I´m alive!!

Hehe... Uuuuhhh vad länge sen det var jag uppdaterade här..
egentligen borde detta vara den mest intressanta och spännande tiden i utbildningen och jag har känt de känslorna oxå.. samtidigt som jag varit totalt livrädd och osäker!

http://1.bp.blogspot.com/_x54kGdqyXf0/SRiPE3V3SaI/AAAAAAAAA_8/gk88B3FCPd0/s400/Nerv%C3%B6s.gif


Det är nog därför jag inte skrivit här så mycket.. men det känns ändå som det har hänt otroligt mycke och jag hoppas att jag har utvecklats mycket.. först på mina 6v på CSK på en specialistavdelning och nu har jag gjort min första vecka i på Torsby sjukhus på avd. 3b som är en avdelning där patienter kommer in från akuten men även planerade och det är framför allt stroke patienter, i det stora hela är det ed medicinavdelning.

Jag har ju aldrig trott att det skulle vara en dans på rosor heller, men ibland känns det som det är otroligt svårt att koppla teori till praktik samtidigt som det är svårt att komma ihåg det man läst under 1,5 år och så ska man ut och praktisera det!

Men jag hoppas att jag kommer att bli en duktig sjuksköterska som värnar om sina patienter, eftersom jag tycker det är så otroligt roligt att hjälpa människor..

Man har ju fått ett bättre perspektiv på det man sett ute på praktien, för ibland har det varit väldigt svårt när man har suttit med sina böcker, att se sammanhanget..

I detta nu är jag hemma i Karlstad.. jag åker tillbaka till Torsby imorgon kväll tror jag.. ska börja 06:45 på onsdag morgon.. Vi har fått låna en lägenhet uppe i Aspen som sjukhuset har, som universitet betalar för oss.. Vi är fem studenter som delar men än så länge har det bara varit jag och Sandra där tror ja.. vi får se hur det blir framöver..
Idag har jag suttit hela dagen med en seminarieuppgift.. nr 3 för praktiken.. jag ska skriva om en undervisningssituation.. och det är inte det lättaste.. men jag har skrivit en del nu och på onsdag ska jag bolla lite med min huvudhandledare på sjukhuset.. på fredag ska det vara inskickat en sammanfattning och en disposition och då är jag ju i Torsby!

Imorgon ska jag träffa Hanna på en kaffe.. det var otroligt länge sen.. Det värsta med mig när jag har mycket att göra och känner mig stressad o.s.v. är att jag blir så otroligt trött.. att jag knappt orkar med det jag "måste" men jag glömmer inte bort er mina älskade vänner..

Nu ska jag plocka lite..
http://blixman.blogg.se/images/2007/rosabandet_1191860621_50011.jpg
Glöm inte att stödja!!

Puss Susanne. ♥


Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0