Åhhhhhh....

....vilket underbart väder!! Tar emot jämt liiiite och läsa nu.. men jag MÅSTE hålla i nu.. det varvas med panikattacker och peppning att detta kommer jag att klara.. det är med andra ord som vanligt.. haha..

Är naturligtvis problem med telefonledningarna i vår lägenhet oxå.. varför blir ja inte förvänad?? Krånglar väl för jämnan! Jaja, kommer en reperatör på måndag.. suck.. och så har jag fått en spekulant på bilen oxå.. ska väl komma o kolla någon dag.. i så fall blir de sista minuten resa till sommaren.. hihi.. har faktiskt lovat vännen de! Och mig själv.. =)

Nej.. ska slänga ihop en köttfärssås nu.. sen läsa läsa läsa..

PÖSS. S.

En härlig vårdag..

Ja, det har det verkligen varit idag.. helt underbart.. men det var faktiskt lite kyligt imorse när ja gick till skolan så imorgon blir det inte helt barbent ;-)
Orkade inte stanna kvar i skolan längre än till 15.00.. så knallade jag hemåt och ringde mamma som kom förbi med blommor och lite saker ja glömt hos henne.. Så vi planterade dem och det blev väldigt mysigt på ballkongen..=)
Sen gjorde ja i ordning grillen och så blev det kött, potatissallad och grönsallad.. gött mos!! Gött att grilla på en uteplats.. hihi.. satt där och myste o åt sen.. ;-)

Sen var det dags för tvätt och läsning.. så var klockan plötsligt 20.00 och det var dags för vännen att åka på jobb och time för mig att koppla av framför TVn.. så denna dag och som alla andra går snabbt förbi.. och vips så var det bara åtta dagar tills tentan.. men de ska nog gå bra.. går rätt snabbt att få in detta tycker ja för det är intressant och man kan se det framför sig.. hur det kan vara!!

Imorgon ska jag till vårdcentralen och se om jag har malingt melanom.. haha, nej inget att skämta om men jag har en leverfläck som fått en ojämn färg och som har växt så det är bara att kolla, de kommer garanterat att ta den för denna är mycke mer förändrad än den förra jag hade så.. suck.. lokalbedövning=smärta!!!

Nej.. nu ska jag försöka sova.. igår fastnade jag framför en verklighetsskildring av Tina Turners liv så jag kom inte i säng förän efter halv 12.. är lite sent för mig som behöver åtta timmars sömn.. haha..

Pöss. Susanne

I stort sett klar!!

Weeeeeiii... ooo yyyeeess! Det äår precis vad det är, färdigt..
Har plockat nu i tre dagar från morgon till kväll och igår kväll efter vännen min åkt på arbete gjorde ja de sista fin putset, nu är det bara en stor spegel kvar som ska sitta i hallen, sen går de inte att göra så mycke mer innan gästsängen kommer in under veckan.. ska vara några hyllor o tavlor där inne.. måste se hur de blir och vart sängen ska stå..=)

Igår kom Hanna och Fredrik på besök ;-) Och fick sig lite kaffe och cheesecake.. som de slogs om, den sista bitet.. haha.. får väl göra en stoooooor form nästa gång =) Vi ska väl försöka dra oss till dem under veckan för daniel har inte sett hur de bor..

Igår var Smulan ute på sin jungfrufärd i nya området oxå, hihi.. det gick väldigt bra faktiskt.. hon fick gå själv och jag var efter henne o kolla.. hon stötte på en madam här som de gick så där med..  men men.. vi människor gillar inte alla heller så.. haha =) Sen fick hon gå själv när hanna o fredrik var här och vi gick uppå och satte oss på ballkongen, lämnade altandörren öppen,  så kom hon upp efter ett tag.. duktig min tös!! =)
Så var hon ute ett tag o sprang ut o in.. gick huuuur fint som helst!

Nej nu ska jag fylla på kaffet och dricka innan jag ska ut och möta upp sandra vid busskuren, ska plugga här fram till ett, sen har vi föreläsning fram till 17.. sen ska vi nog till ikea jag och min karl och köpa TV-möbeln och kanske en rullgardin.. och handla lite o så.. sen tänder vi nog på grillen ;-)

Pöss. Susen

Helt slut!!

