Sommar och sol!

Åhhhh vilket klimat vi har nu.. det är helt otroligt skönt..! ;) Men vissa dagar, som idag, är de så varmt att man knappt klarar att sitta i skuggan.. och vad gör man då?! Då åker man till alstern och tar ett dopp,..



Så..den 27/6 blev premiären för att bada ute ;) Lite sent men nu har ju vädret varit så dåligt fram till nu..

Blev grillat tillsammans med Sandra & Rikard ikväll.. äter sig helt fördärvad varje gång.. haha..

Imorgon ska jag till moder, så ska vi ut på shoppingrunda på bergvik.. hon insisterade på att handla lite kläder åt mig och då säger man inte nej.. haha ;) Tur att man har sådana snälla föräldrar ;-)
Ska försöka skriva lite om läkemedel nu, sen blir det nog Göta Kanal som går på tv 4.. Det var inte igår man såg den..

Puss & Kram

Husvagn!

I Torsdags åkte vi som sagt till Forshaga och hakade på husvagnen.. det drog ut lite på tiden för ja var hungrig o de ena med den andra ;) Men vi drog ifrån Svärfar vid 22:45 upp mot Stöllet.. Det var hur lugnt som helst på vägarna så de var skönt.. var hos fader efter 1 och en halv timma.. sen kollade vi lite på TVn och gick o la oss..

På Fredagen var det dags för begravning.. så de var bara att gå upp p duscha och göra sig i ordning, åkte ifrån pappa efter 10.. Det tog en timme i kyrkan och två timmar på Värmlandsporten med mat och fika..
Sen åkte vi hem och bytte om och pappa la in lite grejer i sin vagn.. sen drog vi upp för att ställa upp dem inför helgen..
Vi blev väldigt glada när vi såg att det fanns plats där pappa och dem brukar stå.. i andra hörnan liksom.. det blev verkligen jättebra!! ;) Så markerade vi upp för Hanna & Fredrik.. nu ska det vara arbetas två dagar, sen drar vi upp på torsdag!! ;)..

Sen svängde vi in i Sysslebäck för att handla grillat, och ja inhandlade lite saker till en pesto som vi skulle testa..
1 färsk Basilika kruka
0,5 klase färsk persilja
1 vitlöksklyfta
2 dl matolja
västebottenost, en halv bit som man river smått
salt

Mixa detta i en matberedare eller en stavmixer.. ställ in i kylen en stund innan servering! Hur gott som helst till färsk baguette eller grillat ;)

Vi var även in till kyrkogården i Dalby och kollade på Lolas gravsten.. som var väldigt fin.. satt en ängel på.. snart är det ett år sen hon gick bort..

Vi var in till mormor med present oxå, hon fyllde 76 år i veckan.. så hon fick 6 st kaffemuggar ifrån oss.. hon blev jättenöjd för hon hade precis klagat på sina egna sa hon.. haha.. klockrent! ;)
Sen åkte vi hem till pappsen igen.. och där var det fullt ös med fotboll.. som Svenskarna förlorade.. Hmm....
Men vi tänkte upp grillen iaf.. och jag fixade med peston och salladen.. och den är så himelsk go.. Jenny´s recept ;)
Och ja blev såååå mätt... som vanligt...! Men vi var där ett bra tag innan vi trötta och mätta drog hemöver..
Sen tog de inte länge innan sängen kallade.. hehe...

Idag har jag inte hunnit med så mycke mer än att ätit frukost.. vill så gärna bada idag.. pratade på de igår, om vi skulle åka till Alstern o bada.. och sen åka dit o pröva och kasta lite.. fiska..;) Åhhhh vad jag saknar de!!

Puss & Kram

Lyxshake!


Måste verkligen rekomendera MAX´s lyxshake med glass, färska bär och grädde!
Heeeeeelt underbar!

Blev att unna sig en sådan efter jobbet ikväll ;)

Imorgon bär det upp mot dalen.. ska till pappa efter kvällspasset, drar uppöver vid 22:00.. hakar på husvagnen i Forshaga hos svärfar.. sen ska jag med på begravning, en äldre man som gick bort inom familjen.. sen åker vi upp till Höljes och ställer upp vagnarna... Så imorrn blir de lite småfix inför detta innan kl 16:00..

