Helgen..

Ja.. i helgen har det varit full upp men det har varit roligt ;-)

I fredags åkte vi till IKEA på eftermiddagen och köpte rullgardin m.m. till sovrummet och sen var vi runt på andra ställen och köpte antennkabel till TVn i sovrummet och sittstolar som vi ska ha till Höljes till helgen..
Vi satte väl upp detta när vi kom hem och fixade o dolade lite..

sen på lördag morgon ringer min kära vän Lovet som talar om att hon åker hemifrån så de var bara at gå upp och göra sig i ordning ;) Sen drog ja ut til Bergvik o mötte upp henne och höll henne sällskap i hennes shoppande..
Sen åkte vi hem till oss så hon fick se våran lägenhet.. och efter ett par timmar var det dags att tända grillen och laga mat för då skulle svärfar med familj komma på middag ;-) Kl 16 anlände dem och stannade några timmar.. vid 19 åkte dem hem och sen vid 20 var ja hos mamma och kollade på Crocodile dundee.. haha =)
Fortsatte hemma och kollade på 2an för de visade båda två..

Idag kom mamma när ja vaknade, skulle flytta flyttkartongerna, ÄNTLIGEN, som stod i förrådet.. så nu sitter jag hos mamma och väntar på att kl ska bli 14 för då ska jag möta upp Sandra på SF, ska se på bio.. trevligt en söndagseftermiddag..;-)

Imorgon ska jag klippa mig och träffa chefen på kontoret, och sen på onsdag ska jag träffa brukaren ute i väse, mamma ska med o skjutsa mig så jag hittar.. haha.. hon får snällt stanna i bilen men.. =)

Arbetsintervju.

Ja.. till min stora förvåning så var jag faktiskt på det idag!! ;-) Vaknade vid 8 tiden att att Hanna ringde till mig och sa åt mig att jag skulle ringa hennes chef, och sagt och gjort. Lämnade ett meddelande på hennes mobilsvar.. sen ringde hon upp mig och jag var dit vid 15 och träffade henne och svarade på lite frågor..
Efter att hon kollat upp mina referenser skulle hon höra av sig.. ska i så fall arbeta i Väse hos en gammal dam.. fina arbetstider var det iaf tyckte jag.. ena veckan arbetar jag ons-tors och nästa vecka; mån-tis och fre-sön. och det är 8-15.. passar perfekt på sommaren det vet ni! =)

Min man tog bort mina stygn förut oxå.. det var precis i lagom tid för de gjorde inte ens ont! Sist hade de växt fast så ja passade mig att låta dem sitta för länge denna gång.. haha.. är rädd för smärta ja..!

Har haft en heldag med mammsen idag oxå.. åkt över hela stan o införskaffat en massa saker.. inklusive ett fästinghalsband åt smulan.. hon har haft några nu de senaste dagarna och hon har aldrig haft de förut så ja rusade förstås ut o köpte ett.. stinker halstablett av det men de får hon leva med! =)

Nej.. ska nog knyta mig snart.. har varit en lång dag!

Puss. Susanne

nokia N76 säljes!

Kamera/Mp3 mobil säljes med 2 megapixel kamera, Mp3-spelare, videoinspelning med 20x zoom, 1GB minneskort, radio, ett antal olika program tex Adobe Reader, e-post, internet, Bluetooth, headset, billaddare, m.m.

Gå in på Blocket.se eller Tradera.com om ni är intresserade!

Mvh Susanne

Nåt helt fantastiskt har hänt!!

Ja och då menar jag verkligen det.. Den näst sista tentan vi hade var ju Medicinsk mikrobiologi.. bakterier o virus osv.. och jag missade en lätt 6 poängsfråga o fick underkänt!! *buhuuu* Blev inte så glad över det men sen såg jag att omtentan var innan vi började termin 2 och då kändes det genast mycke bättre.. Men det handlade om 5 poäng, och stönig som jag är så kopierade jag tentan ifrån där de har hand om dem och gick tillbaka till lärarna och ville att de skulle titta igenom den igen.. och de blev ju ingen ändring på nätet så jag antog att de inte hittade nåt.. ja menar 5 poäng är rätt mycke ändå.. men jag tyckte ja såg att de missat att räknat med poäng som en lärare hade satt ut.. men men...
Och till min stora och underbara förvåning ringde min mobil förut och de var hon som var ansvarig för kursen och
guess what?!?
Jag fick GODKÄNT!!
Moooaaahhaaaa!! Kund e inte sluta skratta!! *Weeeiiii*
Nu du Hanna vinner vi tonight!!! *smile*

Ja.. så nu är det vara att vänta in patofysiologin.. som jag tyckte gick väldigt bra.. och om jag klarar den har det gått en hel termin utan att jag fått underkänt! Och det mina vänner känns ju helt fantastiskt!! Jag menar, klarar man den första måste man väl klara resten?!? Hoppas på det iaf!

