Hemska öden!

Det kanske är för att vi är uppefrån som det känns som så många unga dör i olyckor.. Men de flesta har varit mellan 20-30 år och det blir så fruktansvärt tragiskt då.. Oftas är det snälla, oskyldiga människor som gör någongting utan att tänka sig för eller bara somnar.. Nu har det hänt en olycka igen.. Ska inte uttala mig om det så mycket eftersom jag inte vet exakt vad som har hänt men jag kan bara säga att jag tänker på hans närmaste och hans familj för jag vet hur det är att mista en nära vän på detta tragiska sätt..
.
.
R.I.P. Magnus.

Det är sjukt när man tänker efter, det är sju är sen Johan gick bort på samma sätt.. Det gör fortfarande ont att tänka på honom.. Jag vet att han är med oss..

Nu till något roligare!
.
I torsdags var jag ocvh honey och solade och badade.. Elller JAG badade ;) Det var lite kallt men jag hade ångest över att jag inte varit i än i år så jag var bara tvungen fast det sved på kroppen av kyla :-) Det var så skönt att lägga sig i solen sen och torka.. underbart!!

Men jag måster ju säga att man längtar efter detta:


Va skönt det vore - med de närmaste med sig, en drink i handen.. sand mellan tårna.. doften av havet och solkräm! Lovley! ;)

I stället får jag gå iväg på mitt tredje helgpass.. sen är det måndag morgon kvar. Sen ledig tisdag.. Gör sen onsdag-fredag och sen är jag tre-ledig!! Tjoohoo!

Ska klämma in ett besök på Ankdammen på Onsdag oxå, och frossa lite räkor ;-)
Ha en fortsatt skön helg!
Ska möta upp moder och bertil om ca 45 min.. ska äta lite lunch innan jag ska steppa in på CSK!
.
.
PÖSS.

Semestertider?

.
.
Ja det är ju det men INTE för oss.. Jag och honey arbetar hela sommaren igenom.. Det är såna här dagar man får lite ångest för att man måste gå in på avdelningen.. Vill vara ute o bada.. få känna solen som äntligen är framme! För nu blev det så varmt så jag klarade bara att sitta ute i ca 15 min!! :) Jag måste ju ha vatten nära för att kunna vara i solen en hel dag.. ;-)
.
Nu är det två pass kvar, sen är det helga! Skönt! Men enligt väderprognosen ska det ju naturligtvis regna när ja är ledig!! Vad är det för fel?!
Tänkte att vi skulle åka uppöver redan imorgon men det verkar som alla som vi kan sova över hos ska bort.. vi får se om vi åker uppöver ändå.. Ska höra med min andra hälft.. Vi har ju arbetat helt olika denna vecka så vi har ju knappt setts.. jag har gjort en massa kvällar, o han nätter...
.
Snart får jag väl reda på om jag får vara kvar på avdelningen.. vore ju skönt när man börjar komma in i det.. Härliga arbetskamrater är det oxå vilket gör allt lättare! :)
Om det nu blir så känns det som det komma bli lite nya möjkigheter och ändringar i vardagen.. Vi får se!
.
Imorgon efter jag tagit helg åker jag hem och duschar o sen beger vi oss upp till dalen en sväng.. Ska sova hos Pär o Elin mellan fredag-lördag sen ska vi till Östmark på Lördag .. sen åker vi nog hem för Daniel skulle arbeta på Söndag.. Så på söndag vet jag inte vad man ska hitta på med?! Vi får se :)
.
.

Ha en fortsatt stekhetdag!
S ♥

REA!

Idag har jag och Daniel varit ute på rean.. de är väl inte första gången för i år men.. ;)
Hittade lite klipp!
Har äntligen köpt mig ett par riktiga arbetsskor! Reebok easy tone. Tog bara ett halvår.. haha ;)
Nu ska vi träna lite medans vi går.. Kanon! ;) De rear ut äldre modeller för att det har kommit nya färger o modeller så då slog jag till!! :-D
.
,
Så var vi in på MQ och jag köpte mig ett par byxor ifrån Bondelids och Daniel en fin skorta ifrån Raw.. Han hittade oxå ett par skor på rea.. :) Finemang!! :)
.
Igår när jag gick hem från jobbet och jag visste jag skulle vara ledig i två dag kändes det helt underbart!! Har varit några tunga dagar, psykiskt på avdelningen och jag var så trött... Börjar bli lite piggare nu.. skönt att det är en dag ledigt kvar :)
.
.
Ha en fortsatt trevlig helg!
KRAM!

Sommar mys..

I onsdags träffade jag fina systrar på Ankdammen.. Sandra H, Sandra B, Jenny och Hanna V.. Det var så underbart roligt att träffas alla igen.. och gissa vad vi pratade om nästan hela kvällen?! Haha.. vi är arbetsskadade!!
.
Men va härligt det var att sitta nere vid vattnet med strålande solsken.. äta räkor, baguette, ostar, aoli... MMmm!
Sen gick vi in till stan och dansade lite inne på Korriander..
Där träffade jag en gammal klassis från högstadiet.. :)
.
.
.
.
Himla mysigt!! ♥

Har även varit ute på lite "tut-bingo", i torsdags drog jag och Daniel, Elinore och hennes man och barna iväg på detta ;) Blev ingen vinst för oss som sist men de var skönt att få komma ut på lite trevligheter ;)
Ska träffa Elinore under veckan oxå så hon får klippa oss..
.
.
Har ju arbetat långhelg nu.. ska bli skönt att vara ledig imorrn.. i fredags-lördags var de lite körigt.. men idag har det varit en skön dag! I lördags efter arbetet kom Mammi & Bertil förbi och vi grillade massa gôtt och mös lite.. De åker ju iväg utomlands på onsdag, och blir borta i drygt tre veckor.. Tomt.. Men de går så fort!!
Sommaren bara flyger förbi och jag har inte ens badat än?!? Satan!!!



Nu ska Daniel iväg o arbeta natt och jag drar iväg en sväng-..-
PÖSS /S.

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0