Födelsedagskalas.

Det står på menyn imorgon.. drar uppöver imorgon hem till pappa.. han fyller 48 år och det ska såklart firas ;-)
Tanken är att åka vid kl 10.00, det tar ju ett tag att åka.. ska se hockeyn där sen oxå.. fbk-timrå och då hoppas vi på åttonde raka segern ;-)

Imorse drog jag mig upp för att åka till Sandra B som kände sig lite krasslig, men grupparbetet var tvunget att bli färdigt, så efter lite tillägg med litteratur och ihopsättning med de andras arbete drog jag vidare till modern på lunch..
Drog hem sen och vännen började med maten och jag började tvätta, han skulle vara chaufför ikväll så jag spenderade kvällen med mamma och Bertil och en massa räkor och kex ;-) Gött!!

Köpte mig ett par nya stövlar igår oxå..;-) Är riktigt nöjd faktiskt!






Skulle behöva ut på en shoppingrunda med darligen oxå.. han klagar alltid över att han inte har nåt att sätta på sig men att ta steget ut o köpa nåt är låååååångt bort.. haha!

Nu blir det TVn innan sängen kallar ;-)

Over and out.

3-2

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! ;-)

Våra pojkar var i lite sämre form idag än i tisdags men vi grejade det ändå! Alltid lika roligt att vinna på hemmaplan, speciellt när man är på plats! ;-)
Var och köpte mig en träningströja på FBK-shopen på Bergvik i förmiddags.. och vem kommer in i butiken? Om inte Jesper Mattsson ;-) Jomen visst!



Och detta betydde ju att jag var tvungen att inviga det med att få autografer på ryggen ;-)..
Så ikväll satt Martin Sevc och Dick Axelsson där.. nu är det bara att fortsätta! Hoppas ju på Lee Goren eller Emil Kåberg nästa gång.. haha!


            Martin Sevc                                                                 Dick Axelsson



 


 

Ja.. tänkt om man hade råd med säsongskort; vad roligt det skulle va!
"Åhhh ditt stolta namn, din själ den sprider sitt ljus....."


Ja imorgon ska jag till Sandra B på förmiddagen för att komplettera ett grupparbete så det blir klart.. sen blir de väl tvätt..! Uuuuhhhh vad roligt!

Godnatt..

Demens.

Idag hade vi en gästföreläsare hos oss ifrån Finland som föreläste för oss om demens på engelska ;-)
Hon behärskade språket väldigt bra plus att hon var väldigt duktig inom sitt område. Hon var sjuksköterska i grunden men hade utvecklat och engagerat sig för just sjukdomen demens.. Hon var väldigt duktig och rolig..
Efter detta hade vi en till föreläsning om relationsinriktat arbetssätt men min favoritlärare ;-) Hon är jättegullig och väldigt duktigt.. distriktsjuksköterska i grunden.. de är väldigt vad vården har förlorat duktiga sjuksköterskor! ;-)

Sen hade vi bokat ett metodrum.. och vi fortsatte att öva på våra metodövningar.. idag blev det övre och nedre toalett och blodtryck.. så vi knallade hem vid halv fem ungefär.. nu är vi lediga fram tills på måndag morgon då praktiken börjar men jag funderar på om vi verkligen kan de vi ska examineras i? Eller om vi ska ta en eftermiddag till? Eller om vi bara ska prata oss igenom de så vi kommer ihåg? Får diskutera med brudarna ;-)

Sen var det ju dags för vattenaerobics.. med Hanna & mamma, det var mammas första gång.. och det var roligt, jag tror att hon somnade skönt ikväll.. hehe! Men man blir ju alldeles mör i kroppen efteråt; gött!
I afton har jag varit hos Sandra A och druckit kaffe och spelat yatzy.. planerat lite inför morgondagen.. blir en tur på stan för att köpa present åt fader och så ska jag till fbk-shoppen och köpa mig en tröja.. de är ju 50%!!! Och så ville Sandra A ha med mig och kolla på stövlar.. så vi drar ut imorgon efter uppstigning för sen på kvällen är de dags att infinna sig på LLA igen.. och det är många som ska dit imorrn..
Jag och Sandra A
Sen ska Bertil dit med sin arbetskompis
Svärfar och Anneli ska dit efter att ja fixat dem bra biljetter ;-)
Och Sandra B och Rikard fick ta de biljetterna som jag oxå hade bokat.. hehe!