Det är precis vad jag är.. börjar med uppstigning kl 05.50.. trött som ett as!! Men de gick lite lättare än vanligt för det var ju rätt spännande.. men vi började plocka vid halv 9 ungefär i torsby och sen efter ja o mamma fyllt våra bilar åkte vi mot karlstad igen..
och den sista saken plockades ur kärran kl 18.30.. är helt ledbruten.. ahhhh.. har kanske plockat in och upp ca 2 tredjedelar av allt.. har tappat bort mycke oxå.. haha.. men de hittar ja väl imorgon eller på söndag tänker ja.. haha. Det är målet jag har.. för jag MÅSTE läsa på tentan sen.. måste verkligen klara denna..

Nej, nu ska jag leta åt fjärrkontrollen till TVn och försöka ställa in kanalerna..

Puss o hej!
Susanne

Ja då var det färdigt..

Jajamen.. idag har vi seminariet, och jag fick som jag ville; vi hade Gunilla!! *Weeeeeiii* haha, så det var både roligt och intressant.. det gick väldigt smärtfritt och jag fick en bättre förståelse för HIV och hur förbannat smart detta Humana Immunbrist Virus är.. Det är bara synd att vi alla inte har nog kunskap om det, så spridningen i Sverige slapp öka.. speciellt 2007... även om många fortfarande tror att de homosexuellt smittade är flest så är det faktiskt så att de heterosexuellt smittade är flera.

SÅ för guds skull!!!! Skydda er!!! För hur otroligt det än låter kommer det aldrig att gå att få fram ett botemedel för HIV/AIDS för det skulle betyda att man skulle få ta död på varje Th-lymfocyt och makrofag i immunsystemet och utan dem kan vi inte leva..      

                                                               image11                                   
       

Nog om det! Idag kl 06.10 ringde min telefon och talade om för mig att det var dags att stiga upp, det var nämligen så att jag skulle smyga mig upp och göra frukost på sängen till min moder och sjunga och dela ut presenter för det är hennes födelsedag idag.. och jag lovar er! Ni missade ingenting! För ni vill inte höra mig sjuga så pass tidigt.. haha.. Och kommentaren ja fick var: "guuuuuuuud va trött ja äääää" ;-) Men det var innan hon såg paketet.. haha.. sen blev de glada miner.. jag gav henne en tredubbel kruka, som var lite speciell för man ska ha kryddor i den och så vattnar man i fatet som de satt ihop med, för kryddor ska nämligen dricka vatten själva, ur ett krukfat eller ur denna lämpliga anordning! Så, nu fick ni lära er det oxå!! =) Så hon blev jättenöjd!! Roligt roligt!!

Har suttit här och försökt läsa på till tentamen.. men de börjar faktiskt att ta emot.. jag vet att det inte är länge kvar nu men det känns i både kropp och själ. plus att jag ska ordna med en massa saker inför flytten som oxå är energikrävande.. men ack den som ger upp säger man ju och det ska jag hålla fast vid!! Finns de som har det värre brukar ja tänka och det stämmer för de flesta ;-)
Får försöka rycka upp mig nu.. får be Sandra att hon peppar mig lite imorgon.. haha... jag tycker ju att det vi läser nu är väldigt intressant och tur är väl det, jag kan bara tänka mig hur det skulle varit om vi läst cellbiologi nu, då hade jag gråtit!!! ;-/

Nej nu mina vänner ger ja upp för idag och ska slänga mig framför tvn..

Puss. Susanne

Sista helgen..

Ja.. då sitter man i lägenheten i torsby för sista gången.. som sagt, det känns både roligt och ledsamt.. plus lite jobbigt..
Roligt för att det är ju nåt helt nytt som ska hända, jag får komma hem till min sambo varje dag och jag har gångavstånd till skolan plus att jag får träffa Hanna och Fredrik igen ;-)
Ledsamt för att jag måste lämna Lovet och Maria.. jag kommer att sakna er som fan och jag hoppas ni kommer ner till sommaren och hälsar på.. och även om det inte kommer bli som förut så kommer vi ju hålla kontakten för det, vi kommer ju garanterat upp på mârten ;-)
Jobbigt för att vi har så förbannat med grejer!!! Var till återvinningen igår och slängde ett helt lass där, är laddat en vända till men så stängde det ju!!

Nu sitter jag här, utsövd och ska börja med att läsa lite.. har som sagt seminarium på tisdag som vi måste vara förberedda på.. plus att vi snart har tenta.. så jag ska ägna största delen av läsandet denna helg med seminariet!

Näste helg åker ju lasset neröver.. jag och mamma ska vara i lägenheten och plocka och Daniel och Fredrik ska köra grejer, om pappa hjälper till så hyr vi kärra härifrån men om han inte kan kör ja och mamma upp Chryslern med en kärra ifrån stan..
Har som sagt redan tapetserat och hängt upp gardinstänger och varit dit med båda utemöblerna och lite möblemang till hallen på nedvåningen..