Var i Torsby igår och hälsade på lite.. sov hos Helén.. var iväg o spelade lite.. det var riktigt kul.. synd att inte Lovet hade tid tycker ja men jag fick träffa Maria o Helén iaf.. känns gött!!

Ska till Hanna lite senare o hoppas på storvinst! Är fattig så råttorna börjar knaga på mig snart.. haha...
Har inte en aning om vad midsommar kommer att firas heller.. ska försöka få vännen att ringa till sin far o höra om vi kan fira den där.. vill ju inte sitta här o torka ut heller!! ;-/ Tänkte vi kunde hänga på Mamma o Bertil till Skåne men kunde inte boka nu, var tvungen att vara 2 dagar i förväg... skit oxå!! Jaja.. shit happends!!

Nu ska ja slänga mig i duschen tror ja..

Pyss o Kräm. Susanne

En dag med moder..

Ja.. skulle ju till vårdcentralen på Rud igår och skära bort min leverfläck, så mamma skjutsade mig dit för Daniel jobbar morgon denna vecka så jag har ju ingen bil.. Det är ju som vanligt att ja blir så nervös för dessa lokalbedövningssprutor!!! Men de gick bra, läkaren jag hade var väldigt bra faktiskt.. ;-)
Efter det gick vi in och handlade när vi ändå var där.. sen dror vi till Bertil och åt lunch, smörgåstårta.. hihi ;-) Gött dä!! Han skulle ju dra iväg till Schweiz så vi drog vidare till Djursjukhuset på färgestad, för att vi som nyinflyttat hade fått 2 kg dyr kattmat så de var bara å hämta ut.. de var inte så dumt! Var värt 250 spänn! Lovley!
Då tyckte modern att vi var så nära Skåre att vi drog ut dit och kollade in några affärer.. köpte mig ett par skor. ja som är så rik! not! men men.. hundra kronor har man väl råd med.. eller?!

Sen åkte vi hem till mig och plockade in lite grejer.. sen hade jag ju bara golven kvar i lägenheten så jag dammsög dem under tiden mamma pratade i mobilen.. sen blev hon så trött att hon skulle hem o vila.. haha, det är inte bara ja som blir sliten av all rusch i stan!!
När hon hade gått gjorde jag i ordning middag.. min karl blev lite sen så jag skurade golven så de oxå blev klart och torkade av all pollen av utemöbeln på ballkongen.. sen blev ja så hungrig att ja smygbörja att åta middag.. haha =) Min andra hälft går ju upp halv 5 på morgonen denna vecka så han gick o la sig 19.. o så blev ja så rastlös att ja drog iväg till mamma ett tag.. eftersom hon oxå var själv.. sen drog ja vidare till Hanna o blev så in i h*lvete slagen i monopol!! ;-/ Inte bra!! hehe.. men men.. får väl kräva en revanch..

Till veckan skulle nog Helén dra sig neröver oxå.. och kanske Sandra A ifrån Stöllet.. de tycker vi om, var alldeles för länge sen vi sågs, en gång under terminen som gick.. träffades på KAU för hon läser till lärare där på distans så hon är inte ner så ofta.. men detta får de lov att bli ändring på tycker ja!!

Puss. Suss

Helg..

Ja det är ju det.. just nu känns som det inte är annat än helg.. haha..;-) Nej då men igår blev det film film o film.. gick o la oss typ 02.. o jag vet inte om jag börjar bli gammal men när ja lägger mig så sent så blir ja jätteseg dagen efter.. sätter ju på mig den där ögonbindeln så ja sover som en stock.. hehe..
Nej då men till veckan ska ja börja repetera första terminen på allvar.. behöver påminna mig om olika saker.. så jag är säker på att det sitter.. "en sjuksköterska måste kunna sin anatomi och fysiologi".. haha!

Idag var det grillat och monopol hos mamma o Bertil.. det var riktigt trevligt tycker ja! Måste göras om..

Imorgon drar vi iväg till Torsby oxå.. ska hälsa på Lola o Daniels familj är det tänkt.. får väl se om man smyger in hos Maria & Therese oxå ;-) hehe..

Om en vecka är det midsommar oxå.. J*vlar va fort det går då!! Helt otroligt! Vet inte riktigt hur planerna ser ut men det lutar väl åt att spendera den med Hanna & Fredrik men om det inte blir så åker vi till dalens djupa skogar.. till Lola & Nisse.. vi får se vad veckan utvisar..

NU ska ja spela lite gott folk!

Puss. Susanne

Ja ni mina vänner..

