Solig onsdag.

Det är ju otroligt skönt när sola tittar fram i Karlstad ♥

De senaste två dagarna har jag och Sandra suttit ifrån morgon till afton med PM:et.. skönt att det är färdigt.. Men man vet ju vad man har att vänta sig, när Uppsatsen drar igång på allvar.. Men det är väl så: det ska väl inte vara för lätt ! Trodde det skulle innebära att träningen fick prioriteras bort men igår var jag och Hanna iväg på Ki-box för första gången.. 90 minuter !! Ja men herregud!! Det var väldigt roligt men sista övningen trodde jag att jag skulle få en hjärtinfarkt! Hjärtat slog fort på mig i två minuter efteråt.. Avslutade med lite Qigong vilket var otroligt skönt.

Har ju ändå hunnit med att måla köksväggen oxå ;) Kändes inte så kul att sätta upp ett fint och nymålat vitt skåp på en vit vägg, så jag och Mammi behav oss till Stuvbutiken och inhandlade en choklad brun färg som var jättefin:

Det piffade upp hela köket! ♦


Kom på här för nån timme sen att jag har ju tenta om si så där 8 dagar!! No panik!!

Men idag har jag bestämt att jag måste få slappna av lite, så kör på på femmans växel resterande dagar.. det är ju OS sändning till morgonen oxå, kvartsfinal i hockey för Tre Kronor.. det måste ses! ;)

 

Ni får ha en fortsatt trevlig onsdag!

Suss ♥

Snö, snö och åter snö!

Det är helt ofattbart hur mycke snö det egentligen kan komma ner ifrån himlen?! Visst är det mysigt med snö men det här är ju löjligt!!

Ialla fall.. förutom all stress med PM och Uppsats så har man hunnit med lite trevligheter oxå ;)
Har bl.a. varit till IKEA och inhandlat en tavelhylla som blev jättefin ovanför TV i vardagsrummet:

Lite mörk bild men jag ville ha med ljusen! ♥

 

Igår hade vi Hanna & Fredrik här på middag, vi skulle bjuda dem på oxfilé som vi hade i frysen som bara väntade på att komma upp och bli uppäten ;) Det blev efter två timmar Oxfilé Provencale med sallad och vitlöksbröd..

Det satt rätt fint i magen det..

 

Jag och mamma har pratat på att måla vårat väggskåp som sitter i köket.. Det är i Furu och jag har ju alltid haft en kärlek till mörka möbler eller vitt.. så det var sagt och gjort! Vi skulle måla det vitt och igår gjorde vi det.. Det gick väldigt fort och blev riktigt bra.. Ska visa en bild här.. kan lägga upp de sen när de sitter på väggen oxå:

Det ska ju vara en hylla i och så lådor underst.. Riktigt nöjd!


Igår kväll innan OS sändningen drog igång satt jag och skrev Litteratursökning & Urval, och lite till på PM:et medans Sandra & Rikard satt fast i Stockholm p.g.a. all snö.. (!!!) Det gick väldigt bra tyckte jag.. Men jag tror ju att inledningen kommer att vara jobbigare.

Nu vid 9:00 ska jag lunka till KaU och få några artiklar godkända av våra handledare och kolla lite flera i biblioteket så vi kan börja skriva det sen.. Det blir nog hemma hos mig för jag har de på datorn här.

Vet inte hur det kommer att gå med träningen denna vecka eftersom vi kommer få två rätt kompakta dagar nu, måndag och tisdag blir det nog svårt att dra sig iväg.. men vi får se hur bra det går ♦

Ha en fin dag!

Susanne ♥

OS & Uppsats!

http://www.awardmanager.se/OS%20logo%20Vancouver.jpg



Ja, planen är att jag ska ha klockan på ringning och kolla på Tre kronor som spelar premiär matchen inatt vid 01:30.. Det gick ju lysande sist jag skulle se på invigningen kl 03 när det var dags, vaknade tjugo minuter i och tänkte de här blir ju bra men sen vaknade jag när klockan ringde 03:40 !! Med andra ord har den ringde i omgångar i 40 minuter innan jag hört !! Men sover djupt eller vad ?!
Vi får se hur det går i natt.. ;-)

Var på gruppmöte idag, nummer två i ordningen. Det gick så bra som det kan gå, de var väldigt nöjda med vår motivering till varför vi ska belysa ämnet och vårat syfte som lyder:

Patienter upplevelser av massage som en komlimentär behandling vid cancersmärta. 10 poäng till oss! ;)

Vi har fått ihop ca 30 vetenskapliga artiklar, jag vet inte om vi ska försöka oss på att hitta 10 till.. sen är det dags att skriva PM, vilket är en stor översikt eller presentation av ämnet vi ska skriva om.. Jag tror det kommer bli väldigt intressant, vad tror ni??!