Nej.. nu ska jag plugga sen ska jag slänga mig i duschen och ner o ragga några bananlådor, för vi packade nästan allt igår med lådor ifrån mamma men de rack ju inte..;-/

Puss. Susanne.

Ett hälsosammare liv..

Ja.. jag gör så gott jag kan iaf.. gick ju ner 11 kilo på GI-metoden under vinterhalvåret.. och jag såg häromdagen att vågen och jag inte var överens.. så jag bestämde mig för att börja röra mig mera.. och det betyder att jag ska och har börjat att promenera varje dag.. minst en halvtimme.. plus att jag gör sit-ups morgon och kväll.. och det känns riktigt gött.. men det är helt sjukt hur otränad jag är.. men planen ser ut så att jag ska börja med att gå och när ja flyttat till nya lägenheten och när mitt sommarlov börjar, ska jag börja springa en halvtimme före frukost i stället.. för jag vill ju få bättre funktion och plattare mage.. haha! Vi får se hur jag lyckas.. ;-)

Igår var jag och Hanni till min och älsklingens nya lägenhet.. och kollade in de nya tapeterna och jag tror att hon blev "nöjd" med mitt val.. haha. nej då men det är ju jag som ska bo där MEN jag tycker om att diskutera med henne för hon ger mig mycket inspiration och vi har väldigt lika smak.. så det är alltid ett nöje..

Hmm.. jag och Sandra ska börja och läsa på tentan imorgon oxå.. det vakas snart tenta!! *AAAHHHHH* nej men den är den 5 juni och det är aldrig för tidigt att börja.. så är det ju flytt och allt möjligt! Så det är lika bra.. vi blir hemma hos mamma här och läser... och det är snart seminarium, så på fredag ska vi sammanställa arbetet med basgruppen på fredag och diskutera lite för det är lite allvarligare denna gång.. eller det beror på vilken lärare vi har.. har vi professorn Eewa (ja, hon stavar med två e) så blir det lite strängare men har vi biomedicinska analytikern och föredetta sjuksköterskan Gunilla blir det roligare.. hihi. så ni har säkert redan listat ut vilken vi vill ha.. ;-)

Nej, nu ska jag slappa lite innan jag läser igenom en artikel om HIV/AIDS..

Puss. Susanne ♣

Åhhh.. vad underbart!!

Ja.. verkligen! Nu är det äntligen tapetserat i den nya lägenheten..
I morse vaknade jag vid sextiden av att pappa ringde, då hade ja ungefär en timma på mig att göra mig i ordning, då var han på G ner till stan... Så det var bara att pallra sig upp och vandra vidare till bedroom number two och skaka liv i de andra beresta sambosarna jag har... haha.. som var helt slut, de hade kommit hem under natten i från respektive håll.. men det hör inte hit, för jag hade inte sett dem på en vecka så jag ville äntligen ha sällskap under frukosten, självisk som ja är.. hehe!

Nej men vid halv 9 var jag och pappsen i lägenheten och gick husesyn, och han tyckte lägenheten var jättefin och ändrade sin åsikt om att den var för dyr att hyra.. haha, så fort gick det! Men jag säger det.. herregud vad arbete! Var ju inte färdiga förrän sju på kvällen.. suck och stön!! Men det var värt det mina vänner!! Jääääääävlar va snyggt det blev, och det menar jag verkligen med stor V! Jag är supernöjd och fadern var lika nöjd, även om det var jobbet han var nöjd med ;-) Han är duktig! =) 

Men jag var helt mörbultade när ja kom hem vid halv 9.. slipat, skurit, skruvad, torkat, bärt, ja; you name it! Men vad gör man inte för att få det snyggt.. jo just det; ALLT! ♣

Nej nu ska ja spela lite, sen ska jag krypa ner i min sköna säng bredvid min sovande sambo!

Pusshej 
Susen ♥

Slitsam dag..

Ja.. det hela började med uppstigning ur sängen 06.30.. pust.. sen var det upp och lägga på masken, läsa NWT och äta frukost och höra på en vrålande katt.. *haha*
Sen var det föreläsning mellan 8.00-15.00.. man kan inte egentligen tro att det är energikrävade att lyssna men det är det faktiskt! Är mycket att ta in.. som vanligt, MEN den 5 juni är sista tentan inför sommarlovet! Lovley!!