Det ska bli sköj att träffa dem alla där.. Hoppas de blir en bra match.. och att Lee Goren signerar min tröja (kan ju alltid drömma om de iaf) ;-)

Godnatt ♥

Måndag

Varför har man alltid häcken full när man är ledig? Varför kan man inte försöka ta de lugnt och vila upp sig lite?
För att det inte fungerar så - inte för mig iaf! ;-)
Jag tycker att man ska passa på att göra de man inte hinner med annars men samtidigt känner ja alltid på kvällen att ja borde vilat lite iaf.. är alltid tröttare efter en ledig dag när jag ska till KAU än om de går i ett.. haha.. starkt jobbat!

Lovade ju bort min sovmorgon till mamma, när hon frågade mig om jag kunde bli med till CSK men de gör mig inget eftersom hon hjälper mig så mycket med allt.. så kl 08 hämtade jag upp henne.. sen var jag till badhuset o drog några längder sen hämtade jag upp Helén på centralstaionen och hon skulle förstås dra med mig på bingo inne i stan.. haha. Alltid lika trevligt ;-) Så vi spelade lite o jag vann hela 30 kr... hehe.. sen vid 11 åkte jag vidare till
Sandra B och gjorde klart grupparbetet tillsammans med henne och lite telefonkontakt med Sandra H..;-) Gött att få det färdigt.. sen åt vi lunch hemma hos henne och drog vidare hem till mig och bara umgicks lite.. trevlish! 

Igår kom Sandra A förbi och ja hjälpte henne att färga hennes utväxt och drack lite kaffe ilag.. pratade lite hockey, ska ju iväg med henne på torsdag till LLA.. kuligt! Hon är och färgar resten av håret nu så de ska bli kul att se resultatet om vi ses ikväll, annars kommer hon och bänkar sig för matchen här imorrn! 

På tal om imorgon, då är de dags för ännu mera roliga metodövningar, Ergonomi 2 och repetion av nutrition, munvård m.m  Det är bara att träna på så det fastnar..;-) 

Adios!

LLA och storvinst!


Åhhhh jaaa! ;-) Det var verkligen jätteroligt igår.. anlänge kl 14. och när vi satt oss till bords fick vi förrätt och drickat..
sen var det italiens buffé som var jättegod och sen serverades det kaffe..
Det bästa var ju att bara sitta och ta de lugnt där med allt till hands, speciellt under periodpauserna..
Och att bara bli serverade öl och drinkar under tiden.. hihi ;-) Upptäckte en ny goding som ja inte druckit förut; piggelin =)

Och så vann vi ju stort 6-3 men de blev samtidigt lite spänning emellan.. så det var väldigt lyckat! Men sen efter matchen blev ju Jesper Mattson och Eero Somervuori matchens spelare och lirare så de skrev autografer där nere.. så jag och vännen ställe oss i kö och de skrev i hans keps och på mitt kvitto..
Jesper frågade om de var en räkning ja kom med som han skulle betala, och de fick han gärna göra om han
velat! haha! Får passa på!

                     Jesper Mattson                                           Eero Somevuori













Efter detta åkte vi vidare till Walrids.. och sen till Harry´s.. där vi blev kvar tills vi åkte hem..;-)
Det var väldigt roligt med trevligt sällskap, hoppas att de blir fler gånger.. ;-)

På tisdag är de dags igen mot Skellefteå som blir hemma i tv soffan och sen
på torsdag ska jag och Sandra A på matchen mot Luleå! ;-)

Imorgon ska jag möte upp Sandrorna på skolan och fixa klart grupparbetet
och sen på tisdag och onsdag är det metodövningar och resten av veckan är vi lediga..
kanske blir att boka ett metodrum och träna lite!

