Twilight - Beroendeframkallande!



Första gången jag såg filmen.. Twilight tyckte jag att det var bra... man blev tagen av deras kärlek till varann men man visste inte vad man gav sig in i när man började läsa första boken... författaren har skrivit fyra underbara böcker om denna historia.. Då förstod man ju - som alltid - varför och hur kärleken kan och är så stark...

Jag rekomenderar Er verkligen att läsa böckerna och titta på filmen.. jag tycker om att titta på filmen först ja, för då får jag en bild av dem som beskrivs i böckerna.. och ni ser ju.. så vackra de är tillsammans.. ;-)

     
Läs dem och ni kommer inte ångra er ;)

Det är därför jag varit så disträ ifrån bloggandet och internet över huvudtaget.. jag har läst och jobbat typ.. och blandat med lite pluggande, och umgåtts med mina underbara vänner ;)

Usch.. nu ska jag lägga mig i soffan och fortsätta och läsa och hoppas på att värken ifrån min livmoder ger sig och sen invänta Sandra.. ikväll blir de bingo med svärfar & Anneli och Daniel..

Pöss

Nyklippt gräs..

Är inte det doften av sommar? Jo.. verkligen.. men de är skönt att man slipper göra de själv.. haha.. än! ;) Den lilla plätten vi har att sköta om kan inte direkt kallas för gräsmatta.. ;-)
Otroligt skööööönt att solen tittar fram.. de tråkiga är bara att ja börjar jobba kl 15.. men men.. hoppas de är fler fina dagar kvar innan hösten kommer.. Blev lite sugen på att åka o titta på när Fryksdalsdansen drar igång ikväll i Sunne.. jag slutar ju 21:30 och börjar inte förrän 14:00 imorrn så.. why not?! ;)

Igår var jag med Silly & hennes son Kim till Mariebergsskogen.. var väldigt länge sen jag var där.. valde ju en dag när de regna förstås.. men de gick de med!

     
Litet urval av alla djuren som finns där.. på min tid fanns de ju karuseller ;-)

Hade ju Linda här på besök i förrgår.. och hennes söta tvååring.. Hon tyckte ja kunde sparka ut grannarna så hon kunde flytta in.. haha.. de skulle ja gärna göra om ja kunde, är det nåt jag saknar är de att ha grannar som jag känner och umgås med.. saknar att ha Therese, Maria och Hanna inom några meters avstånd ;-)



Armen såg lite konstig ut.. ;) Sorry.. haha!

Idag ska jag med Sandra & Rikard när de hämtar hem ännu en katt.. var tvungen att bjuda med mig för att se hur deras första katt, Oliver, som är drygt ett år nu reagerar när de kommer en liten 10 veckors hona trippandes in där.. ;-)
Så de blir dagens aktivitet innan ja börjar jobba..

Ha en solig och fin dag!
/Suss ♥

Måndag - ny vecka, nya utmaningar!

Ja, efter en helg med enbart jobb var det gött att gå upp i tid - förvisso skickade pappa o frågade om ja var vaken vid 9:00 och sen ringde upp och pratade, men ändå..;-) Sätta sig i soffan och äta frukost med nyhetsmorgon på tvn och sen duscha och göra sig i ordning..
Jag och vännen drog sen ut till mamma och fikade.. sen åkte vi till bergvik och åt på kinabuffén där och jag shoppade lite reavaror på Gina T men Daniel hittade inget.. sen handlade vi lite..
Sen fick jag ett trevligt sms av min arbetskamrat som undrade om jag bjöd på kaffe och självklart gjorde jag det!! ;-) Så hon tog med sig sin två åriga son och kom på besök ;-) Så Daniel fick leka och vi pratade.. haha! ;-)

Väldig trevlig ledig dag.. var meningen att Sandra & Rikard skulle komma och se på Ice Age 3 idag men hon fick ont i magen..;-( Så vi tar de imorrn efter mitt arbetspass i ställe.. gör en extra eftermiddagstur.. Rätt go vecka nu, tis-tors kväll mellan 16-22 ;) Jämt lagom de.. Känns lite surt att ja kunde fått fast anställning på 87 % med gångavstånd till jobbet men nu läser ja ju.. Hmm.. för de är ju de bästa arbetet hittills måste ja säga..

Ha en trevlig kväll.. Snart Lipstic Jungle nu ;))))

Pöss.

Hälja!

Ja det är ju det.. och jag sitter på jobbet.. de var nog tur att ja tog med laptopen idag.. Har inte gjort någonting än idag förutom att druckit kaffe och kl är 11:30! Fint kanske.. men lite långtråkigt.. de är tur att man är två men Linda jag jobbar med är heeeelt fast i sin bok.. "Om jag kunde drömma" som filmen Twilight är baserad på.. vi kollade på den igår faktiskt.. och den var bra!! Väldigt bra! Så jag ställde mig i kö på den på bibilotektet på KAU.. och så får man ta och titta på uppföljaren som kommer i höst.. definitivt nåt att se fram emot..;-) Får se om de bär av till Mariebergsskogen sen nu då.. om vädret håller i sig!!

