Ny bil!

Idag var det heldag på KAU med grupparbete, inför ett seminarium, om etik.. så vi satt och gjorde färdigt det tills man blev helt färdig i både kropp och själ.. ibland är det väldigt svårt att få ner diskussioner på papper.. haha!
Sen efter de blev ja med Sandra hem och kollade på hennes söta kattunge Oliver ;-)
Roligt med sådana söta och bråkiga småttingar ;-)
Och imorgon kommer jag tillbaka till dig, och då blir de läkemedelsräkning ;-) Det är ju tenta på fredag, så nu är det slutspurten....

Sen kom vännen min och hämtade mig och så åkte vi och hämtade bilen som han tittat på och bestäms sig för att köpa, en Passat variant, -05 med highline-paket.. dvs full utrustning.. ÅÅÅHHHH vilken skillnad, och det är så roligt att känna att det fortfarande är nytt.. och den är jättebra skött både i inredning och motor.. Och det är ju så stor skillnad mellan denna och min golf.. och nästan de bästa av allt; det ringde en på min bil och han kommer och tittar på den imorgon ;-)
Nu är det bara att hålla tummarna!! ;-)

Nu är det desperata hemmafruar ;-)

Bye bye...

FKB och LLA..

Ja.. för första gången denna säsong så var jag på LLA tillsammans med Hanna på tisdagen denna vecka.. ;-) Och det är alltid lika roligt.. så länge de vinner förstås! Haha.. nej då men mot HV71 tog de hem vinsten och det var ju roligt att man var där då..;-) Som sagt, fina platser hade vi oxå.. ;-)
Ja.. sen gick de väl sådär mot Lindköping (som vanligt i framtiden!!!!!!!) så man hoppas att de kan ta fingrarna ur nu och slå Brynäs i eftermiddag.. ;-)

Veckan drog som vanligt förbi i snabb fart,  men det har varit en rätt arbetsam vecka i skolan med grupparbete som sen redovisades muntligt i 30 minuter igår..;-/ Men med lite frågesport på slutet med choklad som pris blev de en succé ;-) Och som pricken över i:et fick vi reda på betygen för den första kursen denna termin, hälsopsykologi, som bestod av en hemtenta.. När ja fick den i handen stod jag bara o gapa.. var en underbar överraskning.. ett VG!! Mitt första på KAU, vilket betyder full pott.. det var en fin start på helgen måste ja säga..

Sen igår efter ja kommit hem, var jag och vännen iväg och kollade på en Passat variant 1,8t som han har spanat in i flera månader.. en 05:a.. silvermetallic.. det var ju en stor skillnad mot att sitta i golfen kan ja säga.. haha.. den var svart i inredningen och fullutrustad + att den var pedantskött.. och Daniel blev ju bara ännu mer intresserad.. så han pratade med honom lite senare på kvällen, för det var hans sambo som visade upp bilen, och han la ett bud och killen skulle höra av sig under helgen., Så vi får se hur de blir med affären..

Nu ska vi alldeles strax åka iväg till Svärfar och fira daniels brors dotter som fyller 1 år.. vilket inte var det lättaste att hitta present till men vi får hoppas att det låter nog mycket.. haha.. ikväll vet ja inte riktigt vad det blir.. men en sak vet ja och det är att dammsugaren måste pluggas in och användas..!

Till veckan är det ljusparty oxå.. på torsdagen.. hihi.. alltid lika kul! Och på fredagen är de läkemedelsräkningstenta!!.. uuuuhhh.. får se hur det går.. önskar att ja klarar den iaf! Så är en av dem gjorda..

Pöss. Susanne

Sjuk..

.. ja men visst!
Kände att någonting var på gång på måndag kväll efter gympan.. och när jag vaknade på tisdag morgon var det ett faktum..! Mådde allmänt dåligt och kände att mina slemhinnor var alldeles torra.. ;-/ Men det var bara att dra sig iväg till universitetet ändå.. På onsdagen var det ännu värre och de var en plåga att gå upp ur sängen, men men.. hade obligatoriskt så de var inget att be för..
Nu mår ja lite bättre för det har släppt och jag har "blivit" förkyld.. de var väl de som var på g förstår ja.. Men de är ändå gött med helg, så man får sova lite längre och göra sådant som man tycker om ;-)

Det är helt otroligt hur fort tiden går!!
De olika momenten i skolan bara rusar iväg, och det känns som man bockar av sak efter sak, mycket basgruppsarbeten och diskussioner.
Till veckan är det databassökning och en liten redovisning av den + seminarium i form av en muntlig redovisning tillsammans med gruppen.. Och innan man vet ordet av det är de helg igen! ;-)

Träningen går bra oxå, var ju i och för sig hemma i onsdags p.g.a. att ja inte mådde bra, men annars är de roligt att gå iväg och man ser fram emot de! Har löst årskort på badhuset så nu får man se till att man kommer iväg lite mer än bara måndag och onsdag.. o simma lite oxå..

Färjestad spelar ju för fullt nu oxå.. och jag är väldigt sögen på att komma iväg till LLA.. kanske på tisdag till veckan? Hmm.. ja vem vet! ;-) Vännen har ju inte sett dem live och han har lovat att bli med men de går nog inte på tisdag för honom men vi har ju hela säsongen på oss ;-)

Var inne på Scandic´s hemsida förut oxå och bokade hotell till den 3:e advent i Göteborg, har ju alltid velat till Liseberg under jul och kolla.. och i år ska de banne mig bli av! ;-) Och så har man som student rabatt på deras hotell, och så vet ja ju att deras frukostbufféer är helt otroliga! ;-) Men vi har pratat med ett par vänner om att åka dit, men om de inte blir av med dem så har vi reservplanen här, hihi...

Vi hörs.
Pöss. Susanne




WV Golf IV 1,6 säljes!


Här är pärlan! ;-)
I sin fiiiiina form!



Om det är någon som är intresserad finns mer information på blocket.se
Sök på överskriften så hittar ni den, bara att slå till! hehe..

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0