Pöss

Ergonomi & blodtryck!




Idag
har vår fredag sett ut på följande sätt; började med ergonomi d.v.s. flyttningteknik. Där vi lärde oss hur vi ska flytta en patient i sängen för att vi ska kunna arbeta hela livet utan arbetsskador.. Det finns mycket man inte tänker på kan jag säga när man står där och ska vända en person.. det kan vara positionen av fötterna och benen som kan vara livsavgörande.. och det jag har lärt mig, när de gäller att vända en person var ju helt fel för mig som vårdare, det skulle inte hålla i längden.. Hmm.. undrar hur många det är som sliter ut sin rygg och sina axlar just nu utan att tänka på det?.. Tåls att tänka på!

Sen på eftermiddagen var det repetion på bäddning av säng med patient, tvätt av övre och nedre toalett och något nytt och intressant; blodtryck, puls och temp! Det är fan svårare att ta blodtryck än vad det ser ut!!!! Svårt att höra det systoliska trycket - d.v.s. övertrycket.. vet inte om det berodde på våra stetoskop eller om jag är döv.. haha.. för sen när vi bytte mätare och stetoskop blev det bättre men det är definitivt något ja ska träna mer på innan exeminationen..;-)

Men vad roligt det var idag.. dagen som varade mellan 08:30-15:30 bara rann förbi! ;-) Efter detta följde Sandrorna med mig hem på fika med kaffe och smörgås ;-) Och sen hjälpte mig Sandra B med att klippa luggen! Tack ;-)

Igår var vi "lediga" och så spenderade jag förmiddagen ute på stan tillsammans med Hanna och hennes syster och systerbarn.. fann mig en finare kiol och två linnen.. ska nog inviga detta imorrn när vi ska iväg till LLA!
Sen åkte jag till CSK och mötte upp farmor på en fika.. hade varit där på undersökning för sin grå starr.. Efter detta kom mamma med väninna och track kaffe, detta följdes av att ja blev med dem ut en sväng för att de skulle äta..
Så dagen gick väldigt fort..!

Imorgon ska vi som sagt iväg till LLA tillsammans med Hanna och Fredrik, där vi ska äta middag och sen kolla på matchen ifrån restaurangen.. ska bli intressant och kul! Det tråkiga är ju att Lee Goren är avstäng en match, d.v.s. matchen vi ska se, för slagsmålet med Piil ifrån Lindköping ;-/ Får hoppas att det går bra ändå!!!

Nu ska jag fortsätta slösurfa och kolla på TV..;-)

Pöss. Susen

VILS - Vård i livets slutskede!

Det har min och mina 80 klasskamraters dag handlat om! ;-)
Det är ju ett jobbigt med behövligt ämne som måste diskuteras och finnas kunskap om när man ska bli sjuksköterska. Det handlar ju om allt ifrån att bearbeta en sjukdom som resulterar i döden och hur kroppen ska behandlas på en avliden patient..
Vi hade en föreläsare idag som arbetade på Gläntan förr, det har ju blivit en annan avd. på CSK och hon arbetar ju bara med palliativ vård och med patienter som har dödliga sjukdomar. Först tänkte ja; usch vilket arbetsamt jobb egentligen, att bara behöva trösta och lindra patienters lidande och ångest men hon beskrev det som världens bästa jobb. Att det verkligen var det bästa sättet att hjälpa, att man kände sig som en vårdare där det bara handlade om att lindra smärta.
Och det har hon ju rätt i.. men detta fungerar ju inte utan handledning och kuratorer.. som hjälper dem igenom arbetet.

Idag gjorde vi även klart grupparbetet, vilket kändes otroligt skönt att få klart! Nu är de bara den individuella biten kvar som man kan börja med efter den första delen blivit godkänd!
Imorgon är vi ledig ifrån skolan men det blir heldag för mig ändå.. när man är ledig ifrån KAU..

