En evighet sen..

.. det är som vanligt när man har mycket att göra o tänka på, då blir de bloggtorka!! ;-)

Det är så underbart när solen kommer fram och värmer riktigt.. , jag vet att jag klagar på att de är för varmt ibland men man blir så mycket gladare o piggare och det kan man behöva nu när det är tungt i skolan..

Ibland känner jag att det är så mycket att man "glömmer bort" hur roligt och intressant det faktiskt är.. för det är ju just detta man sett fram emot i skolan.. sjukdomsläran, metoderna iform av KAD, PVK och infusioner & venprovtagning och injektioner.. Men jag är glad att jag kan koncentrera mig på sjukdomsläratentan nu först innan jag börjar träna på metoderna inför examinationen.. så jag kan koncentrera mig bara på det och tentan i skallskador..

Jag blir så ledsen när jag hör om er som måste ta uppehåll i vår klass, och inte får fortsätta med oss i termin 4, pga underkända tentor i termin 1.. om ni läser detta vill jag bara säga att jag tänker på er och jag
hoppas att det löser sig, och att iaf någon av er får dispansen.. Ge inte upp bara!

Imorgon blir det pluggande ihop med Sandra B och så ska vi färga varandra samtidigt.. måste nämligen bli färdiga med skrivandet av sjukdomsläran så vi bara kan koncentrera oss på att läsa in det!
sen kommer pappa till stan så jag tänkte åka ut en sväng o ta en fika ihop med honom..

Nu ska jag se om vår kära lilla kisse vill in..;)

Puss & Kram

Påsk.

Det har verkligen varit en Glad Påsk med mycket god mat och trevligt sällskap! ;)

Vi hade sista föreläsningen innan "påsk-ledigt" på onsdagen, en jättebra föreläsare i dokumentation ;)
Sen samlades vi i basgruppen, våran halva iaf och försökte fixa med arbetet som ska vara inlämnat på onsdag men det gick så där om jag ska vara ärlig.. alla var trötta efter föreläsningen så vi ska träffas imorgon en sista gång för att sätta ihop det och få i ordning på källorna och så vidare..
På kvällen var vi till Hanna o Fredrik och tittade på hockey, när Färjestad tog SM-GULD ;))))

På skärtorsdagen tog vi sovmorgon och sen blev fröken Boström med ut till Bergvik en sväng, jag skulle leta lite presenter inför besöket i Stöllet.. Johanna fyllde 18 år och Birgitta 44 år..
Var in till mamma o Bertil en sväng innan vi drog ner på torget för att hylla vårt Färjestad ;) Fick rätt bra platser men så stod vi där ifrån 15.45 oxå.. läste tidningen o grejer.. haha men det var jätteroligt!

På långfredags morgon åkte vi uppöver.. var först till graven o tände ljus och sen åkte vi till pappa..
Daniel blev väl taget för fortkörning oxå.. 82 km på 70-väg; 2000 spänn! *suck*
Sen sov vi över hos pappa o åt lite påskmat innan vi åkte vidare till mormor och sen in till svärfar i Forshaga på vägen hem.. så vi var inte hemma förrän 23:30..
Igår var vi till mamma o Bertil på påsk-middag oxå.. alltid lika gött ;) Lamm och hasselbackspotatis (eller hur de stavas?) och lite traditionell påskmat.. väldigt gött! Och tårta på de.. hehe..

Så har våran påsk sett ut.. 

I förmiddags åkte vi till Hanna o Fredriks nya hus, för att hjälpa dem lite.. Har ju aldrig varit där förut så vi gick en liten rundvandring i huset och sen var det i full gång ute i trädgården.. hehe ;) Vi var fyra stycken som höll på där ute i 4-5 timmar.. de hade röjt undan en massa buskar o träd som låg på gräsmattan så vi fixade med det.. Men det är roligt när man ser hur mycke det har hänt ;) Och jag vet ju det att när Hanna är färdig med alla sina planer.. det gäller Fredrik oxå så kommer det bli jättefint ;-)

Nu ska jag fortsätta med lite skolarbete innan jag ska kolla på filmen på kanal 9 ;))

Pöss.

