Presentkort!

Är med och tävlar om ett presentkort på Vero Moda för 1000 kr;

http://blogg.veckorevyn.com/tyras/2009/08/31/vinn-presentkort-vart-1000-kr-pa-veromoda/#comments



Det vore inte dumt med tanke på att jag är en fattig student! ;)


(www.goldenislandsc.com/vero_moda.html)


Suss ♥



Kan någon berätta för mig hur jag får till länken så det står ett ord i ställe för hela länk adressen? Har testat med de där kedjorna eller gemen som finns här uppe när jag skriver! .. Tack på förhand!

Spöken!

Nu är det ju helg.. har gått en vecka nu under föreläsningar och nu ska jag ut på praktik på måndag!! Öron-näsa-hals på CSK, avd. 16.. ska bli otroligt spännande, nervöst, intressant och skrämmande på en och samma gång.. Men det är ju detta man har längtad efter under 1,5 år.. ;)

Roar mig med att jobba två nätter under helgen.. och jag tror vi hörde spöken i natt.. för efter läggning satt vi inne på vårt rum, kl var kanske runt 3-tiden på morgonen och även om vi befinner oss på en avdelning så sover ju så klart de boende men personalen är ju sällan uppe om de inte larmas - så vi var ju "själva" där uppe på högsta våningen.. och så plögsligt börjar de dunka som helt besatt någonstans ifrån!!! Och de naturligaste skulle ju varit ifall de varit någon av de som sov, som hade vaknat o gjort ifrån sig ljudet - så vi gick ut i korridoren och då hörde vi ju att de lät som ljudet kom överför oss.. Och så slutade de.. och så började de igen! Precis som om någon skulle tagit nåt och bara slagit de mot golvet.. Eller.. ni vet om denna klassiska historien om paret som är ute o åker bil - poängen är ju att en psykstörd pat. dunkar pojkvännens huvud mot taket.. typ så lät de.. haha! ;-)
Det kanske låter lite absurt nu men vi blev lite skraja efter detta, vi vet ju att de går en trapp upp ovanför oss, men igen hiss.. så de kanske är en vind där eller nåt.. efter detta kändes de såhär när vi skulle gå i korridoren där på avdelningen:


Spooooookie ;)

Men vi lugnade ner oss rätt snabbt men hade jag varit själv hade jag nog bitit av mig naglarna resten av kvällen!

Sov rätt länge idag, var rätt så skönt kan jag lova, vaknade kl 15:50.. somnade runt 08:00.. Ska tillbaka ikväll vid 21:30 och göra ett pass till som sagt..

Åkte till Sandra B igår eftermiddag och umgicks med henne de sista timmarna innan jag började jobba.. spelade lite Wii och surfade lite o pratade och hade allmänt trevligt! ;) Vi var även på lunch till mamma igår efter vi gett upp på en föreläsningen då vi tyckte han gjorde de alldelses för rörigt..

Ha en trevlig kväll!

Puss

Hemmavid!

Ja då var man hemma igen, vad tiden går fort när man har roligt!! ;)
Det gick väldigt fint neröver till Arlanda där vi hämtade upp Bertil, och sen när vi var framme vid båten var det bara att stiga på.. handlade om ca 15 min som vi fick stå o vänta..

Sen på båten hade jag ju bara en sak i huvudet; "banditer"!!!! Men de var ju avstängde, precis som taxfreen, tills vi kom ut på vattnet.. men sen.. hihi.. spelade upp en hel del.. men jag vann oxå! *nöjd* Spelade på Roulette oxå för första gången.. men de var lite svårare att vinna på de ;)

Här kommer lite bilder ifrån resan:

     
 Båten vi åkte med..                                                     Promenaddäck..

     
                                                 Casinot..                            Mamma & Bertil..
     
På uppe på däck..                                                              Daniel & Bertil
     
   Pink Panther..                    Skål..                                   Stigit av i Helsingfors
     
  Marknad på toget..                                                          Fika ute på stan..


Helgens inköp:

     Parfym till mig..


  Parfym till Daniel..


                           En plånbok till mig..;)

Och lite snus, öl, cigaretter och sådant som är lite etra billigt ;)

Igår testade jag och Hanna lyckan igen.. men ack vad vi bedrog oss.. haha.. imorrn tänkte jag dra med Sandra A och hoppas på att hon kan bidra med lite nybörjartur.. Ska du med Hanna? Eller har du tröttnat? Haha..

Idag har jag gjort min första skoldag.. och det kändes kan jag lova.. med tanke på att det var ca 10.000 elever på KaU idag så var det bara en jobbig grej.. plus att man inte är van att sitta och ta in och bearbeta information som pågår under en hel dag.. var väldigt trött när jag kom hem, och då var det bara att åka ut och köpa en ny patron och papper till skrivaren för att kunna skriva ut ca 80 papper som bestod av alla åhörarkopior inför föreläsningar och andra viktiga papper som vi är tvugna att ha.. suck.. men det är skönare än att stå o bråka med de högaktiva skrivarna där på uni. som inte gör annat än krånglar..
Nu sitter jag och lyssnar på nollningarna som hörs ifrån Kronan.. fullt ös medvetslös nu i ett par veckor för nya elever..

