Ett år äldre..

Ja, då var van 23 år helt plötsligt ;-) Hehe.. känns ju inte direkt någon skillnad men det är självklart roligt att fylla år, med allt vad det innebär.. Har varit folk här hela helgen.. och det är roligt..;-) Fick mycket fint, så nu har det tillkommit lite och ändrat sig i inredningen här hemma.. hehe, mycket roligt!! ;-)
Tack alla ni som har hört av er och ni som har varit här..


Lämnade in tentan i onsdags, och det gjorde att jag kunde vara lite ledig för den nya kursen börjar imorgon.. så det var lagom till att ja fyllde år, så man kunde slappna av lite och göra lite annat..
Spelade spel med Hanna och Fredrik vilket var väldigt kul.. vann ju två gånger av tre.. hihi.. Alfapet var spelet, funderar på att köpa det ;-) har så dåligt med spel..

Har varit iväg till IKEA med mamma o Bertil oxå, valde ut ett bord som vi har fått i ordning på idag.. köpte även lite nya saker till sovrummet, överkast och gardiner som ja fixade med igår ;-) Fick ju lite presentkort i present!

Ja.. och imorgon fortsätter det med en ny kurs.. det går ju så fort när man har roligt ;-) Men nu ska jag njuta lite av de få timmar som är kvar av helgen..

Susanne.♥

Hösten..

Lönn om hösten - Acer platanoides
Det känns faktiskt rätt gött med höstväder.. när luften blir lite kyligare och friskare.. speciellt när solen är framme som den var idag.. Får lust att vara ute igen.. Så jag o vännen gick ut och tog en promenad i eftermiddag när vi hade kommit hem i från svärfar med familj... var bjudna dit på middag idag..
så var vi iväg och köpte lite grejer till min bil som "vi" ska fixa med imorgon.. hehe.. får se om ja kan hjälpa till ;-) Ska väl göra den ren invändigt oxå tänkte ja..

I torsdags var ja iväg med Anneli, Svärfars fru, på ljusparty.. ojoj.. de är mycket man vill ha.. köpte lite ljus iaf och en ljusstake som var en katt.. tyckte om den.. sen så bokade Anneli in oss på ett eget party som blir i slutet av Oktober.. de ska bli lite kul.. ska bjuda in så många ja kan, sa till mamma att ragga ihop några av hennes vänner oxå så de blir lite folk ;-)

Under veckan har jag gjort de sista på hemtentan.. tror ja iaf... haha.. ska kolla igenom den en sista gång imorgon, och kolla så språket blir rätt, är lättast med högläsning ;-) Sen lämnar ja nog in den på måndag.. om ja känner mig nöjd!
Under veckan som kommer har vi två obligatoriska dagar, de sista på Hälsopsykologi sen veckan efter det börjar en ny kurs.. Omvårdnad.. så jag ska försöka sätta mig ner under veckan och kolla efter begagnade böcker till den.. var en HEL del litteratur... suck.. kan väl fylla ett helt bibliotek innan utbildningen är färdig ;-)

Mamma kom hem igår oxå... roligt tycker jag!!! =) Så de tittade in igår kväll på fika.. visade katalogen för ljuspartyt och hon hittade att några saker hon tyckte om.. ;-) Ska nog åka dit imorgon med videon som hon skulle ha ;-)

Ja.. till veckan blir ja 23 år oxå.. pappa och alla hemifrån kommer på lördag vet ja iaf.. så jag tror ja ska fixa en smörgåstårta.. är ju så gött! Vet bara inte om ja ska göra den själv eller köpa.. kostnaden brukar bli de samma tycker ja.. men ja har ju ett jättegott recept.. hmm.. får se vad de blir.. ;-)

Nej.. nu ska jag lägga mig ner o slappa framför tvn.. Mmmm..

Pöss. Susanne♥

Ett hälsosammare liv?

