Våren kom med besked och påsken med!

Det är ju för härligt ute nu.. :D Kan inte fatta att det redan är slutet av april! Vart tar tiden vägen?!
Det är skönt när man kan börja pyssla ute, vi har inte hunnit fått ut utemöblerna här nere än men på balkongen har vi torkat och fått i ordning ialla fall.. Vore härligt om dygnet hade 48 timmar! :-P

Påsken har varit lite annorlunda i år för oss.. vi brukar ju alltid vara hos våra familjer och äta mat och mysa.. Men nu när vi båda arbetar under påsken så gjorde vi lite påskmat på långfredagen i stället och åt.. var ute en tur under dagen runt om i stan och promenerade o åt lite glass i solen..
Åkte runt och kikade lite på marker, där vi skulle vilja ha hus.. :) Man måste ju få kika och drömma lite ;)
.
Påskafton arbetar både jag och Daniel och jag gör även påskdagen..
Arbetar hellre påsk än Valborg.. då ska vi ut, och det var läääänge sen.. :) Therese och Kristoffer kommer ner till oss då så vi ska fira med dem!
.

Nu ska jag få i mig lite lunch innan det bär av till sjukan!
Ha en glad påsk!!

Våren är här?!

Man njuter som bara den när man inser att det är + 17 C på en söndag kväll kl 19:30.. HELT UNDERBART!!
Ska våren äntligen ha kommit? Utan full storm? ;) Det hoppas vi på..
.
Har varit seg av min förkylning ett bra tag känns det som nu.. men jag vet ju att det finns andra som har dragits med de i flera månader men jag HOPPAS att jag inte blir en av dem! Känns som den tar omtag hela tiden.. frossar ibland på nätterna, tätt i omgångar.. ja, fram och tillbaka!
.
.
Men man blir piggare när det blir varmare ute iaf.. och nu har jag skaffat mig en frisyr med.. Page inspirerat med långa länder framtill.. nyfärgad och slingad.. det skapade lite ångest när mycket av mitt hår klipptes av men nu saknar jag det inte ett dugg!! Det var befriande..
.
.
Mitt avklippta hår :-P
.
Det blev en del..



Ny frisyr..


Nu börjar en ny arbetsvecka.. börjar med en kväll idag måndag och sen tisdag-fredag dag..
Så nu måste jag göra mig i ordning för att dra iväg.. skulle helst vilja sitta ute hela dagen o njuta av värmen ;)

Susanne.

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0