Nu är det snart dags för Lipstick Jungle och sen blir det sänga med en bra bok..;)

Godkväll.
Suss ♥

Kryssning till Finland!

http://www.stockbeatz.com/blogg/silja/silja1.jpg
Finlandskryssning..!

Dit bär det av imorrn, vid 10-tiden åker vi mot Stockholm och ska mysa oss och ha de gött en helg ombord på en båt ;)
Uhhh vad härligt..

Tentan är avklarad oxå.. och det kändes väldigt bra, så har jag inte gjort bort mig totalt så klarar jag den nog.. efter en halvtimme när jag var färdig, och satt o väntade på Sandra & Jenny.. gick brandlarmet.. så de som satt kvar och alla andra på universitetet fick gå ut.. men sen visade det sig att det var ett tekniskt fel! Jag undrar hur det får för dem ja?! De blev separerade i en egen hög.. de inlämnade tentorna efter detta.. Ojoj.. Tur jag hann färdigt!!

Var på bingo idag med Hanna och en av hennes arbetskamrater.. gick ju inte så bra.. var ett ifrån typ hundra gången men nära skjuter ingen hare.. hehe! ;) Bättre lycka nästa gång..

Ni får ha en trevlig helg, för det ska vi ha!

Puss ♥

Inköp och tentaplugg!

Det är ju tentaspurt nu.. på torsdag smäller de... uuhhhh två dagar kvar.. ;-( Men men.. kan inte göra annat än mitt bästa.. har läst om diabetes idag.. har ju inte glömt de iaf.. känns de som eftersom jag läste så pass mycket på de sist..
Imorrn blir de lite allt möjligt.. läser till fram på förmiddan.. sen får de gå som det går ;)

Var med mamma till IKEA igår och de blev lite inköp.. bl.a. ett par tavlor som jag ställde i köket:

 
Tyckte de var väldigt fina...

Imorse var jag uppe tidigt och var och köpte Medicinboken av en tjej som jobbade på CSK så jag mötte upp henne där.. sen åkte jag hem och satte på kaffe och började plugga.. Sen kom Sandra B och gjorde mig sällskap..
Sen läste vi ett tag och sen satte jag upp nya gardiner:


Det är lite mörkt men de blev väldigt bra..
Med tillhörande duk och kudde ;-)




I afton grillade vi och åt på ballkongen.. väldigt skönt ;)

Ikväll blir de bingo med Hanna..

Ha en trevlig kväll!! ;)
Suss ♥

Nintendo Wii


Nintendo Wii..

Jag har spelat de under helgen.. har lånad de av Sandra.. var tvungen att fråga juh när hon skulle bort..;)
Och jag tror de snart kommer att bli ett sådant här hemma.. de är ju så roligt!!!
Ja vi får se vad de blir.. hihi..=)

Under helgen, förutom pluggandet blev de lite målande hos far och kräftkalas hon svärfar.. så var mamma och bertil förbi på kaffe förut.. så de har varit en helg med familjen ;-) Jenny var här förut och pluggade med mig oxå.. alltid lika trevligt! Sen var vi hos Hanna & Fredrik på en fika...

Det är Måndag, Tisdag, Onsdag kvar nu.. sen är de TENTA!!! AAAHHHHH!! Så känns de nu!! Men jag måste vara lugn, och plugga stenhårt resterade dagar och sen skriva tentan.. och klara den! ;-)
På Fredag morgon drar vi mot Stockholm.. och kliver på finlandsbåten.. med mamma och bertil.. de ska bli sköj! Att få komma iväg på nåt innan allvaret börjar igen..

Imorrn ska jag möta upp girlsen och göra en uppgift på kau..

Hoppas ni haft en trevlig helg! För de har jag haft! ♥
♦Suss♦

Vinst!!

Jag och mamma åkte iväg och spelade bingo igår.. och vi suckade och stönade över att de gick så fort när de blev bingo.. och så kom vi till andra rövaren.. och när de blev bingo på fyra rader hade mamma två kvar.. och de gick några nummer, så fick hon i den första och sen ropar de "ivar 18" och tror ni inte att hon fick bingo då?! Ensam på 4000kr!! Gött mos på klôbba!! Så jag fick ett tusen.. Tack mammi!! ;) De var faktiskt jag som köpte lotterna.. ;-)

Imorrn blir de att stiga upp i ottan och åka iväg till stöllet.. vi ska hjälpa pappa och måla.. bör nog vara där vid halv tio iaf..
Sen åker vi in till Forshaga.. och jag ska göra pesto.. och så har vi med färsk baguette.. och kräftor och vin... Kan inte bli annat än succé de!! ;)

PREMIÄR!!


