Juletider!

♥♥Det som håller en ovanför ytan i dessa mörka tider är ju faktiskt att man får tända alla juleljus! Alla stakar o stjärnor som lyser i alla hem samt alla levande ljus som doftar eller räknar ner till julafton.. Det är så mysigt ♥
.
.
.
Jag tycker ändå att denna hösten inte har varit så seg och mörk som det brukar kännas, kanske är de för att jag inte behöver plugga när jag kommer hem? Eller sitta och koncentrera mig på föreläsningar? Utan jag går till arbetet och när jag väl är hemma gör jag det jag vill utan att behöva känna en massa måsten!
Nu ska jag ju tillägga oxå att det kan mycket väl vara både psykiskt och fysiskt tungt där jag arbetar men jag tar ju inte med mig det hem på samma sätt, som i början, eller som man gjorde med pluggandet, utan det blir en bättre vila här hemma ;-)

I detta nu är det 10 arbetspass innan julfirande.. Och jag har ju berättat förut att planen är att få komma iväg till Norge o arbeta som sykepleier.. Och dit ska jag och en arbetskamrat v 52 är det planerat - vi har ej fått erbjudande om pass än, för vilka dagar det blir under den veckan men det känns lite skönt att få tjäna ca 400 NOK / timme plus OB under nyår... ¢ Som de är ju lite roliga norskarna för man kan få som mest 3 OB tillägg/timme.. gör man kväll samtidigt som helg får man båda tilläggen, samtidigt! :)
Så nu väntar vi med spänning!!



För övrigt är min mamma tillsammans med en vänninna i Thailand.. där vi var för ca 10 månader sen... Åhhh jag vill tillbaka!! Är så himla sugen på att göra snabba pengar o dra iväg i februari - vore inte de skönt?! Tämligen!
Nu ska jag åka iväg om ca en timma och arbeta..
Har haft min "helgledighet" igår.. i onsdags var vi på personalfest oxå, julbord och det var jätteroligt att få träffa alla i "vanlig" miljö o prata och skratta.. Härligt gäng!! O gooo mat.. Var lite segt att ta sig upp 05.20 dagen efter bara.. ZZzzz.. men de gick la bra..
Och i Torsdags var vi iväg till logen och kollade på när Färjestad sänkte AIK.. det var sköööönt! Vi klättrar upp i tabellen - Detta GILLAS!


Nu får ni ha en trevlig helg och en go tredje advent! ♥ ♥ ♥
Puss & Kram S

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0