Förlåt..

När det är mycket runt omkring mig drar jag mig ifrån internet.. facebook.. och bloggen..
Men jag ska försöka skärpa mig!!
.
Det har varit mycket som har snurrat runt i huvudet på mig.. Det har gjort att jag har blivit så trött och sliten och jag har bara träffat de närmsta runt omkring mig.. De vänner jag inte har sett på ett tag, som vi menat att jag skulle träffat har blivit lidande.. Jag ber om ursäkt för detta.. men ni vet om läget och jag hör av mig snart! :)
Annars får ni bara höra av er igen ;)
.
.
Det har varit svårare än jag trodde att komma in i sjuksköterskerollen..
.
Detta kan bero på att jag har börjat på en avdelning som är rätt komplex där det ligger många multisjuka patienter som har blivit opererade och det är mycket runtomkring dem..
.
Kanske ihop med att jag inte har så mycket erfarenhet sen innan förutom praktiken..
.
.
Men man har kanske för höga förväntningar på sig själv.. Men det svåraste är att hålla koll på alla på kvällarna där vi har ca 8 patienter.. Men jag HOPPAS att jag kommer in i det till slut! Men det är många tankar.. mycket nya situationer hela tiden.. Och många gånger känner jag att jag inte räcker till för alla.. då många är väldigt sjuka..
.
Det är så lätt att se det negativa.. och inte fokusera på det positiva, och det måste jag försöka sluta med.. För jag älskar ju att hjälpa andra men det är nog det som gör det så svårt - att jag känner att jag inte har tiden för alla.. Frustrerande.. Men man lär sig säkert att bli mer effektiv med tiden!
.
Är det bara jag som känner såhär?
Självklart är det roligt när det går bra för er där ute men samtidigt vore det skönt att veta att man inte är själv..
Man lär sig nog mer än man hinner reflektera över!
.

Måste säga GRATTIS till Sandra A med sambo som fått en son! Efter 36 timmar kom han ut och var 53 cm lång och vägde 4290 kr :D Tyvärr får de inte lämna avd eftersom de ligger på 11:an så vi får ses när vi åker uppöver nästa gång!
.
Och idag är Hanna och Fredriks bebis beräknad.. så nu väntar vi spänt på att deras nya familjemedlem vill komma ut till världen! ♥ ♥
.

.
För övrigt har jag blivit förkyld.. känner mig hängig.. ont i halsen av och till.. TYPISKT!
Men imorgon ska jag hospitera nere på operation väst.. så det ska bli spännande!!
.
Nu ska jag fortsätta behandla mig med diverse medikament! :)
.
Pöss /S

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0