GLAD MIDSOMMAR! :-D

Jag blev ledig under midsommar tack vara en god själ på jobbet ;) Hon ville gärna ha mina två pass så då bytte vi, inte mig emot.. ;) OM de bara kunde bli lite varmare ute nu då.. Men uppklädda och fina drar vi snart till Forshaga på lite midsommarfirande..
.
Idag blir det..:
.
.
.
Sill lunch, förhoppningsvis ute i solen, men en svalkande öl till ;)
.
.
Sen lite senare ska det bli så gott med..
.
.
Rosé och jordgubbar ;)
.
.
HA EN TREVLIG MIDSOMMAR ALLIHOPA! :)
.
Puss och Kram
S ♥

Tisdag.

God förmiddag allihopa!! (Om det är någon som följer mig längre?!)
.
Jag fattar inte vart tiden tar vägen.. det är snart slutet av juni.. Och jag känner redan hur sommaren glider mig/oss ur händerna.. det går så otroligt fort när man arbetar och sen gör en massa på fritiden.. Jag är en rätt orolig själ som gärna gör en massa saker.. sällan jag sitter hemma o bara slappar.. då ska jag vara riktigt trött!! Sen kan jag pyssla med diverse hemma men ;)
.
.
Tråkig bloggsida detta är egentligen !! Kan ju inte färglägga texten eller nåt! Men det känns surt att byta?!
.
.
Det händer ju en hel del.. Bland annat så har jag äntligen varit på en MR med mitt knä.. dock inte inom landstinget! Var på Sophiahemmet.. Och det visade sig att jag inte hade nån meniskskada som läkaren misstänkte där nere.. Det ser fint ut anatomiskt.. Men jag har ju fortfarande ont.. och det är förmodligen efter inflammationen jag hade där så länge.. det var ju ca 7 månader.. Så det är efterdyningarna efter den som jag känner av och det kommer läka så småningom.. Men kroppen tar ju lite tid på sig..
.
Det jag hittills har känt av från sommaren är att jag har varit på sommarfest med avdelningen och vi träffades en solig eftermiddag i stadsparken och drack lite rosé innan vi gick vidare till intre hamn och tog räkbåten ut.. och det var hur mysigt som helst.. Då fick vi umgås lite och äta hur mycket räkor vi ville, baguetter och ett par såser.. sen bjöds det på två glas alkoholhaltig dryck och man kunde köpa mer i baren om man ville. Sen på tillbakavägen fick vi kaffe och choklad! Rekommenderas starkt!! Mycket trevligt.. Sen tog vi en öl på Barbros brygga..
.
.
Var ute i lördags med vännen oxå.. När solen äntligen kommer fram vill jag bara ut! Så vi åkte ut till stan med bussen runt 18.. satte oss på en uteservering, på Harry´s, och åt middag och drack gott.. ;) Några arbetskamrater till Daniel mötte upp oss där så vi blev sittandes till kl 23 innan vi tog bussen hem igen.. Det är så skönt att bara sitta ute när solen skiner och umgås lite och se på folk.. Sommar!! ;)

Det har blivit några grillkvällar men tyvärr så sviker vädret oftast.. Det är bara skönt att kunna sitta på uteplatsen och njuta av solen men det känns som det har regnat varannan dag och nu börjar arbetsveckan igen.. Arbetar tisdag kväll, onsdag-torsdag dag. Ledig midsommarafton, arbetar lördag kväll, söndag-måndag dag.
.
.
.
Veckan kommer segla förbi sen är det midsommarafton!
Detta ska nog firas i Forshaga hos Svärfar med familj..
.
.
Sen är det en vecka emellan och på torsdag kväll åker vi uppöver till Höljes och möter upp pappa och Birgitta i husvagnen och spenderar helgen där.. Då är jag 4 ledig!! Gött! ;)
.
Ha en trevlig dag och forsatt trevlig vecka! ♥

** I´m back !! **

Förra veckorna var ett par tunga, arbetade 10 pass i rad med en ledig dag plus att jag kände sista veckan att det var någonting som skulle bryta ut.. kände mig aldrig fräch på morgonen men i fredags började rösten försvinna.. haha.. jag tänkte: Detta kan bli intressant!! Men de har gått bra.. det som egentligen är töligast är hostan och slemmet men det försvinner väl..... DET ÄR JU SOMMAR NU!!!!
.
Det vara spritter i kroppen och jag vill göra allting på en gång!!! Lite skillnade mot sist jag skrev?! OH JA!!
Vi var uppe i Östmark i helgen.. skönt att ladda batterierna där uppe men goda vänner.. fiske.. kall öl och vin i solen.. skön musik.. Ja helt perfekt!! :)
Kändes som vi var ute hela helgen.. och det var så skönt.. Jag kände att jag inte ville vara inne mer än nödvändigt när man är inne och arbetar..
Men vi var rätt så trötta på söndagen.. var hemma ca 19:30.. Det var gôtt att ha ännu en ledig dag..
.
.
NATIONALDAGEN..
.
Firades med att vara ute på stan med Sandra & Rikard..
Sen kom mamma och Bertil på eftermiddagen och vi satt ute resten av dagen och kvällen på vår uteplats och grillade, åt glass och jordgubbar.. Drack lite rosé.. :-D
.
Sen åkte vännen och arbetade och de andra åkte hem så kvällen här hemma avslutades med en film :)
Det har varit en go helg!!
.
.
Men ikväll drar det igång med arbetandet igen.. Ska bli sköj för Sandra ska börja inskolas på min avdelning idag, hoppas vi blir i samma grupp!! ;)
.
Nu ska jag åka iväg till Hanna innan ja börjar arbeta.. få lite kaffe, snosa lite bebis och stri lite!
.
.
Ha en trevlig dag!!
Puss & Kram
S ♥

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0