Jag är så trött.. har ingen uthållighet känner jag, när jag sitter i skolan kryper det i benen på mig efter en timme av arbetande.. jag vet inte vad det är.. Jag hoppas det blir bättre när vi kommer igång.. Pust.. stön..

Imorgon är det Yoga som är träningsformen, första gången! Det ska bli intressant..
Försöker locka Daniel med lite skivstång.. han verkar lite intresserad.. Får jobba vidare med detta ♥

Sleten.

Passet på Friskis pressade ur all kraft jag hade kvar för idag.. Men det borde väl vara bra?! Då har man väl gjort ditt allt, eller?! Hade otroligt dålig motivation idag.. Var på en halvkass föreläsning, där de berättade rätt ingående vad vi ska ha för oss de kommande veckorna.. och jag HOPPAS verkligen att Uppsatsen blir rolig att göra när man kommer igång för just nu sliter jag mitt hår snart bland alla dessa artiklar.. Vi har problem med att hitta nog många, inte att gallra ur ett helt hav som det verkliga problemet verkade vara ifrån början..
Lär inte bli någon forskare av mig iaf!! ;)

Just nu är det sammandraget ifrån helgens Rally som går på våran TV för fullt, ifrån Viasat Motor.. Jag tänkte det kunde blir slut snart så jag får spela lite Wiiiiiiiii, New Super Mario Bros ;) ;) ;) Snart klarat av de men det är ju inte så konstigt när jag spelar de varje dag, har jag dåligt att göra mån tro?! Näää... ;-)

Imorrn är det återigen sökning av artiklar på Kau som gäller... måtte det vara sista gången.. Baaaahhhaaaa!



http://blogg.myyzz.nu/wp-content/uploads/coffehound.BMP

Ha en trevlig kväll!
Susanne ♥

Alla ♥ dag!

Ja.. det brukar inte bli någon speciellt för oss faktiskt.. Äta nåt gott kanske, och mysa..
Men min sambo är inte så där jättebra på presenter men jag var ute förut och köpte lite till honom iaf.. Ett kort och en choklad kartong med hjärtan i ;)

valentines.jpg BEAR VALENTINES DAY image by beauty_055

De är ju så fina dessa Me To You nallar ;)



Var som sagt ut en sväng förut, till Bergvik.. köpte mig ett par träningsbyxor.. jag håller ju på och svettas ihjäl i de jag har nu.. bomull!! Nä.. det var dags nu.. så det blev ett par ifrån SOC.

SOC W LO 34 PNT F09 BLACK
Hoppas de är skönt att träna i och inte för varma.. de gör ju en hel den med 3/4 byxben..

Var iväg till Sandra & Rikard igår.. och spelade lite Super Mario.. de blev lite sådant idag oxå!
Var iväg till Ö & B igår oxå.. det var länge sen!! Blev lite "bra och ha" grejer.. tvål, duschtvål, sköljmedel etc.

Lite senare ska jag till Fillan och titta till henne. Mamma & Bertil åkte iväg ett par dagar så jag är kattvakt.. Ska till Hanna an sväng först.. Våra karlar är ju borta nu under Alla ♥ dag och jobbar med Rallyt!

Ha en fin dag alla kärlekskranka själar! ♦
Susanne

Cupcakes!

http://www.seriouseats.com/required_eating/images/cupcakes-thumb.jpg

Dessa otroliga goda bakvärken är beroendeframkallande ;)

 

Härliga Fredag eller hur var det?! Åhhh.. det är så typiskt mig att aldrig kunna koppla av, jag blir så rastlös direkt jag inte har någonting att göra.. Ibland är det riktigt jobbigt och jag driver alla till vansinne.. Haha..

Om jag skulle försöka att njuta någon gång?! ♥

Det är snart alla ♥ dag och jag har inte köpt nåt åt min kärlek.. Hmm.. lika svårt varje gång! Kan det räcka med en ros kanske? Tål att tänkas på..

 

Imorgon är det meningen att vi ska dra oss till gymmet när vi vaknat.. det är ju det absolut bästa att träna innan frukost och det vore nåt att starta en Lördag med.. ;) GO! GO! GO! :-)

Rallyt är i full gång, min sambo är oxå i full gång med detta.. Han är med en vän till oss och hjälper till.. har inte kommit hem än och han åkte kl 07.. Det är kanske därför jag funderar på att riva ut allt ur garderoben och organisera?! Ja jag vet då inte.. Haha!

 

Ha en trevlig kväll!

Pöss S. ♦

Bara att kämpa på!

http://blogg.svt.se/psl/wordpress/wp-content/uploads/2008/04/friskissvettis-2apriljpg.jpg

Jag blir så trött efter ett pass på Friskis att det inte blir nåt för mig sen.. Pust!
Men man borde ju inte ha något dåligt samvete för det?! ;)

Det går segt i skolan nu oxå, innan uppsatsen drar igång.. massa upprepningar om sådant som är väldigt ointressant, vill bara börja skriva och känna att de händer nåt!!

