :(
Men vi var faktiskt upp till Torsby på mârten, och det var roligt att träffa vännerna där uppe.. men samtidigt känner jag att det är mycket jag inte saknar oxå.. Lite blandade känslor..!
Ha en trevlig fortsatt helg (min består av läsande, förutom ikväll)

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0