Sen efter det åkte ja till Hanna´s föräldrar som bor på Kronoparken och åt glass, sen drog vi vidare till min lägenhet där vi diskuterade lite inredning och tapeter.. jag bestämde mig för en tapet och till min stora förvåning var det beställning på precis ALLA tapeter ja var intresserade på!! AAHHHHHH. PANIK! Vi ska ju tapetsera på lördag!! Jaha, vad skulle ja göra då? Jo till min stora förtjusning så fanns tapeten på Stuvbutiken, billigare MEN en färg på tapeten skiljde sig åt, den var vit i stället för beigt men men.. det fick bli den iaf.. hoppas det blir bra!! =)

Så när ja väl kom hem, efter ja varit till Bergvik en sväng var ja helt utmattad och hungrig, kl var då halv 7.. suck.. pust.. stön.. men men, jag åt middag, slängde mig i badet och sen bänkade mig framför TVn.. jaja, jag får se det positivt, nu är tapeterna klara och det är bara att vänta på att lördan ska komma.. så vi får börja göra i ordning..

Jag har ju fått nyckeln nu oxå.. som jag får ha tills i slut på maj.. så egentligen skulle ja kunna flytta in idag! ;-) Men vi är ju långt ifrån klara med lägenheten i torsby så den 23 börjar vi flytta ner och börjar bo där.. Har fixat med folk och bil så de enda vi behöver är att hyra en kärra.. och det är ju inga problem!

Nu ska ja se på TV och sen sova..

Puss my darlings!

Älsklingen och tapetshopping!

Jajamen! I natt kom min älskling till stan, det är så när han saknar mig för mycket! ;-) Haha.. Han kom i natt vid 00.00 efter jobbet... det var gött att sova bredvid en människa i stället för en katt!!

Idag när kl var 9.00 var det uppstigning och in i duschen för sen vid 10.00 var jag borta vid Hanna och var redo för att kolla på tapeter.. är ju ledig idag! =) Så vi var till Stuvbutiken och Colorama. hittade fyra olika intressanta tapeter som vi tog prover av så om en halvtimme ska ja till kronoparken och hämta ut nyckeln till lägenheten och ut och mäta och smygkika på tapeterna mot väggen.. haha! ;-) Och sen vid 18.45 ska jag hämta Sandra och visa lägenheten.. hihi.. ska bli roligt att se vad du tycker!

Och sen imorgon efter föreläsningen ska ja ut dit igen med Hanna och bestämma vilken tapet det blir och sen åka och lämna tillbaka proverna och köpa den tapet som passade bäst! *pust* det är fullt upp inför flytten! Men det är samtidigt roligt.. samtidigt sorgligt.. Love you Maria och Therese! Som jag kommer sakna otroligt mycke!

Nej nu ska ja dricka en liter med vatten!

Pusshej!

Träning..

Ja jag säger då bara en sak, vem behöver ett gym? När det finns så många möjligheter hemma! Haha.. jag vet inte om jag gör helt fel i att skriva om det här men... hehe..
Har haft ett träningspass här hemma, i och för sig bara på en halvtimme men ändå! =) Eftersom lägenheten är rätt stor så går det faktiskt att springa i den och det gjorde ja, samtidigt som ja varvade med cykling, armhävningar och sit-up´s.. var rätt jobbigt! Men det känns gött..

Hoppas att Hanna hör av sig sen.. är ju ledig imorgon, så vi ska ut och jaga tapeter på förmiddagen men ja har inget att göra nu heller.. suck.. undrar om ja kommer känns så här när ja flyttar oxå.. är faktiskt rätt beroende av människor.. suck.. ingen har tid.. *gråter*

Jaja.. ska fortsätta spela!

Puss

Härlig vårdag..

Ja det har det verkligen varit!! Och det bästa är att de ska fortsätta vara så här hela veckan och till helgen ska de bli ännu varmare.. Yes!! =)

Ja då sitter man här i en lägenhet i stan på 170 kvadratmeter alldeles själv.. oj förlåt! Fillan är här förstås ;-)
Ja,.. idag började en ny kurs, Patofysiologi.. handlar om olika sjukdomstillstånd.. verkar väldigt intressant! Hade som sagt introduktion idag och första föreläsningen, så ja var inte hemma förän 17.00.. och så försov ja mig idag oxå.. ;-/ Stressade som en idiot in i duschen så jag höll på att slå ihjäl mig så det slutade med att Bertil fick sjutsa mig medan ja åt frukosten i bilen, i form av en banan.. haha!
Men ja hann iaf..