Men ikväll på lördag är det iaf HOCKEY.. de gillar vi!! ;)

Och imorgon  ska det bakas Cupcakes! Den som vill komma på fika är välkommen!

Ha en trevlig kväll!
Susanne

Tisdag.

Det är sjukt vad fort tiden går.. Men samtidigt skönt för jag börjar tröttna på att frysa.. Längtar efter våren!!
Fågelkvitter.. plusgrader.. solsken.. Uuuhhh vad härligt! ;)

Gjorde ett skivstångspass idag.. la på lite extra vikter och jag är helt slut i kroppen.. Men det är skönt samtidigt.. var ute o gick en snabbis förut till Sandra oxå.. Men jag hoppas det kommer ge resultat nu med 4 ggr per vecka.. Vill tappa kilon.. ♦

Var på hockey igår.. det var en spännande match men vi förlorade.. och de känns mindre kul när man är på plats.. men man måste ju få uppleva de nån gång oxå, även om det inte är så  ofta.. det är otroligt smidigt att ta hockeybussen dit ♣

Hade möte med handledarna inför uppsatsen igår, vi måste jobba lite med syfte och så inför nästa träff, så vi ska sätta oss med det imorrn jag och Sandra i skolan, sen är det seminarium om artikelgranskning mellan 15.00-16.30. Inte så rolig tid men men..

Tenta resultat under veckan:
  1. Psykiatri delen √
  2. Kirurgi delen √
  3. Medicin delen X


Ni får ha en trevlig kväll!

S ♥

Underbara Lördag!

Fick trevligt sällskap igår och spelade lite Wii och kortspel.. alltid lika trevligt ;)
Det blev en relativt tidig kväll och vad härligt det är att lägga sig sen och veta att man får sova hur läääänge man vill ;-) Äta frukost  i lugn o ro vid datorn och sen hockey på eftermiddan ;) Underbara Lördag!

Har pysslat lite här hemma, vändrat ur sovrummet riktigt och rivit ur sängkläder, sen var vi hos mamma och  fick oss förmiddagskaffe och semlor som vi köpte med.. Hade med mig lite inredningssaker hem som har kommit med bud från Spanien.. De är alltid roligt att pyssla med ;) ;)

Nu har vi precis ätit köttfärssås och spagetti och nu väntar FHC-FBK ;) Ikväll tar vi dem!!
Hade planer på att åka med The Wolfpack ner och kolla men det blev inget, får bli en annan gång ;-)

Och hör och hämpna?! Jag har inte nån särskild träningsvärk idag  heller! Underbart skönt måste jag säga.. ;) Men jag vet en som har... hihi.. Men jag vet hur det känns så jag lider med..

Ha en trevlig fortsättning på Lördagen.

Susanne




Yoga..

http://thumbs.dreamstime.com/thumb_225/1200101869Y07SwO.jpg

Träningen är i full gång.. nu hoppas vi verkligen att det ger resultat! Förra veckan blev det tre pass, denna vecka ska det bli fyra.. Och imorrn blir Hanna med och testar skivstång.. (Hon vet inte vad hon ger sig in på ♥)
Sist hade jag träningsvärk i 3 dagar efter men vi kör på!! ;)

Ikväll ska vi testa yoga.. det ska bli väldigt intressant eftersom jag aldrig gjort de förr.. så jag har HÖGA förväntningar!!! Haha.. Det kan väl inte ge tränigsvärk?!

Jag blir sååååååå trött på våra kursansvariga så jag tror jag får spader!! Den ena är med förvirrad än den andra, just nu finns det 80 förvirrade studenter på universitetet, och det är vår klass!! Man får väl göra så gott de går!

Ha en trevlig kväll.. För de ska jag ha med hockeytime ♥
Färjestad - Djurgården!

Premiär på Tempel.

För min del i alla fall.. Och det var helt ok, det ska nog bli fler gånger ;)

Började med lite förfest hos Hanna och sen hos några vänner till henne.. Trevligt att träffa lite nytt folk.. Sandra var med oxå ;-) Men efter så många år borde jag väl lära mig att inte blanda allt som finns?! Mådde som jag föltjänade dagen efter.. Uuhhh.. och då skulle vi upp till fader som fyllde år oxå... Men det gick det med!! ;)





Fick reda på imorse att våra föreläsningar denna vecka har blivit inställda, fick uppgifter i ställe.. det är väl rätt skönt faktiskt! ♦

Har haft en sådan jävulusisk träningsverk så jag vet inte vad det är för fel på mina muskler? ;) Men idag drar det igång igen.. efter ett par dagars vila (?). Det blir det gympa/aerobics pass senare vid 17:00.. Men MYCKET stretching efteråt.. Haha..

onsdag vid 12 tiden kommer Helén hit oxå.. det ska bli sköj! ;) Mycket spel och skvaller.. Sånt gillar vi! ♥

Ha en trevlig måndag!

Susanne


Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0