Kollade på Nyhetsmorgon förut.. hon vann 10 000kr i månaden i 25år! Inge avundsjuk alls.. haha! Herregud va gött de vore!

Är lite sugen på att se Ice Age3.. får försöka fixa de under helgen o kolla på den..:-) de andra är ju jättebra!! ;) Har blivit lite filmtittande på senare tid.. de beror på vädret tror ja..

Nästa helg funderar vi på att ta en tripp till sysslebäck om vädret håller i sig.. och bada lite och fiska.. hälsa på Nisse.. svänga förbi pappa.. och lite så.. annars är jag lite sugen på att gå ut..vid hamnen.. ser så mysigt ut när jag åker förbi där innan ja ska till jobbet... Åt räker i förrgår oxå men lite ost o kex till... Mmmm.. jättegött! Måste bli bättre på att köpa färska räkor.. de är ju så underbart gött.. speciellt nu på sommaren..

Nej.. nu får vi se om de händer nåt här snart.. sovmorgon tämligen iaf!! ;-)

Puss & Kram

Nytt!

Ja, det har ju blivit lite förändringar.. och de har varit så mycke så jag har inte haft tiden att blogga..
Men jag gör ju det nu..;)
I torsdags.. efter att ja övertalat vännen på att bli med på bilbingo.... så ringde de ifrån RJ möbler (och Daniel jubla..haha) och sa att soffan hade kommit.. *jippiiiii* ;) Så vi begav oss till OKQ8 och hyrde en kärra, åkte dit och hämtade den och hem igen.. o herregud för papper och grejer de blev - hela hallen här nere.. och den är inte liten..!
Men iaf.. så här blev resultatet;




Köpte med en "puff" till..


Såhär ser brickan ut eller bordet som vi köpte med..

Och jag har faktiskt börjat och spela på lotto oxå.. har kommit ihåg att kolla dem och lämna in i två veckor.. för det brukar vara de som är mitt problem, att komma ihåg att göra de.. men nu rullar de på.. första veckan vann ja hela 240 kr.. haha.. hoppas på miljoner nästa vecka!! ;-)

Klippningen blev jag jättenöjd med förresten.. hon klippte säkert bort 15 cm på längden och klippte upp de lika mycket runt om.. färgade de i två färger.. och klippte tillbaka luggen..;) Så nu är det sköööönt..;-)














Jag var ledig onsdag & tosdag.. så nu jobbar jag hela helgen.. gjorde fredag eftermiddag och nu gör jag lördag och söndag heldag.. ska snart väcka min sambo så han får skjutsa mig ;-)

Harry Potter filmen var bra oxå ;-) Såg ju den i onsdags tillsammans med Sandra & Rikard.. Den var kanske inte lika spännande som de andra har varit men den var bra ändå.. lite mer kärlek - och de gillar vi! ;)

Ha en trevlig helg!


Klipp & Bio!

Så ser dagen ut för mig/oss idag..;-)

Ska fixa i ordning mig lite smått.. sen tänkte ja plugga ett par timmar, sen tar jag bussen ner till Haga.. där jag ska klippa mig och sen tänkte ja knalla förbi min moder en sväng.. Daniel är med Stöten idag och åker lastbil.. sen skulle han hjälpa honom lite i huset.. Så jag roar mig hos mamma och Bertil då..
Sen ikväll är de ju Harry Potter!! ;-) Har längtat efter den filmen.. tycker de är skitbra!! ;)

Lägger upp lite bilder sen på nya frisyren.. om de blir nån.. haha! ;)

Pusshej!

Dator gånger tre!


Ja, det är faktiskt sant.. o de sjukaste är att vi faktiskt använder dem alla tre.. haha..
Men denna är perfekt för att ha med i skolan, lätt som en fjäder.. kul kul! ;-)

Arbetade första natten på jobbet i natt.. gick jättebra fram till 04 tiden.. uuuhhhh vad trött ja var då.. fick hitta på med allt möjligt för att inte ögonen skulle falla ihop.. hade ju med mig läsmaterial.. blev väl en eller två timmar totalt men sen blev ja för trött för att kunna koncentrera mig.. hällde väl i oss tre kannor med kaffe oxå.. gud.. tur att man inte är kaffeberoende iaf!! ;) Imorgon är de tillbaka o göra 14 timmars pass igen.. känns som ja har en hel del sådana..

Känns som sommaren är över nu.. solen tittade väl fram lite idag men jag var ju så seg att ja inte orkade ut förrän vid 18 tiden idag.. var ut en sväng till mammsen..
Satte ut sofforna på blocket igår kväll vid 19.. för vi har ju köpt en ny som vi väntar på som jag hoppas kommer till veckan! Kl 19:15 ringde de en tjej och ville ha dem båda.. så de var bara att plocka bort annonsen och i förmiddags vid 12 kom de o hämtade dem.. snabb affär!! Så nu ligger vi här på golvet framför tvn på diverse kuddar och täcken..;) Myyyyyys!
Så de blev bara fyra timmars sömn för mig idag.. vågade inte sova mer eftersom ja ska upp imorrn.. Men ja börjar piggna i nu, de är väl typiskt.. Hmm..