SM-guld firande på torget i Karlstad!

I eftermiddag drog vi ner på torget för att fira vårt Färjestad som tog hem guldet igår..
Såhär såg de ut:

         

         

        

 Vi hade några filmklipp oxå men jag vet inte hur jag får in dem här..
Ska göra ett nytt försök imorrn..

God natt ;)

SM-GULD!!!!





Man kunde inte låta bli att le med hela ansiktet när man fick se reaktionerna och höra kommentarerna efter att guldet var säkrat ;-)

Åhhhh vilken underbarn känsla.. en förlorad match under slutspelet.. UNDERBART!
Så roligt att det avgörs på hemmaplan oxå.. imorgon blir det fortsatt firande på torget, men de är redan igång på gatorna här i stan.. det var ett måste att ta ett par varv bara för att känna av lite ;) 

I natt kommer man att sova gott ;)

Tack Färjestad för en rolig och underhållande säsong
och grattis till SM-guldet ;-)

SM-guld?

Det kan ju faktiskt bli det ikväll nu ;) Åhhhhhh vad underbart gött de skulle va!!!
Åhh fäjestaaad, åhh färjestaaaad...

Jag har inte hunnit med så mycket bloggande nu men helgen som var gick i ett: vi var på den första hemma matchen mot HV-71, sen dagen efter var vi på dop i Torsby och vi kom hem rätt sent därifrån men så åkte vi till mamma & Bertil på fika när vi kom tillbaka till stan ;)
Och på söndagen var vi på bio och såg den nya Fast and  furious filmen som var riktigt bra ;)

Jag och min basgrupp har kämpat på under början av veckan här med en studieuppgift som vi hoppas få klar idag.. Sen är det bara att klura ut hur den muntliga framställningen ska se ut, det lutar åt Power-point! ;)
Idag ska vi ha föreläsning om diagnostik.. de ska bli intressant ;-)

Under påsk blir det som vanligt en massa åkade för oss, vi åker först o främst till pappa på långfredan där vi ska fira Birgitta & Johanna och vi stannar där tills på lördan.. sen på hemvägen åker vi förbi svärfar i Forshaga..
Sen är de väl meningen att vi ska vara lite hos mamma också o äta lite påskmat men de blir nog efter vi kommit hem..

Nu ska jag dra mig till KAU!

Puss & Kram

En ny helg - nya utmaning!




Vi får hoppas att Färjestad har tagit nya tag nu och laddat inför mötet med HV på hemmaplan..!
Ska bli roligt att åka till LLA ikväll när det är första hemma matchen under SM-finalen ;) Och speciellt när Therese o Kristoffer kommer och blir med oss... 

Första matchen, i onsdags, var vi hos Hanna & Fredrik o kollade på.. trevligt sällskap o go mat men matchen var väl inte mycket att hurra för!!! Men som sagt, det är alltid roligt att träffas och det blir ju ett annat när man är några stycken som tittar tillsammans ;)

Veckan som varit har gått förbi i en rasande fart med föreläsningar, introduktion till ny studieuppgift med medföljande seminarium och eget skrivande för kommande tenta..
Det tar sin tid allt och är det något man lärt sig så är det att börja i tid ;)
Var meningen att vi skulle fortsätta med studieuppgiften idag men det blev lite ändringar i sista minuten så jag satte med med blodsjukdomar i stället hemma..

Nu kommer Sandra A förbi en sväng på kaffe, sen blir de lite tvättning o ett drag med dammsugaren innan vi ska göra oss i ordning inför kvällen.. hihi ;) Spännande spännande..=)
Ikväll tar vi dem!!

Pöss

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0