Ska träffa Hanna imorrn på stan för att kolla på lite grejer och ta en fika.. sen ska vännen fixa med bilen för att sen byta den med mamma; hennes har problem med kylaren så vi tar den i stället - vi som vet hur man fyller på kylaren med vatten! Haha.. sen ska han på synundersökning och efter detta drar vi vidare till CSK där vi möter upp farmor med chaufför och tar en fika efter hennes grå starr operation.. tur att de är bara ena ögat så hon ser vart hon häller kaffet.. ;-)
Får passa på att träffa henne när hon är i stan, händer inte så ofta! Var pappa som ringde och tipsade mig förut! =)
Var meningen att ja skulle med mamma ut på stan och kolla på stövlar som hon hittat till mig på rea men de får nog bli en annan dag.. blir liiiiiiiite tajt imorrn tror ja..

Nu är det snart natta!
Pöss

Trött..

Ja.. blev jättetrött efter en mindre utgång på stan med vännen och en sväng till katt och hundspecialisten på Våxnäs.. Var bara tvungen att fixa nytt kattsand och ett bättre kattfoder.. även om de är dyrare mår ju Smulan bättre av de i längden!
Så nu har hon en fräsch nytvättad kattlåda men nytt sand i ;-) Hon blev så nöjd att hon gick in tre gånger på rad bara för att inspektera mattes nymodigheter.. haha! Goding!

Senare kom vaktmästaren och fixade halva lägenheten.. hehe.. de blev utdraget innan han kom så de var diverse fel men nu är det gjort iaf..;-)
Sen blev de besök av Hanna och middag tillsammans med henne + sambo på en pizzeria och sen när jag kom hem dök jag i soffan tillsammans med Top Model och var alldeles slut.. har inte så mycke energi.. det tar på krafterna att ha många gärn i elden men jag hoppas de kommer tillbaka snart efter ledigheten,..
På Torsdag är vi lediga iaf.. får vila ut lite då.. MÅSTE läsa litteratur oxå.. suck.. Men imorgon är de nya friska tag på vatten aerobicsen.. nu j*vlar!! ;-)

Nu ska jag krypa ner bredvid min sambo..
Är långdag i skolan imorrn så de är lika bra att vila riktigt så man orkar föreläsningar, grupparbete och möte! Pust..


Pöss S.

Längtar till värmen..



Ja.. det är inte svårt att göra det när man går ut ibland och det är 10 minusgrader.. då vill man bara drömma sig bort till värmen och sådana fina blider som dessa ;-) Vore de inte skönt att slänga sig ut i vågorna? ;-)

Imorse efter ja vaknat och åt frukost drog jag ut till Haga, för att dricka kaffe med moder och Bertil,
stannade på lunch och sen blev de med hem för att kolla på FBK-Rögle.
Och det gick ju riktigt bra; 6-2.  Gött!

Imorgon blir de nog lite läsning och städnng av bilen.. får nog besök imorrn oxå!
Sen är de måndag.. och slut på friden; ny kurs och gymnastik ;-)

Pöss

Sommarjobb!

Ja det låter tidigt men de är faktiskt dags nu för alla som vill ha ett arbete i sommar, om ni inte redan är inne i systemet någonstans ;-) Jag arbetade ju för Karlstad kommun i sommar.. men jag tänkte ha en beredskap och därför har jag sökt inom hemtjänsten för karema, en av mammas väninnor arbetar där och jag ringde dit idag.. och de verkar lovande!
Hon kunde nästa garantera mig arbete.. och jag känner att jag vill arbeta rätt mycke i sommar för jag vill inte vara så fattig som i fjol då jag bara arbetade 3-4 veckor.. så man hoppas att jag kan ha två jobb som avlöser varann.. vi får se!
Nu är de ju större chans att jag får nåt iaf ;-)

Ja, idag är de fredag.. och det betydde tvättdag..;.-/ Gött när de är färdigt, var ute med moder en
sväng på förmiddagen oxå!

Ikväll känner jag för att hitta på nåt.. blir nog ett besök någonstans ikväll.. vart de vet man aldrig.. haha!

Pöss

Hälga!