Dagarna bara flyger förbi.. igår var det meningen att jag skulle tagit bort min leverfläck på benet, men tack vare sjuksköterskestrejken så blev det nåt fel så när ja var hos Gripen och väntade så skulle jag varit på Rud. så det blev att boka en ny tid i stället.. på måndag..
Sen var jag hem till Mamma o hjälpte henne med en marängtårta som vi ska mumsa i oss idag för det är Bertils födelsedag.. gött dä! =) Sen drog vi vidare till Sommarlandet eller vad det heter på Rud och köpte lite jord o diverse krukor..
Det var ju en och kollade på min bil igår oxå sen när ja kom hem.. han verkade faktiskt väldigt intresserad, det var en äldre herre som skulle ha en arbetsbil.. han tyckte den gick bra o så.. men som äldre är: skulle han ha betänketid till på torsdag.. ;-)
Hade ju fått i uppdrag,  eller jag hade gett mig själv det uppdraget, att köpa fejk-foppa skor åt farmor.. så vi drog ut till Bergvik igår kväll och köpte ett par knallrosa för hundra spänn.. haha. nu blir de väl lite färg på kärringen =)

Verkar som de blir lite semester under juli måndag oxå.. Västkusten, Strömstad med Hanna o Fredrik.. ska bli riktigt gött tycker ja.. har aldrig varit där så det blir verkligen nåt att se fram emot tycker ja!! Hihi..
Ska iväg dit på fika sen.. ska dra ner på stan sen..

Pöss. Susanne

Tristess.. redan???

Ja.. det är hemskt jag vet!! Nej men de har varit en jobbig helg tycker ja.. sena nätter o mycke bilåkning så jag är jättetrött.. och samtidigt vet ja att vi borde tvätta.. ska gå ut o sätta in en tvättid! =)

Har varit uppe i Torsby tillbaka o hälsat på mina älsklingar; Therese och Maria, det var mycke trevligt! Ni får komma ner under sommaren nu så vi får se varann lite mer..;-)
I miss you, you know!

Imorgon ska ja ut med mamma och fixa lite kläder och sen tänkte ja att jag skulle träffa Hanna lite.. vore sköj!! =)

Nej nu måste ja få fingrarna ur här!

Pöss. Susanne

Sommarlov..

Ja, vart har detta halvår tagit vägen? Det har gått otroligt fort och förvånadsvärd bra..;-)
Gjorde sista tentan i morse.. skrev i två timmar.. kändes rätt bra faktiskt! Var ett par frågor ja inte kunde men de ska väl gå ändå? haha!

Igår åkte jag in till stan till Sandra.. sen gick vi ut på stan och åt den värsta mjukglassen ja smakat i hela mitt liv! Jag bara; är det så här mjukglassen smakar i stan??? (Men sen sa Hanna idag att det enda som gäller är mjukglassen vid Pråmen) sen tog ja bussen hem.. sen kom Helén o hälsade på.. och Maria J, mötte upp den halvvägs till universitetet.. gick en runda o visade lägenheten och sen drack vi lite kaffe.. Pratade gamla komvux minnen och skrattade som bara den.. hehe..
Det hela slutade med grillat ute på alltanen, efter att Sandra kommit, och avslutning med äppelpaj och vaniljsås.. gött dä!!

Idag åkte vi in till stan igen och gick så småning om till Hanna på fika.. Helén hade ju inte sett hur Hannas nya lägenhet uppe i skyn ser ut ;-) När jag väl kom hem hade jag världens spänghuvudvärk!! Det är väl minst 40 grader i bussarna nu.. *pust* och två timmar senare ligger jag fortfarande i soffan.. hehe.. ska väl njuta av sommarlovet men först ska jag vila upp mig..!

Imorgon åker vi till Torsby en sväng och ska ta oss en titt i Granevik.. ska bli kul att träffa Therese och Maria.. känns som hundra år sen trots att det är ett par veckor.. *miss you girls*

Puss. Susanne

Hot! Hot! Hot!

Otroligt, fullständigt, kvävande hett är det ute!! Jag vet! Man ska inte klara.. men det är svårt för det var som att knäppa i fingrarna och så var högsommaren här.. haha.. Men det är otroligt skönt på kvällarna..
Igår var Hanna, Fredrik, Elin och Pär här och grillade med oss.. det var väldigt trevlig måste jag säga..=) Satt ute till efter tolv och jag behövde inte ens sätta på mig en tröja.. gött gött!!

Min vardag består till största delen av att plugga nu.. tycker inte att jag gör annat, och det känns som världens längsta vecka för ja har varit på universitetet under helgen oxå, och de känns skumt.. det är som det är veckodag så det känns absolut inte som söndag idag! Men det är ett måste.. det är slutspurten nu men 2 och en halv dag kvar att läsa och det är dessa dagar som är viktigast för då lägger man i en högre växel.. lär sig det sista som fattas och så vidare.. drömmer om ateroskleros (åderförkalkning) och hypertoni (högt blodtryck) och så vidare.. hihi..

Men jag har så otroligt svårt att gå och lägga mig på kvällarna, det är ju så skönt ute men jag måste ju.. annars tar jag mig inte upp på morgonen..

Nej nu ska jag spela!!

Puss. Susanne

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0