Var på Maxi förut och handlade.. köpte de två första böckerna av Stephanie Meyer, så nu har jag allihop..
läser lite när jag går o lägger mig varje kväll ändå.. fast jag läst ut dem.. Love it!!

Ikväll blir det lite Wii spelning, film och mys.. tidig kväll..

Puss & trevlig helg mina vänner och läsare!

Avslut..

Ja, det var det idag.. tog med mig mina nybakade cupcakes och åkte iväg till jobbet idag kl 16 efter en heldag på KAU med Sandra och en liten snutt med Jenny ;)
Det blev uppskattat och det var ju sköj!! ;) Det var sista dagen på Rosenbad de.. får se om de blir nåt extrajobb på hemmaplan!

Imorrn ska jag till Jenny på läsning i stället.. gött med lite miljöbyte med böckerna.. haha! ;) Uhhhh vad tiden går.. snart är de dags för denna helvetestentan som vi EGENTLIGEN borde klarat! Ingen bitterhet alls!! ;-)

Sen på Torsdag ska jag och mammi testa vår lycka på bingo... vore väl f*n om vi inte kunde vinna en gång denna sommar?! Nån tusenlapp var är väl inte för mycket begärt?! ;)

Nu ska jag lägga mig.. läsa en favorit i repris innan John Blund kallar på mig..

Natti ♥

Cupcakes! ;)

ohhhhh ja! ;) Var ju tvungen att testa att baka dessa utsökta bakverk.. så moder kom hit och hjälpte mig och höll mig sällskap.. tänkte ta med till jobbet imorrn eftermiddag eftersom jag gör sista dagen där då ;-) Känns både gött och ledsamt.. då kan vi tröstäta lite ;) Såhär blev det:





Helgen som var blev väldigt lugn.. blev inget Sysslebäck utan vi firade Daniels bror Johan i Forshaga på fredagen och fick ca 20 myggbett!! Och de är inget överdriv.. kliar så jag blir gaaaaaalen snart...!
Bestämde oss för att ha ett litet kräftkalas där till lördan.. ;-) Premiären!

På Lördag hade jag en lugn dag i Hanna & Fredriks soffa där jag kollade på när Fredrik & Daniel jobbade.. hehe.. sen på kvällen grillade vi och spelade lite kort.. världens längsta parti chicago blev de!! ;-) Mycke trevligt..

Inatt jobbade ju jag mina andra natt någonsin där jag är nu.. och de gick väldigt bra.. höll mig något så när pigg under natten, efter 8 koppar kaffe =) Kollade på lite film och hann med och plugga lite magsår o sånt mys med..;)
Imorgon ska jag möta upp Sandra B på skolan och plugga..

Nu är det snart dags för Lipstick Jungle ;)

Godkväll!

Återställare!



Var tvungen att visa denna bild.. ett klipp ur en tidning för nåt år sen.. om återställare.. ni som tror på detta..
read and weap! Haha..

Under veckan har jag jobbat två kvällar och så har jag varit på univeritetet och pluggat.. testade att sitta hemma en dag själv men de gick ju sådär... eller inte alls.. så jag staplade iväg till slut till KAU.. Men jag tycker att de känns som de nånstans har fastnat för jag tycker det är lättare att förstå och lättare att komma ihåg än vad de var förra gången..
Nu ska jag jobba söndag natt.. och så tar jag med mig tentaplugget dit! ;) Sen är de tisdag eftermiddag sen är de klart!

Idag ska vi till Hanna och Fredrik.. Daniel ska hjälpa till med badrummet som de håller på o renoverar... blir nog grillat o så ikväll.. gött.. de känns som en evighet sen..

Nu ska jag försöka väcka mig sjusovare till sambo och göra mig själv i ordning..

Pusshej!

Tillbaka till verkligheten!

Ja.. så känns det nu.. jag har bara ett par dagar kvar på mitt arbetsschema + några extra dagar och tentan börjar närma sig.. har läst lite grann under sommaren men jag har dragit igång riktigt idag.. och imorgon ska jag till Sandra H och plugga med henne.. kanske Sandra B kommer förbi oxå..
Daniel har börjat på kursen idag.. han ska ju ta C kort.. så de är väl gött att han får nåt att göra.. ;)

Vi funderar på att dra uppöver till helgen...? Vet inte..

Imorgon ska jag och mamma baka cupcakes, ska ta med till jobbet.. det är ju så gött.. ska ut o kika på ett köksbord sen oxå.. vårat håller på o rasa ihop.. stolarna håller inte ihop snart.. tror även att vi ska försöka köpa ett matsalsbort i augusti.. eftersom jag får pengar både ifrån csn och lönen.. vore gött o få i ordning.. ;)

Nu ska jag snart börja laga mat och sen dra ut en sväng, börjar bli rastlöst efter att haft näsan i böcker hela dag!!

Har ni börjat läst böckerna än förrensten? Läste ut den 4:e boken nyss... *suck*  
Pusshej

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0