Ska plugga lite läkemedel imorgon oxå.. farmakologi inom sjukdomsläran.. ute i de fina vädret hade ja tänkt ;)
Uuuuuuhhh vilken gött väder det var idag oxå då..
Hade pappa, farmor och Johanna här på besök hela förmiddagen.. satt ute o fikade..
Sålde mitt slutsteg och baslåda till henne oxå.. + Daniels gamla sterio för 3000 kr! Gött de ;) De låter kanske mycke, men de sjuka är att jag gav 8800 kr för de!! Fy.. får ångest bara ja tänker på de.. Haha!

Nu
blir de lite TV innan sängen kallar på mig..

Puss & Kram

Frukost på uteplatsen!


Detta var kl 09:30 ;) Underbart gött ute redan då..


Såhär blev det med parasollen vi köpte ;)


Smulan var med ute o softade i skuggan oxå ;)

Igår hade vi en liten shopping dag.. inhandlade lite mat och saker inför Höljes...
Sen hämtade vi upp mamma så hon blev med hem och kollade hur det blev på uteplatsen med parasollen och sen grillade vi i det fiiiiiiina vädret..;) Äntligen sommar!!!

Sen lite senare mötte jag upp Sandra och Sandra på stan och vi satte oss på Harry´s uteservering o tog en öl och pratade lite.. var ett tag sen jag träffade Hvitt.. sen gick vi till Herrhagen för att träffa Jenny.. där satte vi oss ute på hennes altan och tog lite öl, rosévin och jordgubbar.. gött! ;) Där satt vi och pratade inpå kvällen..
Mycket trevligt flickor!! ;)

Idag
försökte jag plugga lite.. bjöd hem Sandra för ja tänkte de skulle hjälpa lite.. hehe.. men.. de gjorde de ju inte.. för det blev ju helt underbart väder så vi solade i ställe! ;) Men jag hann dock med lite, satt en timma innan Sandra kom och innan dess var jag till KAU o hämtade ut tentorna..

Ikväll ska jag med Hanna och hennes moder på bilbingo!! ;) Love it! Nu var de väl konstigt om man inte skulle vinna nåt.. spelade bingo på nätet förut, satsade 10 kr och vann 12 euro.. dvs. ca 120 kr.. kanske har turen med mig idag? ;)
Vi får la se..

Imorgon kväll jobbar jag mellan 16:00-22:00, helk ok pass de.. samma på torsdag..

Såg ju min drömbil på Herrhagen igår oxå.. smalt nästan...













Lamborghini.

Puss & Kram

Fånga dagen!

Så känner jag idag.. helgen har gått fort.. och det är ju inte så konstigt heller eftersom jag bara varit hem för att sova typ de senaste dagarna.. men jag lär jubla när lönen kommer ;) GÖTT MOS!

Idag
tänkte jag åka till KAU och hämta ut mina tentor.. sen ska vi åka till IKEA och kolla upp om vi får igenom garantin på sofforna.. sen ska vi börja handla inför Höljes.. ska köpa lite engångsbestick o muggar.. och annat som behövs där uppe..
Vi kör ju upp husvagnen på Torsdag, åker upp direkt efter ja slutat vid 22:00 till pappa och sen åker vi dit med båda husvagnarna på Fredag förmiddag.. och han trodde inte att de var några problem att märka ut för Hanna & Fredriks plats heller eftersom de brukar göra så med andra platser där uppe.. Arbetar bara två dagar denna vecka så de blir gött ;) Två kvällar! Ännu bättre.. hehe!

Ska plugga imorgon.. skriva ihop lite o fixa med gamla tentor hade jag tänkt mig.. idag njuter jag bara av sooooolen som äntligen tittar fram ;)

Köpte ju ett rejält parasoll för nån vecka sen, ett svart.. ett sådant man vevar upp.. tänkte kika om de hade någon fot för denna på IKEA när vi ändå är där.. för de vore ju gött att få upp den.. ;)

Ha en underbar dag!!

Midsommarfirande!

Gjorde min riktiga arbetsdag igår kväll.. och det gick jättebra.. fick bra respons från brukaren oxå så det kändes väldigt bra faktiskt.. ;) Som tur var kollade jag kalendern innan jag gick därifrån och då visade det sig att det blivit en ändring i schemat så jag var ledig midsommarafton ;) Med andra ord idag!! ;)

Så i förmiddags kom Mamma och Bertil förbi med god mat och som det var planerat så grillade vi och åt jordgubbar med grädde.. men nu behövde vi ju inte stressa eftersom jag inte behövde vara på jobbet vid 16:00.. ;)


Underbart gött med grillade tigerräkor med vitlök!