I aftonens dans har jag stekt mig pannkakor och pratat om livet med maria ;-) Alltid lika trevlish!! Tråkigt att sitta inne när det är så fint ute men ja är samtidigt väldigt trött.. får gå ut och mortionera i morgon!! Ja lovar!! =)

Jaja.. vi höres mina vänner.. och ni andra oxå!

Puss Susanne

Mot Karlstad igen..

Ja.. då var tentan gjord då!! *Weeiii* "Det känns rätt gött faktiskt" =)
Skrev en timme bara denna gång så det var rätt ok, lättare än förra tentan men ändå inte.. knepigt men sant! Får man vänta i tre veckor innan resultatet kommer.. och när det väl kommer är de bara två veckor kvar tills nästa tenta är, sista för denna termin. Det är helt otroligt vad fort det har gått!!

Och snart är det flytt.. till Karlstad. så idag har jag börjat packa.. packade 12 bananlådor och ja tycker knappt att det syns..! haha! Ska väl iväg och hämta mer till helgen och fortsätta när ja kommer hem. Men jag kommer inte hem förrän på lördag för jag och min far ska och tapetsera och måla dörrarna i den nya lägenheten då.. och det ska bli jättekul! Att få i ordning direkt, ett rum är redan tapetserat för det fick vi gratis..;-)

Men det känns rätt ok att åka hemifrån denna gång för nu är tentan gjord och det är ingen press på att läsa som de brukar vara, det är goast direkt efter tentorna för då har man lite "ledigt", en vecka iaf innan man ska dra igång igen och börja läsa på allvar.. Men det tråkiga är att mamma är i Thailand.. och nu åker Bertil bort under veckan så nu blir ja själv.. får se om vännen kommer ner nåt under veckan men de tvivlar ja på.. han får väl passa på och samåka innan vi flyttar nu..

Ha det bäst!
Puss. Susen♥

Två kaffekoppar senare..

Precis!! Åhh.. blir tokig snart.. I´m bored!! Varför är alla människor i världen seeeeega utom jag?? *haha* Det känns så nu iaf.. vill bara att min andra hälft ska komma nu.. suck..

Har läst lite på morgonen.. det sista nu.. vägrar ta upp alla papper igen.. nu är det slut.. ikväll ska vi på bio! Och de ska bli så skönt att göra något annat att rabbla massa bakterier och virus ;-) ♣

Spelar bor alla mina pengar på king.com oxå.. hmm.. men men.. de är mest småpengar men ändå!! Vill ju självklart vinna!! =)

Nä.. får väl fortsätta i min tristess här..

Puss & Kram
Susen♥

Lite senare ikväll..

Ja då har man kommit hem.. det var redan hemtrevligt hos Hanna och Fredrik tycker ja ?

Det var iaf någon som var glad över att jag kom hem.. Fillan.. mammas katt.. haha! Roligt tycker ja..
Ja, imorgon ska jag sätta mig lite och plugga på förmiddan, fram till 12.00 hade ja tänkt.. sen ska hjärnan få vila sig lite, och jag med för den delen.. det känns ändå som jag har ett grepp över det hela.. så de känns rätt gött faktiskt!! ;-)

Ser mer och mer fram emot flytten oxå.. ska bli lite ledsamt att lämna några personer i Torsby men jag hoppas att de någon gång kommer efter för tillbaka kommer vi nog aldrig..

Nästa helg ska vi tapetsera och måla i den nya lägenheten.. så jag måste köpa tapeter imorgon eller till veckan.. imorgon ska jag och my love ? ut och äta och gå på bio iaf ;-) Ska bli härligt!! Fira lite.. *smack*

Nu ska jag spela lite, sen blir det sängen.. ska sova tills ja vaknar imorgon oxå!! Göööööött...!


image4

PuSS och godnatt
Susen?

Snart tenta..

Ja.. då sitter man här i sin ensamhet i Karlstad hos modern.. då man egentligen skulle fira 4 års dag med sin karl.. men han kommer imorgon så får väl vänta tills dess..

Ska iväg till Hanna nu en sväng och titta på hennes nya lägenhet.. ska bli spännande!!

Har intensivläst till en tenta nu snart i två veckor.. på Lördag smäller det.. hmm,, medicinsk mikrobiologi.. det låter så fint men det är helt enkelt om bakterier, virus, svampar och parasiter.. inte så intressant om ni frågar mig men men.. det är väl nödvändigt det med!! Bakterier är roligast.. hihi..

Det var första inlägget det.. ska bli gött att ha något att skriva av sig på..

Ha det bäst!
Mvh Susanne

Välkommen till min nya blogg!

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0