Ja.. har ju glömt att berätta att jag har börjat med vattenspinning och vattenaerobics ;-) Ja faktiskt! Jag och min kära vän Hanna och hennes syster.
Det började helt enkelt med att jag o Hanna var där en eftermiddag och simmade.. så frågade hon personalen där hur de fungerade med vattengymnastik och så skulle de precis starta med vattenspinningen.. det var pröva-på-vecka.. så vi hoppade in där och testade och på den vägen är de.. sen visade det sig att det även var en till dag i veckan med vatten aerobics så då testade vi det med så nu j*vlar!! ;-)
Sen ska ja o Sandra A börja gå lite grann här oxå i kronoparken.. så nu är de bara att hoppas att kilona rasar.. haha!

Började känna att ja ville göra någonting nu frampå hösten här.. så man inte blir helt förstörd av mörkret, samtidigt som jag ville göra nåt förutom skolarbete, nåt kul och nyttigt på samma gång! Och de är ju så gött att vara i vatten oxå.. så vi får se vart detta leder ;-)

Igår startade vi med hemtentan för hälsopsykologin.. så ja kände väl att de hände nåt iaf.. var helt slut i hjärnan igår så ja o vännen stöp i säng vid halv tio... Zzzzz... men de var skönt!
Och så idag har vi dragit igång seriöst med läkemedelsräkningen oxå.. börjat räkna tal och testat lite under dagen..
Så nu är vi på gång!
Imorgon
är det föreläsning igen om stress och sen efter det tänkte vi sitta med mer läkemedelsräkning.. och på
fredag dag tänkte ja fortsätta med hemtentan.. ingen vila här inte! haha Sen åker vi väl upp mot torsby på fredag på mârten.. vet inte om och i så fall vart vi stannar men..

Nu ska jag snart iväg till badhuset..

Tiden bara rusar iväg..

..ja den gör ju det!!

Skolan rullar på.. med läsning av böcker,.. denna vecka ska jag börja med hemtentan vi fick i fredags... och försöka börja med läkemedelsräkningen oxå.. väntar på böckerna än men i värsta fall får man väl sitta i biblioteket och titta i böckerna där.. ;-)

I tordags var vi till Hanna och Fredrik på fika för Hanna fyllde år.. ja.. i fredags egentligen men eftersom vi inte kunde då, åkte vi dit på torsdagen i ställe.. hehe ;-) Kul att du blev nöjd med presenten iaf ;-)

Helgen har varit ansträngande tycker ja... haha.. iaf fredagen.. gick upp 07.00 för att sen åka till Sysslebäck.. där vi var hela dagen och städade och plockade hela huset... ändå var ju sex personer som höll på i ett.. men vi var inte hemma förrän 23.30 på kvällen för vi var in och hämtade grejer på vägen hem och sen in i Forshaga till svärfar o Anneli och hälsade på.. det var trevligt.. ;-)

Sen igår, lördag, var vi iväg med Hanna o Fredrik till Oxhälja.. o herregud för folk!!! Jisses!! Ja.. i början gick de rätt bra med vädret men efter vi hade ätit spöregnade det ett tag så då gav man halvt upp, men lite grann fick vi med oss hem iaf.. typ de vanliga.. men nu är de ju torsbymarten till helgen oxå så ja hoppas att de blir bättre väder där.. annars blir de nog inte långvarit.. har inte planerat nåt än.. men vi får se vad som händer...

Imorse åkte min moder till Spanien oxå.. blir borta i drygt två veckor.. nu hade de nog inte varit så dumt med lite värme.. suck... fy vilket väder det är då!!! ...

Nej nu ska jag försöka ta de lite lugnt sen får vi se vad de blir.. ska försöka plocka lite. kanske läsa lite? nja.. får se hur de går med allt! ;-) Ligger rätt bra till med de..

Pöss. Susen

Snusan85

Nyexaminerad sjuksköterska som bloggar om livet och min lediga tid. Följ min vardag där ute som ny i yrket och dela gärna med Er av egna erfarenheter och tankar.

RSS 2.0