Vännen sköter grillen ;)


Färskpotatis och grillat kött med vitlökssmör.. Mmmm ;)


Mamma och Bertil




Efterrätten; Jordgubbar med grädde, premiären för i år!


Smulan var allt med på ett hörn hon oxå ..

Nu är vi mätta och belåtna.. hoppas att de är nåt roligt på TV:n ikväll.. blir lugnt ikväll eftersom jag ska jobba imorrn..
Glad Midsommar på Er mina vänner!

Puss & Kram

Godkväll!

Har precis lagt in alla bilder från min mobiltelefon till datorn.. tänkte visa lite bilder från Göteborg resan ;)
http://ingenarsomjag.blogg.se har lite mera ifall ni vill se..


Kvällen innan.. när vi skulle packa såg de ut såhär iaf ;) Smulan ville med .. haha!

       

       

        

       
Det var våran weekend i Göteborg de ;)
Gick tyvärr väldigt fort men man säger ju de att "de går fort när man har roligt" ;-)



Sommaren börjar kännas av nu mer och mer, och med den kommer äppelpaj ;)
Här är premiären;


                                                                                                     

Det löste sig trots allt med sommarjobbet oxå.. har gått bredvid nu några dagar och imorgon gör jag första "riktiga" dagen.. så jag kommer att jobba torsdag-söndag nu.. Det vill säga heeeela midsommaren.. gör två 08:00-22:00 pass mellan lördag och söndag.. Jag som inte har jobbat på ett år typ.. vilken fin form jag kommer att vara i på söndag.. haha. Men det är gött när löningen kommer..
Vi ska iaf grilla med Mamma & Bertil på midsommardagen hemma hos oss innan jag börjar..

Kollade upp tentan på skallskador & vätskebalans idag oxå.. och jag klarade den!! Gött mos..
I afton var Hanna & Fredrik här o firade Daniel oxå.. blev fika och planerade ingör Höljes helgen.. Jag längtar dit nu.. med "egen" husvagn... åhhh vad skönt de ska bli att få göra precis som man vill!! ;)

Nu ska jag hoppa i sängen.. ska sova ut imorrn.. går kvällen..

Puss & Kram

Jobb!

Jajamen! Gissa vem som ringde imorse? Det var ett samtal ifrån kommunen.. och nu ska jag iväg och träffa brukaren som jag förhoppningsvis kommer arbeta för under sommaren ;-) Det är trevligt.. Ska vara där vid kl 14.

Ikväll blir det räkor o vin....



Och om det går bra i eftermiddag ska jag tillbaka imorrn o gå bredvid..
Så det blir att ta de lugnt ikväll.. ;)

Pöss.

Sommar?

Kan ju undra när sommaren ska komma..
Cyklade till KAU under dagen för att hämta ut diagnostik arbetet och ja höll på att frysa ihjäl!!! Trots att ja hade jacka.. blåser o blåser.. MEN man är ledig iaf.. hihi. ;-)

Helgen var mycket trevlig.. den innehöll många fina bilar, goda vänner och underhållning..
Som vanligt är ja väldigt dålig på att ha kort.. ja kommer ihåg att ta några och sen bara tvärslutar ja.. men men..
Var roligt att träffa Helén & Therese.. Maria hann ja tyvärr inte med innan hon åkte iväg.. Och alla ni andra ja träffade på kvällen..;-) Fick åka lite amerikanare oxå.. så de blev lite äkta känsla ;)


Denna bilden är kopierad av Sandra..;) Ska se om ja orkar ladda upp mina egna..

På torsdag ska vi till kära Jenny på räkfrossa.. GÖTT! Vi är några flickor från klassen som är bjudna till henne på godheter ;) Ska bli mycket trevligt med gott sällskap, vin o skaldjur ;)

Och på Lördag morgon drar Jag, Daniel, Sandra & Rikard mot Göteborg.. ska spendera ett par dagar där.. må gött, gå på Liseberg o så.. en "mini-semester" ,  hoppas verkligen att vädret blir bra nu.. varmt o skönt vill vi ha!! ;)

Carema
bekräftade idag att ja ska på deligeringskurs den 1 juli.. så det blir med andra ord ledigt hela juni.. sen får jag inte så mycket första perioden sa hon eftersom deligeringen blir så sen, men de skulle bli mer i andra.. men vi får se hur de blir, verkade som ja skulle få ett schema iaf.. ;) Har ju bara Höljes inbokat, direkt efter deligeringen och sen är allt jobb välkommet..