Idag var jag till KAU för några gruppuppgifter tillsammans med vår gruppledare.. det var väl så där.. tog mycke energi och så är jag inte direkt en person som gillar att prata inför halvstora grupper, men de gick väl hyfsat.. intressant att höra vad andra personer hade läst för skönlitterära böcker och så..;-)
Hoppas att vårat "interna problem" är löst till veckan nu så all energi slipper gå åt för den sakens skull..!

Var till tågstationen och hämtade upp Mamma och Bertil igår som kom hem ifrån Thailand!
Var som sagt roligt att träffa dem igen.. var där hela kvällen.. sen var de bara att bädda ner sig när man kom hem för att orka upp igen, är tufft att gå upp när man varit ledig i två dar..

Imorgon är de väl meningen att vi ska försöka fixa sommarjobb på Centralsjukhuset.. eller iaf låta dem veta att vi är intresserade och med det skicka in ett CV efter man pratat med dem..
Sen måste jag skicka in begäran för att få pengar för pendlandet till Arvika i tre veckor inför praktiken; v. 6-8.. Kuligt! ;-)

Och så ska jag med mamma till IKEA och höra med dem om våran soffa som gått sönder.. hur detta fungerar och så är det dags för en roligt tvättid på eftermiddag.. roligt nästan jämt! ;-)
Och inför helgen eller imorgon, ska jag börja läsa kapitell i klinisk omvårdnad böckerna inför föreläsningar och kliniska seminarium...
Somnade som en gris förut i soffan innan hockeyn oxå.. hehe.. gött de var! Vann överlägset gjorde vi mot Södertälje med de såg lite lurigt ut under första perioden då de första två målen gjordes av gästande Södertälje med de ordnade upp sig senare i matchen.. gött!
Nu är det inte länge till vi ska till LLA och äta middag och kolla på match! Roligt!!

Måste visa en bild på Fillan, som jag tog på henne medans jag passade henne..:




Och jag måste få tillägga ett STORT GRATTIS till Sandra H!! Gud vad gött att det gick bra! ;-)

Gött med ledighet..

Ja det är otroligt skönt att få ladda batterierna lite ;-P
Men när man haft en sådan intensiv period är det svårt att slappna av riktigt så när jag sitter o slöar lite fick jag en sån otrolig lust att fixa med porfolion som vi ska ha  klara som visar vad vi har läst under vår utbildning, så jag började fixa o skriva ut till den och de papperna som behövdes inför Klinisk Omvårdnad som börjar på måndag.
Det är helt otroligt! Den 19/1 börjar vi T3, till sommaren har vi gått halv utbildningen!! Kan inte fatta de..;-)

Imorse vaknade jag rätt tidigt, fast jag och Helén satt och spelade diverse spel fram till kl 01.. men jag gick upp och kollade på nyhetsmorgon och åt frukost, sen slängde jag mig i duschen och drog iväg till Sandra..
Där blev de en tur ut för fönster shopping och lunch.. haha.. de skulle ha en kattställning och ville kolla runt lite så jag hängde på.;-) Sen drog jag med henne till IKEA där jag kunde handla helt gratis.. haha! Presentkort! Fenomenala grejer!

Och lite senare jag ut och hämta mamma och Bertil vid tåget.. ska bli roligt att se dem nu efter 2v i Thailand!!! ;-)

Imorrn är det heldag på KAU och sen är det inget förrän på måndag.. skönt!!

Pöss

Intensiv dag..

Ja.. började med uppstigning kl 06:30.. för genomgång av tenta materialet.. gör de så jag inte ska få en blackout! ;-)
Sen efter frukost och nyhetsmorgon blev de en promenad till KAU där jag mötte upp Sandra..
och sen fick in och satte sig i tentasalen.. blir nervös när man kommer in där.. hehe!
Men när jag fick tentan drog jag en lättnadssuck för det var precis det vi läst på och jag svarade på alla 21 frågor utom en 1 poängs fråga så jag är jättenöjd! Synd att man bara kunde få U och G.. typiskt!