På onsdag ska vi på Harry Potter premiären oxå!! Och så ska jag klippa, färga och slinga mig på sallong.. de var väl hundra år sen känns de som.. känns lite lyxigt.. passar på nu när första riktiga lönen kommer ;-) Hihi.. Måste ju unna sig såg nåt kul ;))))

God kväll!

Smulan & IKEA väder!

Tur att de är så regnigt väder så man kan göra en tripp till IKEA! ;) Haha..
Blev inga större inköp.. men lite småplock.. alltid lika trevligt! Köpte bl.a. en leksak till smulan:







Blev lite uppskattad iaf..;-)

Vi rengjort våra soffor idag.. väntar på att de ska torka, så ska vi ta bild och sätta ut dem på blocket.. hoppas nån nappar.. billigt pris blir de iaf! Vill få iväg dem snabbt.. Ifall nya soffan kommer till veckan.. *hoppas hoppas*

God Eftermiddag..

Extra!

Ja, blev väckt vid kl 08 imorse av att telefonen ringde.. och vilken var de? Jo resursen.. så jag tog på mig nattjobb ikväll.. de är ju extra pengar och så börjar ja ju inte förrän kl. 22 så ja kände att de var ok.. även om de hade varit skönt att vara ledig hela helgen när ja gör rätt många dagar till veckan!

MÅSTE verkligen försöka plugga idag nu.. på allvar.. och så tänkte ja ta med mig lite till jobbet eftersom de är rätt lugnt på nätterna, gör lite småsaker var annan timme mitt på natten och fram till morgonen.. hoppas de funkar!!

Igår var vi in till mamma en sväng på fika och sen till svärfar och firade honom.. han fick presentkort på biobiljetter i present, de är alltid roligare att ge bort en upplevelse än en sak som bara kommer att så o samla damm..
Fick räksmörgås och tårta..

Idag regnar de ju ännu värre än igår.. hade tänkt oss en fisketur men de kan man ju glömma.. är lite sugen på en kryssning oxå.. kanske skulle boka in de i augusti? om det finns tid för de.. sköj sköj!

Puss & Kram

Till minne av Lola!

Ett år sen..





Var upp med vita rosor på hennes grav.. påvägen upp till Höljes.
080702

Tänker på dig varje dag..

Daniel & Susanne

Höljeshelgen!

Ja, det var en rolig helg.. och otrolig skönt att kunna stänga igen dörren o sova när man ville, även om de kändes som 25500 personer var i husvagnen..eller iaf precis utanför.. ;)
Här kommer lite bilder, de ligger även på facebook!

         
          
          
       

Jag måste ju erkänna att det var inte så lockande att jobba 14 timmar på måndagen efter.. men de gick det med, jobbade fram till torsdag kväll.. och nu är jag ledig helgen.. igen! ;) Gött..!

Ska fira svärfar snart.. inväntar en reperatör bara.. seeeeg!

Ha de bra så hörs vi!

Puss & Kram

Harry Potter premiär!



Denna ska vi se den 15 Juli då det är premiär.. ;)
Vet inte varför jag gillar Harry Potter men så är de iaf.. har sett alla filmerna på bio..och nu är det två kvar innan de är slut!

VARMT!

Pust.. stånk.. suck!! Det är så stillastående luft att ja svettas ihjäl snart..;( Hörde åskan mullra lite nyss.. hoppas de blir en rejäl smäll med lite regn så man kan andas snart igen!!! ;)
Då har jag gjort mina pass för denna vecka.. man är lite seg på kvällen när man är inne på sitt andra 14-timmars pass.. då vill man bara hem.. Men nu är det klart och just nu tvättar vi inför Höljesresan.. ska nog packa i lite i bilen sen oxå så slipper man göra allt imorrn.. måste åka iväg o handla de sista oxå..

Skulle behövt plugga lite oxå....!! Men... vet inte om jag orkar de idag.. har varit väldigt duktig tycker ja och skrivit o haft mig i några dagar nu.. tycker ja förtjänar lite slapptid .. haha.. lät de övertygande? BRA! ;-)

Lämnade in timrapporten idag och fick mig ett par arbetsbyxor.. så nu kommer lönen in den 15:e... gött mos! Då ska jag iväg o klippa mig.. o de ska bli så gött att bli av med lite hår.. och klippa fram luggen igen..;)

Ska nog fika med Jenny sen oxå... trevligt trevligt! Och Sandra & Rikard; ha de så trevligt i Turkiet.. ska tänka på er!!

Nu ska jag kolla lite på tv o dricka litervis med vatten!

Pöss

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0