Imorgon ska jag till Sandra o hälsa på.. får se om de blir att sätta sig med kompleteringen av arbetet..

Puss & Kram

Torsby American Car Show!



Hade ju velat varit uppe på crusingen i maj.. men det var så mycket i skolan då med tentor så vi sparade oss till imorrn, för då visste jag ju att vi skulle ha sommarlov..;) Och jag hoppas på fint väder.. pratade med Maria nyss, och hon sa att solen sken i Torsby just nu iaf.. och enligt SMHI ska de bli sol men molnigt.. De är ju inte regn iaf!! ;-)
Lovet hade mycket på jobbet så henne får ja prata med lite senare och Helén svarade mig inte.. hehe ;) Går bra detta!
Men jag saknar er alla och jag kommer o hälsar på er imorgon.. Har min kära Sandra med mig oxå.. hoppas du kommer att få roligt, för de vet jag att vi kommer att ha ;) Ska bli otroligt kul att träffa alla man saknar ;)

Igår testade vi vår lycka igen, och vi hade ett ifrån hur många gånger som helst tyckte ja!!! Helt otroooooligt!!
Men Hanna.. du vann ju MEN då skulle alla andra oxå vara med o dela! ;-(
Jag och mamma kommer säkert o hälsar på till veckan, om du är hemma.. hon är nyfiken på ert hus ;)

Ikväll ska vi blir med Sandra & Rikard till deras favoritrestaurang; Tom-Yam.. Det är en thailänsk restaurang så vi får nog försöka passa oss för deras starka kryddor.. haha ;) Men de ska bli sköj och imorgon på morgonen drar vi upp mot Torsby.. ska nog försöka vara där till kl 11 ;)

Daniel ska iväg o träna snart och då tänkte jag hoppa in o säga hej till mamma & Bertil.. så får de gärna komma o titta till Smulan imorrn.. för hon vill garanterat ut... och in ;) Kommer ju inte hem förrän på natten nån gång..
Planen är väl att de ska städas lite, både här inne o bilen.. så de är bara att sätta igång! ;)

Ha en trevlig helg så hörs vi!

Pöss

Möbelsug!

Jag har fått ett enormt sug på att skaffa nya möbler.. typ överallt! ;-) Jag måste helt enkelt lämna in en bestående lottorad.. haha! ;)
Köksbordet är väl egentligen det som håller på o rasar ihop.. men mamma har pratat på att skaffa ett nytt, så jag tror att deras kommer att hamna här ;) Och det tycker jag är riktigt fint.. stort o bra..

Vi har ju en väldigt rymlig hall.. och där skulle ja vilja använda riktigt.. skulle vilja skaffa någon form utav avskärming intill fönstret, så att de skulle kännas som en liten hall när man kommer in och så skaffa ett finare bord som skulle stå vid fondväggen med stolar klädda i grått tyg.. Och en liten platt tv,..

Nåt sånt här kanske:

tyckte det var väldigt fint.. skulle de passa in?

När vi väl var där o kikade på möbler kollade vi in soffor oxå.. de är oxå någon vi har funderat på ett tag, är rätt trött på de vi har och så är de lite tråkigt med två.. skulle vara lite trevligare med en hel soffa..
Och så hade de kampanjpris på en devansoffa som var klädd i grå-svart grovt tyg.. den var sänkt 5000kr.. så efter typ en timme i affären bestämde vi oss för att ta den, tillsammans med en puff till och ett par huvudstöd och en bricka som var vit med ett grenmönster i som oxå var vit.. lite frostig liksom..
Så nu får man försöka skumtvätta de sofforna vi har o få iväg dem på blocket.. de får man väl nästan ge bort! :(

Fick reda på tentan from hell idag oxå.. 16 st klarade sig av 66 st och jag var inte en av dem.. fy vad drygt.. hoppas den har kommit in imorrn så jag kan hämta ut den o se om de var nära.. *uuuuuuuuhhh*
Har sista seminariet imorrn oxå.. ska bli skönt.. sen är de sommarlov!!! ;)

Tänkte lägga upp lite bilder ifrån utgången med klassen oxå.. men jag gör de i nästa inlägg.. ;) Såg att de ligger ute några på facebook redan.. ;-)

Puss & Kram


Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0