Sen lite senare gick vi tillbaka på möte!.. *mummel mummel*

Efter detta gick jag hem och storstädade hemmet i två timmar.. gött när det är över men inte så kul under tiden, men de gick bra tillsammans med Rix FM.. hehe ;-)
Sen blev det middag i min ensamhet och sen bar det av till badhuset för vattenspinning.. och gissa om jag var slut sen efter de då.. känner mig som en gummifigur just nu.. hehe.. ska inte dröja innan sängen ropar på mig ;-)

Imorrn kommer Helén hit och nattar.. ska spela lite spel och umgås tänkte vi.. alltid lika roligt! ;-)

Over and out!

Skön söndag..



Ja.. har haft en avkopplande dag idag... men frågan är om man kan koppla av som Smulan alltid gör? Hehe..

Lite har jag gjort iaf.. tagit bort julen och bytt gardiner.. nu ska vi bara ut med allt i förrådet men det är
inte så andträngande ;-) Har även skrivit bokrecensionen för den litterära boken och
omvårdnadshändelsen till den!
Hoppas det duger..
Ska nog försöka läsa igenom tenta materialet ikväll oxå så man inte får en blackout imorrn..
Börjar kl 08:15 så håll tummarna för mig då om ni är vakna! ;-)

Imorgon börjar vattenspinningen oxå.. det ska bli skönt! Att få in den rutinen igen ;-) Kan behövas!!
Måste försöka storstäda här någon dag till veckan,, känns lite roligare när man har nytvättade
gardiner och dukar.. så blir det riktigt fint! Få bort juldammet =)

Nu ska jag fortsätta slökolla på filmkanalerna här..
Pöss

Ledig lördag? Oh no!

Nope.. imorrn är de ännu en träff med plugg gänget kl 10 på kau.. sista spurten nu, tänkte sitta lite mer hemma oxå imorrn så jag kan ta igen mig på söndag, och stöka lite här hemma.. få sova ut med gott samvete!
Känns som evigheter sen..

Igår var det en otrolig pinsam match för Skellefteå mot Färjestad hemma.. där de förlorade med 5-1! LOSERS!!
Haha.. och vi fick in mål i PP som inte har hänt på väldigt många matcher.. gött!!
Imorrn är de dags igen o bänka sig framför tvn..;-)

Satt som sagt på skolan idag, fram till halv tre.. sen var det hem o fixade med middan o vinka av vännen, som skulle ha spelkväll med några vänner.. och jag själv drog iväg på fredagsmys med Sandra B ;-) Trevligt.. Varma smörgåsar och kladdkaka med grädde.. Mmmmums!! Kollade på Let´s Dance oxå.. Magnus Samuelsson är ju med.. hehe!

Börjar bli lite mamsjuk nu oxå.. kommer hem till veckan, på onsdag.. och i natt drar fadern iväg till Las Palmas..
Har de missat att de har en dotter som oxå vill sola och bada?!?!? Haha

Nu ska de snart bli bädden så jag får vila ut lite!
Pöss

Vetenskapsteori!

ZZZzzzzzzz.. ja, så blir man av det ordet.. haha! Men de känns rätt gött att vi sitter några stycken o klagar o kämpar ilag tycker jag.. jag sov över hos mamma igår, höll kissen sällskap och så läste vi där idag oxå så de var lika bra tyckte ja!
Men de går segt tycker man att sitta så pass länge men sen när man har ätit middag och tagit en paus och sätter sig hemma och går igenom dagens läsande så har de faktiskt fastnat.. de mesta iaf.. ;-) Men de är en del kvar än men de känns inte helt omöjligt! ;-) Om de bara hade varit intressantare!

Igår vann vårt Färjestad med 3-2 hemma mot Brynäs.. GGGÖÖÖÖÖÖTTTTTTT!! =) Får fortsätta med vinnandet på Torsdag! hihi..

Ja imorrn är de nya o friska tag på universitetet.. de är redan onsdag då.. och bara 5 dagar kvar av läsande, kanske bara 4.. får se om jag sitter på söndag.. är inte så stor idé men en genomgång blir de nog!
Till helgen åker nog julen ut här hemma.. känns som de är dags nu! Få upp de rätta gardinerna o lamporna! ;-)
Får se vad man ska hitta på annars..

Måste beställa namnskylt inför nästa praktik oxå.. hittade en sida på nätet, kostade 45 kr, precis lagom! Hörde med Cura och de ska beställa nästa gång för T1 men de blir nog försen! Får nog skicka iväg en beställning imorrn.. Lika bra!

Kollar på Drömkåken nu på 4an, får verkligen hoppas att man inte får tag i ett sådant mardrömshus!! Jisses!! ;-)

Pöss. S.

Kallt!!!



Ja!! 14 grader minus, och uppe i dalen 20 grader!! Jisses!! Jag tror jag behöver en päls!!
Imorgon är det måndag och en vecka kvar till tentan. *PANIK*
Men de är bara att tuta o köra, ska till KAU imorrn o läsa, blir lite mer kontrollerat då..

Hockey imorrn också... får se hur det går mot Brynäs! ;-)
Ska försöka dra med mig vännen imorgon eftermiddag innan och gå ut o gå.. måste ta tag
i mitt liv nu.. Kanske är bättre med en gymkort än simning? Ja jag vet inte..

Nu ska jag fortsätta kolla på; Du, Jag och Depree!

Over and out!

Början av januari..

Ja, det är ju det och de känns de inte som, men ju snabbare tiden går, desto fortare blir de sommar ;-)
Denna dag började efter frukost med pluggande, satt i tre timmar och de var väldigt jobbigt!
Man tappar mycket på ett halvår, så länge sen var det jag hade en vanlig tenta.. och man är inte van att läsa in saker på detta vis men men.. man får bara bita ihop och göra det! Det är ju inte intressant heller.. ;-(

Efter detta åkte jag en snabbis och fixade de sista sakerna till taco middagen som vi skulle ha med Hanna och Fredrik.. Åhh vad gott de är!! Åt oss rikigt goa o mätta lagom till hockeyn; Modo-Fbk.. som gick åt h*lvete!!!!!! Fan!!!! Förlorade med 3-2! Och Modo låg sist i serien!! Helt otroligt! Får ta nya tag på hemmaplan på måndag!

Imorgon blir de ännu mer läsande.. känns inte som helg.. men ska sova ut först iaf.. har ju inget annat planerat så.. tänkte åka till mamma och sätta mig.. finns inga undanflykter där.. och så blir Fillan glad ;-)
Var dit nu ikväll och blev utskälld för att ja inte varit där.. haha. Fick lite dåligt samvete och satt där i 2½ timme ;-)

Nu blir de bedden!
Puss och God Natt.

Tenta..

Ja.. imorse hämtade jag Sandra, så åkte vi till mamma och sätte oss för att hålla Fillan sällskap, för att börja plugga till tentan.. känns ju inte allför roligt må ja säga!! Det är ju så törrt så de dammer om ett!!!
Vetenskapsteori m.m. Ja ni hör ju själva! Suck.. satt där fram till 14.. och de värsta är att jag måste sitta med det under helgen oxå.. nu är de inget att be för längre.. Sitta och läsa en massa åhörarkopior är väl så där..

Nyår blev en full historia.. haha.. var som sagt hos Sandra o Rikard först.. och sen drog vidare till Blue Moon, var jättefint och mycke folk och jättegod mat.. Mmm.. Men Susanne blev väldigt full.. ;-/ Jaja.. men de var roligt iaf ;-) Och en massa bildbevis förstås ;-) No more jägermaister for me!!

Imorrn är de som sagt var tentaläsning fram tills ja vaknat tills fram på dagen någon gång, sen kommer Hanna och Fredrik och kollar på hockeyn med oss som börjar 16.00. Ska äta lite tacos o så ;-)
Sen efter detta åker vi nog till Fillan och lägger oss.. tänkte göra de på söndan men då ska jag till KAU på måndag så de passar inte så bra!

Ikväll blir de att sega sig framför TVn..

Pusshej!

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0